StacjeKuchnia+ HD11.04.2018 Kuchnia+ HD - Program TV na 11.04.2018 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 11.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Kudłacze na motorach. Jajko czy kura Odcinek 6 Serial dokumentalny 00:20 Anthony Bourdain: bez rezerwacji Odcinek 4 Sezon 7 Serial dokumentalny Anthony Bourdain, smakosz, podróżnik i poszukiwacz przygód, odwiedza m.in. Haiti, Japonię, Kubę, Makao i Brazylię. Nowych smaków i przygód poszuka także na Ukrainie i w Austrii. 01:20 Jakubiak lokalnie Odcinek 10 Sezon 3 Magazyn kulinarny Podróżując po Polsce, Tomasz Jakubiak szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania. 02:05 David w Europie Odcinek 3 Sezon 4 Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 02:30 Desery Dekera Odcinek 5 Magazyn kulinarny Tomasz Deker doświadczenie zdobywał w najlepszych europejskich szkołach i cukierniach. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepisy na pyszne i proste desery. 03:00 Koszer macher Odcinek 8 Serial dokumentalny Malka Kafka zaprasza w podróż po żydowskim świecie, ukazując jego różnorodność. W warszawskiej kuchni przygotowuje autorskie dania koszerne z dostępnych w Polsce produktów. 03:30 Ugotuj mi mamo! Odcinek 6 Sezon 2 Magazyn kulinarny Oprócz zaskakujących pomysłów na dania przygotowywane z myślą o najmłodszych gospodyni dzieli się wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy gotować dla dzieci. 04:00 ABC gotowania Odcinek 11 Sezon 4 Magazyn kulinarny Po raz czwarty Marieta Marecka inspiruje zarówno początkujących, jak i zaawansowanych kucharzy. Przybliża widzom proste i smaczne potrawy, które każdy może przygotować. 04:30 Zielona rewolucja Marty Dymek Odcinek 1 Sezon 2 Magazyn poradnikowy Marta Dymek, autorka popularnego wegetariańskiego bloga Jadłonomia, pokazuje, jak zastąpić apetyczne, choć nie zawsze zdrowe potrawy mięsne, jarskimi. 05:00 Basia Ritz. Kuchnia z sercem Odcinek 7 Magazyn kulinarny 05:30 Jakubiak w sezonie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 06:00 Ugotuj mi mamo! Odcinek 6 Magazyn kulinarny Oprócz zaskakujących pomysłów na dania przygotowywane z myślą o najmłodszych gospodyni dzieli się wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy gotować dla dzieci. 06:30 Be Active. Ewa Chodakowska Odcinek 8 Sezon 3 Lifestyle Ewa Chodakowska łączy aktywność fizyczną ze zdrowym odżywianiem. Poradzi widzom, jak ćwiczyć i co jeść, aby uzyskać odpowiednie efekty. 07:00 Telesprzedaż Program reklamowy 07:30 Michel Moran mapa smaków Odcinek 2 Magazyn kulinarny 08:00 Przez dziurkę od sera Odcinek 2 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 08:15 365 obiadów Mariety Mareckiej Odcinek 3 Sezon 4 Magazyn kulinarny Znana z popularnego programu "ABC GOTOWANIA" Marieta Marecka prezentuje w autorskim programie kulinarnym szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. 08:30 Zielona rewolucja Marty Dymek Odcinek 3 Magazyn poradnikowy Marta Dymek, autorka popularnego wegetariańskiego bloga Jadłonomia, pokazuje, jak zastąpić apetyczne, choć nie zawsze zdrowe potrawy mięsne, jarskimi. 09:00 Telesprzedaż Program reklamowy 09:30 Gotuj sprytnie jak Jamie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Jamie Oliver dzieli się kilkoma przydatnymi poradami, która pozwolą przy niskich kosztach przygotować pyszne potrawy. Pokazuje, jak można zamienić składniki wybranych dań, by odciążyć domowy budżet. 10:35 Telesprzedaż Program reklamowy 11:30 Przez dziurkę od sera Odcinek 1 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 12:30 Wastecooking - gotuj, nie marnuj! Odcinek 2 Magazyn kulinarny Dziennikarz i aktywista David Gross wyrusza w podróż po Europie, aby sprawdzić jak wygląda problem marnowania jedzenia w różnych krajach Starego Kontynentu. 