Smaki Agaty

Polska 2018

Uznana szefowa kuchni Agata Wojda zabiera widzów w podróż po wykwintnych smakach. Tłumaczy, w jaki sposób przygotowywać dania, by przypadły one do gustu nawet największym smakoszom.

Czas trwania:5 min

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny

Smaki Agaty w telewizji

Galeria

Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program
  • Smaki Agaty - Program

Opis programu

Agata Wojda, szef kuchni Hotelu Bellotto, z wykształcenia jest muzykolożką i skrzypaczką. Gotowaniem zajęła się już po studiach i szybko zaczęła odnosić w tej dziedzinie znaczące sukcesy. W polskiej edycji prestiżowego przewodnika kulinarnego Gault&Millau została uznana za jedną z najlepszych szefowych kuchni w kraju. W swoim programie zabiera widzów w podróż po wykwintnych smakach. Szczegółowo opowiada o poszczególnych elementach każdej potrawy; doradza, czym kierować się podczas doboru składników. Krok po kroku tłumaczy, w jaki sposób przygotowywać dania, by przypadły one do gustu nawet największym smakoszom. Zawsze udziela też wskazówek co do sposobu podania potrawy. Prezentowane przez nią przepisy są nie tylko smaczne czy zdrowe, ale i proste w przygotowaniu.