StacjeKuchnia+ HD30.11.2013 Kuchnia+ HD - Program TV na 30.11.2013 Od rana Po południu Wieczór 11 Lat Temu 30.11 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum David w Europie Odcinek 2 Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 00:40 Cook news Magazyn kulinarny 01:15 Kuchnia francuska po prostu Magazyn kulinarny Laura Calder zdradza widzom tajniki kuchni francuskiej. Kuchnia Francji to podróż poprzez wspaniałe smaki oraz receptury doskonalone przez wieki. 01:30 Ł'apetyt Odcinek 5 Magazyn kulinarny Gospodarz zachęca widzów do eksperymentowania w kuchni, odkrywania nowych smaków, ale przede wszystkim zmusza do refleksji nad codzienną dietą i nakłania do zmian błędnych nawyków żywieniowych. 02:00 Warsztaty smaku kuchni+ Reality show 02:30 Jak Piotr przykazał Odcinek 3 Serial dokumentalny Program skierowany jest do osób pragnących zgłębiać nowoczesną sztukę kulinarną, szukających inspiracji, chętnych do próbowania smaków kuchni międzynarodowej i otwartych na eksperymenty kulinarne. 03:00 Słodki drań Magazyn kulinarny W każdym wydaniu Jacek Sikora prezentuje 3 doskonałe przepisy z cukierni ojca i dziadka. Pyszności powstają w scenerii starego dworku, a kulinarne popisy są przeplatane anegdotami z życia gospodarza. 03:30 Dietosfera Poradnik Bohaterami są kobiety i mężczyźni w różnym wieku, którzy odważyli się przyznać do największych kulinarnych grzechów. Magdalena Jarzynka analizuje konkretne przypadki i udziela porad dwóm osobom. 04:00 Atelier smaku Magazyn kulinarny Gospodarze pokazują, jaką różnorodność smaków, zapachów i barw niesie ze sobą kuchnia wegetariańska. Ponadto w programie ekologiczne farmy w Polsce i za granicą oraz ciekawi goście. 04:30 Przez dziurkę od sera Odcinek 12 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 05:00 Przez dziurkę od sera Odcinek 11 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 04:55 Adam w sieci: patenty i triki Odcinek 5 Serial dokumentalny Prowadzący pokazuje, jak rozwiązać problemy trapiące domowych szefów kuchni oraz jak być przygotowanym na niespodzianki, które mogą zdarzyć się w każdej chwili. 05:15 Szefowie kuchni Magazyn kulinarny Propozycja dla widzów, którzy przełamali już pierwsze kuchenne lody, ale także dla tych, którzy dopiero zaczynają kulinarną przygodę. Gospodarze zdradzają tajniki przygotowywania smacznych potraw. 05:30 Przerwa w nadawaniu Przerwa w emisji 05:55 Kuroniowie rozgryzają Odcinek 9 Magazyn poradnikowy Jan i Jakub Kuroniowie, synowie Macieja Kuronia, przedstawiają kuchnię europejską poprzez ulubione dania znanych Europejczyków, najsłynniejsze przepisy stworzone ku czci znanych postaci. 06:00 Po-smak świata: Węgry Odcinek 4 Magazyn kulinarny Małgorzata Molska wyrusza na spotkanie z nowymi smakami i aromatami na Węgry. W każdym odcinku przygotowuje jedną potrawę inspirowaną doświadczeniami zdobytymi podczas podróży. 06:30 Jakubiak w sezonie Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 07:00 Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 07:30 Przyjaciele River Cottage Film dokumentalny Hugh Fearnley-Whittingstall przeniósł się do River Cottage w hrabstwie Dorset 12 lat wcześniej. Postanowił przygotować kolację dla 35 osób, z którymi się zaprzyjaźnił, które wspierały jego inicjatywę. 08:20 Domowy kucharz Magazyn kulinarny Szef kuchni Michael Smith pokazuje, w jaki sposób przyrządzić nieskomplikowane i smaczne posiłki, łączyć smaki, aby się idealnie dopełniały. Zdradzi także sekrety prostych technik kulinarnych. 