StacjeKuchnia+ HD30.06.2013 Kuchnia+ HD - Program TV na 30.06.2013 Od rana Po południu Wieczór 11 Lat Temu 30.06 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Anthony Bourdain: bez rezerwacji Odcinek 5 Sezon 8 Serial dokumentalny Anthony Bourdain zwiedza m.in.: Australię, Japonię, Izrael, Chiny i Portugalię. Próbuje lokalnych przysmaków przygotowywanych w przydrożnych budkach, oddając się w ręce miejscowych przewodników. 00:00 Jakubiak lokalnie Odcinek 6 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 00:45 Przez dziurkę od sera Odcinek 6 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 01:15 Kuchnia z Okrasą Magazyn kulinarny W kulinarnych zmaganiach na ekranie Karolowi Okrasie pomaga gość programu. Prowadzący rozpoczyna gotowanie od udanych zakupów. W drugiej części z pomocą gościa, przygotowuje dania. 01:35 Kuroniowie rozgryzają Odcinek 12 Magazyn poradnikowy Jan i Jakub Kuroniowie, synowie Macieja Kuronia, przedstawiają kuchnię europejską poprzez ulubione dania znanych Europejczyków, najsłynniejsze przepisy stworzone ku czci znanych postaci. 02:00 Słodki drań Magazyn kulinarny W każdym wydaniu Jacek Sikora prezentuje 3 doskonałe przepisy z cukierni ojca i dziadka. Pyszności powstają w scenerii starego dworku, a kulinarne popisy są przeplatane anegdotami z życia gospodarza. 02:30 Jakubiak w sezonie Odcinek 1 Sezon 3 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 03:00 Warsztaty smaku Magazyn kulinarny 03:30 Mammaryla Odcinek 3 Magazyn poradnikowy Maryla Musidłowska pragnie zachęcić widzów do urozmaicenia polskich dań i szukania inspiracji we włoskiej kuchni. Zdradzi, o jakie składniki warto się postarać, jak je wykorzystać. 04:00 Dietosfera Poradnik Bohaterami są kobiety i mężczyźni w różnym wieku, którzy odważyli się przyznać do największych kulinarnych grzechów. Magdalena Jarzynka analizuje konkretne przypadki i udziela porad dwóm osobom. 04:30 Maryla al dente Odcinek 5 Magazyn kulinarny Program stworzony z myślą o widzach, którzy kochają dania ze słonecznej Italii. Maryla Musidłowska zdradza przepisy inspirowane kuchnią włoską, przegotowywane z najlepszych polskich produktów. 05:00 Adam w sieci: patenty i triki Odcinek 12 Serial dokumentalny Prowadzący pokazuje, jak rozwiązać problemy trapiące domowych szefów kuchni oraz jak być przygotowanym na niespodzianki, które mogą zdarzyć się w każdej chwili. 05:15 Kalifornia w butelce Odcinek 3 Serial dokumentalny W słonecznej Kalifornii Tomasz Prange-Barczyński snuje opowieść o winie i ludziach, którzy je produkują, o uprawach winogron i winiarskiej kulturze regionu. 05:30 Przerwa w nadawaniu Przerwa w emisji 05:55 Ugotowani, czyli bitwa na noże i widelce Odcinek 10 Teleturniej W każdym odcinku rywalizują ze sobą dwie drużyny złożone z szefów kuchni, dziennikarzy, krytyków kulinarnych, aktorów, znanych osobistości, których pasją jest jedzenie. 06:00 Po-smak świata Magazyn kulinarny 06:30 Jakubiak lokalnie Odcinek 6 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 07:00 Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 07:30 Żołądek czy rozsądek? Rozrywka W programie ścierają się dwa przeciwstawne obozy, których reprezentanci przekonują widzów do swojego punktu widzenia na temat zdrowego odżywiania się. 08:15 Żołądek czy rozsądek? Rozrywka W programie ścierają się dwa przeciwstawne obozy, których reprezentanci przekonują widzów do swojego punktu widzenia na temat zdrowego odżywiania się. 08:40 Na słodko Magazyn kulinarny W każdym wydaniu Anna Olson prezentuje dwa przepisy: jeden łatwy, do przygotowania w kilka minut, a drugi nieco bardziej skomplikowany, wymagający więcej czasu i zaangażowania. 