StacjeKuchnia+ HD09.06.2013 Kuchnia+ HD - Program TV na 09.06.2013 Od rana Po południu Wieczór 11 Lat Temu 09.06 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Top Chef: mistrzowie Real tv Dwunastu cenionych szefów kuchni będzie rywalizowało o tytuł "Top Chef" oraz nagrodę pieniężną w wysokości 100 000 dolarów, która zostanie przekazana na cel charytatywny. 00:00 Jakubiak lokalnie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 00:45 Przez dziurkę od sera Odcinek 3 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 01:15 Kuchnia z Okrasą Magazyn kulinarny W kulinarnych zmaganiach na ekranie Karolowi Okrasie pomaga gość programu. Prowadzący rozpoczyna gotowanie od udanych zakupów. W drugiej części z pomocą gościa, przygotowuje dania. 01:35 Adam po pracy Magazyn kulinarny Adam Chrząstowski wyczarowuje dla widzów smakowite potrawy, doskonałe na rozgrzewkę, poprawę humoru i zimową chandrę. Opierając menu na najświeższych produktach, przygotuje trzy dania. 02:00 Szefowie kuchni Magazyn kulinarny Propozycja dla widzów, którzy przełamali już pierwsze kuchenne lody, ale także dla tych, którzy dopiero zaczynają kulinarną przygodę. Gospodarze zdradzają tajniki przygotowywania smacznych potraw. 02:30 Ł'apetyt Odcinek 2 Sezon 2 Magazyn kulinarny Gospodarz zachęca widzów do eksperymentowania w kuchni, odkrywania nowych smaków, ale przede wszystkim zmusza do refleksji nad codzienną dietą i nakłania do zmian błędnych nawyków żywieniowych. 03:00 Atelier smaku Magazyn kulinarny Gospodarze pokazują, jaką różnorodność smaków, zapachów i barw niesie ze sobą kuchnia wegetariańska. Ponadto w programie ekologiczne farmy w Polsce i za granicą oraz ciekawi goście. 03:30 Ugotowani, czyli bitwa na noże i widelce Odcinek 6 Teleturniej W każdym odcinku rywalizują ze sobą dwie drużyny złożone z szefów kuchni, dziennikarzy, krytyków kulinarnych, aktorów, znanych osobistości, których pasją jest jedzenie. 04:00 Po-smak świata Magazyn kulinarny 04:30 ImprezuJEMY! Odcinek 2 Magazyn poradnikowy Agata Jędraszczyk podaje proste i inspirujące pomysły na przygotowanie imprezy z doskonałym jedzeniem. Tematyczne przyjęcia to klucz do udanej zabawy. 05:00 ATELIER SMAKU na bursztynowym szlaku Odcinek 1 Magazyn kulinarny Jola Słoma i Mirek Trymbulak odwiedzają gdańskie restauracje, które są otwarte na gości o nietypowych potrzebach kulinarnych. 05:15 Para w kuchni Magazyn kulinarny Program skierowany do osób pragnących zgłębiać sztukę kulinarną, szukających inspiracji, chętnych do próbowania nowych smaków oraz otwartych na eksperymenty kulinarne. 05:30 Kuroniowie rozgryzają Odcinek 5 Magazyn poradnikowy Jan i Jakub Kuroniowie, synowie Macieja Kuronia, przedstawiają kuchnię europejską poprzez ulubione dania znanych Europejczyków, najsłynniejsze przepisy stworzone ku czci znanych postaci. 06:00 Jadało się. Kuchnia Jana i Marysieńki Magazyn kulinarny Paweł Loroch i Agata Pruchniewska odkrywają kuchnię staropolską, często myloną z kuchnią chłopską. Zaprezentują przepisy sprzed wieków, które do tej pory mogą święcić triumfy na naszych stołach. 06:30 Jakubiak lokalnie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 07:00 Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 07:30 Żołądek czy rozsądek? Rozrywka W programie ścierają się dwa przeciwstawne obozy, których reprezentanci przekonują widzów do swojego punktu widzenia na temat zdrowego odżywiania się. 08:15 Na słodko Magazyn kulinarny W każdym wydaniu Anna Olson prezentuje dwa przepisy: jeden łatwy, do przygotowania w kilka minut, a drugi nieco bardziej skomplikowany, wymagający więcej czasu i zaangażowania. 08:45 Atelier smaku bez glutenu Magazyn poradnikowy 09:15 Kuchnia francuska po prostu Magazyn kulinarny Laura Calder zdradza widzom tajniki kuchni francuskiej. Kuchnia Francji to podróż poprzez wspaniałe smaki oraz receptury doskonalone przez wieki. 