09:15 Między kasą a zapleczem Serial komediowy 09:40 Przez dziurkę od sera Odcinek 7 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 10:10 Jakubiak lokalnie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 10:30 Restauracja Jamiego: Australia Rozrywka Jamie Oliver, słynny brytyjski szef kuchni, podjął się zadania otwarcia i poprowadzenia restauracji, mając do pomocy jedynie piętnaście bezrobotnych osób. 11:00 Martha Odcinek 70 Sezon 7 Talk show Martha Stewart prezentuje inspirujące pomysły dotyczące kuchni, urządzania przyjęć czy dekoracji domu. Jest niekwestionowanym autorytetem dla milionów pań na całym świecie. 11:55 Ser w plasterkach Odcinek 1 Sezon 6 Serial dokumentalny 12:45 David w Europie Odcinek 2 Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 13:15 Cook news Magazyn kulinarny 13:50 Wtajemniczeni Film dokumentalny Dokument oddający hołd lokalnym producentom, których pasja do tworzenia zdrowego, "prawdziwego" jedzenia niczym nie różni się od fascynacji wyśmienitą kuchnią największych szefów kuchni na świecie. 14:00 Podróż przez smaki Chin Odcinek 2 Serial dokumentalny Autorzy podróżują po odległych zakątkach Chin, przyglądając się regionalnym tradycjom kulinarnym oraz produktom. Przedstawiają chiński punt widzenia dotyczący kwestii jedzenia. 14:50 Molekularna kuchnia Marcela Serial dokumentalny Marcel Vigneron przybliża widzom tajniki kuchni molekularnej, takie jak przygotowywanie produktów w ciekłym azocie oraz smażenie w wodzie. Jego potrawy zaskakują kompozycją smaków, zapachów i form. 15:50 Przez dziurkę od sera Odcinek 7 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 16:45 Jakubiak lokalnie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 17:00 15 minut Jamiego Odcinek 39 Magazyn poradnikowy Jamie Oliver pokazuje, jak przygotować smaczne i pełnowartościowe posiłki w 15 minut. Przypomina też dobre przepisy oraz kilka sprytnych sztuczek. 17:30 Kuchnia rodziny Bras Film dokumentalny Historia rodzinnej restauracji „Le Suquet” w Laguiole w południowej Francji. Dokument pokazuje, co naprawdę znaczą w gastronomii rodzinne więzy, umiłowanie ziemi i lokalnych produktów. 18:00 Przez dziurkę od sera Odcinek 7 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 19:40 Pyszne weekendy Billa Magazyn kulinarny Weekend to doskonały moment na spotkanie towarzyskie i biesiadowanie przy stole. Dobry czas na wypróbowanie nowych przepisów i poszukanie kulinarnych inspiracji. Bill Granger zaprasza na ucztę. 20:00 Cook news Magazyn kulinarny 20:50 Bitwa o ryby Odcinek 4 Serial dokumentalny 21:00 Top chef Reality show Program sprawdza podstawowe kwalifikacje do bycia szefem kuchni, a także poddaje próbie wszechstronność i kreatywność uczestników. Wszystko weryfikowane jest za pomocą zadań kulinarnych. 22:05 Jakubiak lokalnie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak odwiedza różne zakątku kraju w poszukiwaniu ciekawostek kulinarnych, wybiera produkt lub potrawę charakterystyczną dla danego regionu, którą zaprezentuje w trzech kulinarnych odsłonach. 22:55 Anthony Bourdain: bez rezerwacji Serial dokumentalny Anthony Bourdain zaprasza na spotkania z ludźmi i sztuką kulinarną z różnych zakątków świata, od Islandii po Nową Zelandię, od Paryża po New Jersey. 23:30 ● Trwa