09:10 Warsztaty smaku kuchni+ Reality show 09:35 Dwóch łakomych Włochów Serial dokumentalny Antonio Carluccio i Gennaro Contaldo wyruszają w podróż, aby na nowo odkryć smaki Italii i zobaczyć, jak zmieniła się włoska kultura. Odwiedzają m.in. Bolonię, Neapol i Turyn. 10:00 Top Chef: mistrzowie Real tv Dwunastu cenionych szefów kuchni będzie rywalizowało o tytuł "Top Chef" oraz nagrodę pieniężną w wysokości 100 000 dolarów, która zostanie przekazana na cel charytatywny. 11:05 Jak się robi najlepsze... Serial dokumentalny W każdym odcinku przedstawiono jeden produkt spożywczy łączący się z rozwojem technologii i przemysłu. Program zdradza, ile wart jest czekoladowy biznes. 11:55 Nasz rajski ogród Film dokumentalny 12:55 Jakubiak lokalnie Odcinek 6 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 14:40 Przez dziurkę od sera Odcinek 6 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 15:10 Nuta egzotyki na co dzień Magazyn poradnikowy Egotyczne produkty stwarzają kłopoty. Nie wiadomo, w jaki sposób je jeść, z czym łączyć. Gospodarz opowiada o pochodzeniu tego typu produktów oraz pokazuje, jakie dania można z nich wyczarować. 15:25 Operacja: kolacja Serial dokumentalny 15:50 Wiosenne atelier smaku Magazyn kulinarny Jola Słoma i Mirek Trymbulak zapraszają do wiosennej kuchni. Potrawy pełne witamin i sezonowych składników z pewnością przypadną do gustu nie tylko wegetarianom. 16:40 Szaleństwo weselnych tortów Reality show Program ukazuje proces tworzenia niezwykłych tortów weselnych, które w niczym nie przypominają tradycyjnych wypieków naszych babć. 16:50 Jamie przemierza Amerykę Serial dokumentalny Jamie Oliver wyrusza na wyprawę, aby poznać różnorodność smaków amerykańskiej kuchni oraz odwiedzić najdalsze zakątki kraju, do których rzadko docierają turyści. 17:40 Martha Talk show Martha Stewart prezentuje inspirujące pomysły dotyczące kuchni, urządzania przyjęć czy dekoracji domu. Jest niekwestionowanym autorytetem dla milionów pań na całym świecie. 18:30 Martha Talk show Martha Stewart prezentuje inspirujące pomysły dotyczące kuchni, urządzania przyjęć czy dekoracji domu. Jest niekwestionowanym autorytetem dla milionów pań na całym świecie. 19:15 Specjały Islandii Serial dokumentalny Gospodarz przedstawia najlepsze dania kuchni islandzkiej. Na stołach mieszkańców prym wiodą ryby i mięsa, zwłaszcza baranina i jagnięcina. Owoce i warzywa nie należą do popularnych składników. 20:00 Impresje z kuchni Odcinek 1 Serial dokumentalny 20:30 Wyprawy po przyprawy Serial dokumentalny 21:00 ATELIER SMAKU na Sycylii Odcinek 2 Magazyn poradnikowy Jola Słoma i Mirek Trymbulak wybiorą się na Sycylię, by zwiedzić ekologiczne gospodarstwa, które produkują wyśmienitą oliwę i dżemy, a także warzywa, które trafiają na polskie stoły. 21:50 Nie całkiem grzeczni smakosze Serial dokumentalny Gordon Martin i Rodney Bowers przemierzają Belize, Maroko, Jamajkę, Meksyk, Portugalię i Sardynię w poszukiwaniu inspiracji kulinarnych. Starają się, jak najwięcej nauczyć od miejscowych kucharzy. 22:00 Wyhodowane z miłością Serial dokumentalny 22:30 Przez dziurkę od sera Odcinek 6 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 23:00 Jakubiak lokalnie Odcinek 6 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 23:15 Mali producenci wchodzą na rynek Magazyn poradnikowy Gospodarz radzi, w jaki sposób należy prowadzić sprzedaż różnego rodzaju produktów żywnościowych. Pokazuje też, że metody prowadzenia biznesu są ściśle powiązane ze specyfiką oferowanego produktu. 23:45 ● Trwa