StacjeKuchnia+ HD21.03.2018 Kuchnia+ HD - Program TV na 21.03.2018 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 21.03 Wczoraj Dzisiaj Jutro Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Jakubiak - z miłości do lokalności Odcinek 1 Magazyn poradnikowy Tomek Jakubiak zabiera widzów w niezwykłą, kulinarną podróż po Polsce. Odkrywa na nowo polskie produkty i inspiruje się nimi przy tworzeniu ciekawych dań. 00:40 Anthony Bourdain: bez rezerwacji Odcinek 5 Sezon 8 Serial dokumentalny Anthony Bourdain zwiedza m.in.: Australię, Japonię, Izrael, Chiny i Portugalię. Próbuje lokalnych przysmaków przygotowywanych w przydrożnych budkach, oddając się w ręce miejscowych przewodników. 01:10 Jakubiak lokalnie Odcinek 1 Sezon 2 Magazyn kulinarny Podróżując po Polsce, Tomasz Jakubiak szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania. 02:00 David w Europie Odcinek 16 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 02:30 Desery Dekera Odcinek 8 Magazyn kulinarny Tomasz Deker doświadczenie zdobywał w najlepszych europejskich szkołach i cukierniach. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepisy na pyszne i proste desery. 03:00 Koszer macher Odcinek 11 Serial dokumentalny Malka Kafka zaprasza w podróż po żydowskim świecie, ukazując jego różnorodność. W warszawskiej kuchni przygotowuje autorskie dania koszerne z dostępnych w Polsce produktów. 03:30 Ugotuj mi mamo! Odcinek 5 Sezon 3 Magazyn kulinarny Oprócz zaskakujących pomysłów na dania przygotowywane z myślą o najmłodszych gospodyni dzieli się wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy gotować dla dzieci. 04:00 ABC gotowania Odcinek 6 Sezon 3 Magazyn kulinarny Gospodyni w przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator gotowania. 04:30 Zielona rewolucja Marty Dymek Odcinek 4 Sezon 4 Magazyn poradnikowy Marta Dymek, autorka popularnego wegetariańskiego bloga Jadłonomia, pokazuje, jak zastąpić apetyczne, choć nie zawsze zdrowe potrawy mięsne, jarskimi. 05:00 Basia Ritz. Kuchnia z sercem Odcinek 2 Magazyn kulinarny 05:30 Jakubiak w sezonie Odcinek 4 Sezon 2 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 06:00 Ugotuj mi mamo! Odcinek 9 Sezon 2 Magazyn kulinarny Oprócz zaskakujących pomysłów na dania przygotowywane z myślą o najmłodszych gospodyni dzieli się wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy gotować dla dzieci. 06:30 Be Active. Ewa Chodakowska Odcinek 5 Sezon 2 Lifestyle Ewa Chodakowska łączy aktywność fizyczną ze zdrowym odżywianiem. Poradzi widzom, jak ćwiczyć i co jeść, aby uzyskać odpowiednie efekty. 07:00 Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 07:30 David w Europie Odcinek 3 Sezon 4 Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 08:00 365 obiadów Mariety Mareckiej Odcinek 3 Sezon 3 Magazyn kulinarny Znana z popularnego programu "ABC GOTOWANIA" Marieta Marecka prezentuje w autorskim programie kulinarnym szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. 08:30 Zielona rewolucja Marty Dymek Odcinek 12 Sezon 5 Magazyn poradnikowy Marta Dymek, autorka popularnego wegetariańskiego bloga Jadłonomia, pokazuje, jak zastąpić apetyczne, choć nie zawsze zdrowe potrawy mięsne, jarskimi. 09:00 Telesprzedaż Program reklamowy 09:30 30 minut Jamiego Odcinek 27 Magazyn kulinarny W tym odcinku przepis na kurczaka w musztardzie i zapiekane ziemniaki ze śmietaną. Na deser włoskie affogato. 10:30 30 minut Jamiego Odcinek 28 Magazyn kulinarny Jamie przygotowuje makaron Trapani z sałatką z cykorii oraz sałatkę z rukoli i parmezanu. Do tego deser z likierem cytrynowym. 