09:25 Przez dziurkę od sera Odcinek 3 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 09:55 Dwóch łakomych Włochów Serial dokumentalny Antonio Carluccio i Gennaro Contaldo wyruszają w podróż, aby na nowo odkryć smaki Italii i zobaczyć, jak zmieniła się włoska kultura. Odwiedzają m.in. Bolonię, Neapol i Turyn. 10:15 Top Chef: mistrzowie Real tv Dwunastu cenionych szefów kuchni będzie rywalizowało o tytuł "Top Chef" oraz nagrodę pieniężną w wysokości 100 000 dolarów, która zostanie przekazana na cel charytatywny. 11:15 Czy drakońska dieta mnie wykończy? Serial dokumentalny Doktor Anu Bhatia udowodni, że wszystkie błyskawiczne diety zamiast pomagać w uzyskaniu zgrabnej sylwetki i dobrego samopoczucia jedynie sieją spustoszenia w organizmie. 12:05 Złe nawyki Dramat obyczajowy Historia rodziny, która boryka się z problemami, wynikającymi ze złego odżywiania. 13:00 Martha Talk show Martha Stewart prezentuje inspirujące pomysły dotyczące kuchni, urządzania przyjęć czy dekoracji domu. Jest niekwestionowanym autorytetem dla milionów pań na całym świecie. 14:40 Jakubiak lokalnie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 15:25 Operacja: kolacja Serial dokumentalny 15:55 Atelier smaku bez glutenu Magazyn poradnikowy 16:40 Szaleństwo weselnych tortów Reality show Program ukazuje proces tworzenia niezwykłych tortów weselnych, które w niczym nie przypominają tradycyjnych wypieków naszych babć. 16:50 Rybna kolacja Jamiego Magazyn kulinarny Oliver rozpoczyna kolejną rewolucję żywieniową, która ma na celu rozpropagowanie przygotowywania posiłków z ryb, które są źródłem pełnowartościowego białka i kwasów tłuszczowych omega-3. 17:40 Martha Talk show Martha Stewart prezentuje inspirujące pomysły dotyczące kuchni, urządzania przyjęć czy dekoracji domu. Jest niekwestionowanym autorytetem dla milionów pań na całym świecie. 18:30 Martha Odcinek 66 Sezon 6 Talk show Martha Stewart prezentuje inspirujące pomysły dotyczące kuchni, urządzania przyjęć czy dekoracji domu. Jest niekwestionowanym autorytetem dla milionów pań na całym świecie. 19:15 Specjały Islandii Serial dokumentalny Gospodarz przedstawia najlepsze dania kuchni islandzkiej. Na stołach mieszkańców prym wiodą ryby i mięsa, zwłaszcza baranina i jagnięcina. Owoce i warzywa nie należą do popularnych składników. 20:00 Stuart McGill w winnicach Australii Serial dokumentalny Stuart MacGill odwiedza kilka regionów winiarskich w Australii: Mudgee, Barossa Valley, Rutherglen, Swan Valley, Orange i Clare Valley. Nowej Zelandii udaje się do Marlborough i Hawkes Bay. 20:30 Fenomeny nowoczesnego świata Serial dokumentalny W każdym odcinku twórcy przedstawiają produkt lub zjawisko związane z jedzeniem, łączące się nierozerwalnie ze współczesnym światem, rozwojem technologii i przemysłu. 21:00 Atelier smaku na parze Odcinek 2 Magazyn kulinarny Gotowanie na parze jest zdrowe i smaczne. Gospodarze zaproponują wyborne potrawy, które można szybko przyrządzić, a ich oryginalnością zaskoczyć bliskich. 21:50 Przewodnik po Australii dla smakoszy Serial dokumentalny Maeve O'Meara i Joanna Savill podróżują po Australii, smakując lokalne przysmaki. Niektóre potrawy są naprawdę wyjątkowe, jak np.: melokhia, zwana żywnością faraonów. 22:00 Jedzenie, które zarabia miliardy Serial dokumentalny Twórcy spotkali się z przedstawicielami takich firm, jak: Müller, Kelloggs i Evian, by pokazać w jaki sposób za ich sprawą zmienił się rynek spożywczy. 22:30 Pyszne weekendy Billa Magazyn kulinarny Weekend to doskonały moment na spotkanie towarzyskie i biesiadowanie przy stole. Dobry czas na wypróbowanie nowych przepisów i poszukanie kulinarnych inspiracji. Bill Granger zaprasza na ucztę. 23:30 ● Trwa