Kuchenne rewolucje Odcinek 3 (Sezon 26)

Polska 2024

Streszczenie odcinka

Mielec - Vis a Vis Najstarsze wzmianki o Mielcu pochodzą z wieków średnich, ale sławę przyniosły mu otwarte w okresie międzywojennym i - wciąż działające - zakłady lotnicze. Magda, wspierana przez męża Piotra i dorosłą córkę Aleksandrę, jest tu właścicielką restauracji "Vis a Vis". Całe swoje dorosłe życie pomagała mężowi prowadzić warsztat samochodowy. Po cichu marzyła jednak o własnej restauracji. Gdy nadarzyła się okazja, namówiła rodzinę na kupno mieleckiego lokalu gastronomicznego. Tyle, że spełnienie tego marzenia miało bardzo wysoką cenę. Małżonkowie sprzedali dom i zamieszkali u córki. Musieli też pozbyć się warsztatu samochodowego. Tymczasem trzy miesiące po otwarciu restauracji przyszła pandemia, a potem jeszcze wojna i inflacja. Gastronomiczny biznes, zamiast oczekiwanych zysków, przynosi same straty. Zdarza się, że przez cały dzień w "Vis a Vis" nie pojawi się ani jeden klient. Na szczęście pojawił się gość specjalny, Magda Gessler. Czy rewolucja w mieście samolotów, zabierze restauratorów z piekła długów do nieba sukcesu?

Czas trwania:70 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Rozrywka/Reality show

Kuchenne rewolucje w telewizji

Galeria

Kuchenne rewolucje
Kuchenne rewolucje
Kuchenne rewolucje
  • Kuchenne rewolucje
  • Kuchenne rewolucje
  • Kuchenne rewolucje

Powiązane artykuły