11:00 Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 11:30 Świat według Chucka Odcinek 8 Serial dokumentalny 12:30 Świat według Chucka Odcinek 9 Serial dokumentalny 13:00 Na tropie nowych smaków: Singapur Odcinek 5 Serial dokumentalny Adama Liawa inspirują podróże po różnych zakątkach świata. Tym razem odwiedza egzotyczny Singapur. Chce się dowiedzieć, jakie smaki skrywa jedno z największych centrów finansowych świata. 13:30 Na tropie nowych smaków: Singapur Odcinek 6 Serial dokumentalny Adama Liawa inspirują podróże po różnych zakątkach świata. Tym razem odwiedza egzotyczny Singapur. Chce się dowiedzieć, jakie smaki skrywa jedno z największych centrów finansowych świata. 14:00 Street Food w Tajlandii Odcinek 2 Serial dokumentalny 14:30 ABC gotowania Odcinek 11 Sezon 2 Magazyn kulinarny Gospodyni w przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator gotowania. 15:00 Jakubiak lokalnie Odcinek 1 Sezon 5 Magazyn kulinarny Podróżując po Polsce, Tomasz Jakubiak szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania. 15:30 Kudłacze na motorach - jedzenie na pocieszenie Odcinek 2 Serial dokumentalny Miłośnicy dobrego jedzenia, Dave Myers i Simon King, prezentują kulinarne umiejętności i ulubione potrawy. W programie przepisami podzielą się także najlepsi brytyjscy szefowie kuchni. 16:00 30 minut Jamiego Odcinek 29 Magazyn kulinarny Tym razem Jamie pokazuje, jak przygotować smażone przegrzebki oraz ryż ze słodkim chilli i zielonymi warzywami. Na deser podaje ciasto czekoladowe. 17:00 30 minut Jamiego Odcinek 30 Magazyn kulinarny W zaledwie 30 minut Jamie przygotuje pizzę, trzy pyszne sałatki oraz deser z wiśniami i serkiem mascarpone. 17:30 Francuskie wędrówki Julie Odcinek 19 Sezon 2 Serial dokumentalny Julie Andrieu odbywa obfitującą w niezwykłe smaki i aromaty podróż przez najpiękniejsze regiony Francji. Odkrywa kulinarne dziedzictwo Francuzów, poznaje przepisy i próbuje nowych potraw. 18:00 Top Chef Odcinek 2 Sezon 12 Reality show Program daje wgląd w środowisko biznesu restauracyjnego. Na kucharzy czekają dwa wyzwania. Pierwsze to test podstawowych umiejętności. Drugim jest sprawdzanie wszechstronności i pomysłowości. 19:00 Łakocie Bożeny Sikoń Odcinek 6 Magazyn kulinarny Pani Bożena dzieli się z widzami prostymi patentami i nieskomplikowanymi przepisami na słodkie łakocie. Tematem przewodnim każdego odcinka jest produkt lub baza, na podstawie której Bożena Sikoń wyczaruje trzy zupełnie różne desery. 19:55 Anthony Bourdain: bez rezerwacji Odcinek 7 Sezon 8 Serial dokumentalny Anthony Bourdain zwiedza m.in.: Australię, Japonię, Izrael, Chiny i Portugalię. Próbuje lokalnych przysmaków przygotowywanych w przydrożnych budkach, oddając się w ręce miejscowych przewodników. 20:10 Jamie Oliver: gotuj zdrowo dla całej rodziny Odcinek 1 Magazyn kulinarny 21:00 Meksykańska fiesta z Peterem Kuruvitą Odcinek 3 Magazyn kulinarny Peter Kuruvita prezentuje kulturę i smaki Meksyku. Przemierzając kraj wszystkimi możliwymi środkami transportu i w towarzystwie barwnych i intrygujących Meksykanów, poszukuje kulinarnych inspiracji. 22:00 Meksykańska fiesta z Peterem Kuruvitą Odcinek 4 Magazyn kulinarny Peter Kuruvita prezentuje kulturę i smaki Meksyku. Przemierzając kraj wszystkimi możliwymi środkami transportu i w towarzystwie barwnych i intrygujących Meksykanów, poszukuje kulinarnych inspiracji. 22:30 Globe-Cooker w Paryżu Odcinek 5 Magazyn kulinarny Fred Chesneau, znany jako Globe-Cooker, postanowił odkryć kulinarne tajemnice wielokulturowego Paryża, gdzie na każdym kroku widać przenikające się smaki i aromaty. 23:00 Globe-Cooker w Paryżu Odcinek 6 Magazyn kulinarny Fred Chesneau, znany jako Globe-Cooker, postanowił odkryć kulinarne tajemnice wielokulturowego Paryża, gdzie na każdym kroku widać przenikające się smaki i aromaty. 23:35 ● Trwa