12:45 Apetyt na Skandynawię Odcinek 1 Serial dokumentalny Tareq Taylor to znakomity szef kuchni z 25-letnim stażem. Jego największą miłością jest kuchnia skandynawska. Tareq podróżuje Skandynawii, aby spotkać się z producentami żywności i szefami kuchni. 13:20 Apetyt na Skandynawię Odcinek 2 Serial dokumentalny Tareq Taylor to znakomity szef kuchni z 25-letnim stażem. Jego największą miłością jest kuchnia skandynawska. Tareq podróżuje Skandynawii, aby spotkać się z producentami żywności i szefami kuchni. 13:55 Jedzenie, picie, tatuaże - życie Odcinek 4 Serial dokumentalny Brett Rogers zabiera widzów w podróż po mało znanych miejscach w RPA. 14:30 ABC gotowania Odcinek 13 Sezon 3 Magazyn kulinarny Gospodyni w przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator gotowania. 15:00 Jakubiak rodzinnie Odcinek 4 Magazyn poradnikowy Tomasz Jakubiak zachęca do gotowania z bliskimi oraz dzielenia się z nimi pysznymi daniami. Gospodarz wraz z członkami swojej rodziny zaprezentuje widzom proste pomysły na śniadanie, obiad i kolację. 15:30 Miguel zaprasza na ucztę Odcinek 3 Serial dokumentalny Miguel Maestre odkrywa kulinarne tajemnice Australii. Bohater poznaje pary zakochanych, które nie potrafią się porozumieć w kwestii przyrządzania jedzenia. Miguel stara się rozwiązać ich problemy. 16:00 Miguel zaprasza na ucztę Odcinek 4 Serial dokumentalny Miguel Maestre odkrywa kulinarne tajemnice Australii. Bohater poznaje pary zakochanych, które nie potrafią się porozumieć w kwestii przyrządzania jedzenia. Miguel stara się rozwiązać ich problemy. 16:30 Gotuj sprytnie jak Jamie Odcinek 4 Magazyn kulinarny Jamie Oliver dzieli się kilkoma przydatnymi poradami, która pozwolą przy niskich kosztach przygotować pyszne potrawy. Pokazuje, jak można zamienić składniki wybranych dań, by odciążyć domowy budżet. 17:00 Francuskie wędrówki Julie Odcinek 14 Sezon 3 Serial dokumentalny Julie Andrieu odbywa obfitującą w niezwykłe smaki i aromaty podróż przez najpiękniejsze regiony Francji. Odkrywa kulinarne dziedzictwo Francuzów, poznaje przepisy i próbuje nowych potraw. 18:00 The Taste - Wielka Brytania Odcinek 2 Reality show 19:00 Globe-Cooker - kuchnia w pigułce Odcinek 4 Serial dokumentalny Fred Chesneau po raz kolejny wyrusza w niezwykłą podróż, podczas której dotrze do najbardziej dzikich miejsc na świecie, aby skosztować oryginalne potrawy, podejrzeć w jaki sposób są przygotowywane. 19:55 Anthony Bourdain: Bez rezerwacji Odcinek 6 Sezon 7 Serial dokumentalny Anthony Bourdain, smakosz, podróżnik i poszukiwacz przygód odwiedza m.in. Haiti, Japonię, Kubę, Makao i Brazylię. Nowych smaków i przygód poszuka także na Ukrainie i w Austrii. 20:10 Jamie Oliver: gotuj zdrowo dla całej rodziny Odcinek 4 Magazyn kulinarny 21:00 cook news Odcinek 175 Magazyn Informacje o wydarzeniach w świecie gastronomicznym i kulinarnym, premierach książek kulinarnych, nowych produktach spożywczych, gadżetach kulinarnych i sprzętach AGD. 21:50 Meksykańska fiesta z Peterem Kuruvitą Odcinek 9 Magazyn kulinarny Peter Kuruvita prezentuje kulturę i smaki Meksyku. Przemierzając kraj wszystkimi możliwymi środkami transportu i w towarzystwie barwnych i intrygujących Meksykanów, poszukuje kulinarnych inspiracji. 22:00 Meksykańska fiesta z Peterem Kuruvitą Odcinek 10 Magazyn kulinarny Peter Kuruvita prezentuje kulturę i smaki Meksyku. Przemierzając kraj wszystkimi możliwymi środkami transportu i w towarzystwie barwnych i intrygujących Meksykanów, poszukuje kulinarnych inspiracji. 22:30 Globe-Cooker w Paryżu Odcinek 11 Magazyn kulinarny Fred Chesneau, znany jako Globe-Cooker, postanowił odkryć kulinarne tajemnice wielokulturowego Paryża, gdzie na każdym kroku widać przenikające się smaki i aromaty. 23:00 Globe-Cooker w Paryżu Odcinek 12 Magazyn kulinarny Fred Chesneau, znany jako Globe-Cooker, postanowił odkryć kulinarne tajemnice wielokulturowego Paryża, gdzie na każdym kroku widać przenikające się smaki i aromaty. 23:35 ● Trwa