Bożena Dykiel ma na koncie kilka książek kucharskich i arkana sztuki kulinarnej zna jak mało kto. Uczestnicy "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" będą dwoić się i troić, aby sprostać wymaganiom aktorki. Szybko przekonają się jednak, że uśmiechy i komplementy niewiele dadzą. Bożena Dykiel, jak szef Amaro, oceni ich dania.
CZYTAJ TAKŻE:
"HELL'S KITCHEN" ODCINEK 4. ODPADLI ADAM IGNASIAK I MARCIN WODZIŃSKI
KAROLINA PILARCZYK - Z "PLAYBOYA" DO "HELL'S KITCHEN" [ZDJĘCIA]
"To po prostu wiór w czerwonej galarecie", "mięso nijakie", "mizeria mi nie pasi, bez soli - masakra", "biednie, biednie, kozie bobki", "nie nazwałabym tego zupą" - punktowała kulinarne popisy uczestników, których zadaniem było przygotowanie dań z czasów PRL-u.
Miny zaskoczonych uczestników ocenianych przez Bożenę Dykiel były bezcenne o czym będziecie się mogli przekonać już we wtorek, 6 października o godzinie 20:05 w Polsacie!
