StacjeKuchnia+ HD04.04.2021 Kuchnia+ HD - Program TV na 04.04.2021 Od rana Po południu Wieczór 4 Lata Temu 04.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum ABC gotowania - kuchnia grecka Odcinek 5 Magazyn kulinarny Kuchnia grecka jest jedną z najsmaczniejszych na świecie. Marieta Marecka pokazuje widzom, jak przygotowywać tradycyjne greckie potrawy, m.in.: moussakę, kleftiko i souvlaki. 00:00 Nie bój ryby! Odcinek 6 Magazyn kulinarny Bartek Lisek przedstawia walory kuchni morskiej. Podpowiada, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku przygotowuje trzy smakowite dania - przystawkę, zupę i drugie danie. 00:30 Tom Kerridge - bardzo amerykańska uczta Odcinek 6 Serial dokumentalny Tom Kerridge, brytyjski szef kuchni, podróżuje po Stanach Zjednoczonych, prezentując różnorodność tutejszej kuchni. 01:00 Tom Kerridge - bardzo amerykańska uczta Odcinek 7 Serial dokumentalny Tom Kerridge, brytyjski szef kuchni, podróżuje po Stanach Zjednoczonych, prezentując różnorodność tutejszej kuchni. 01:30 Jakubiak lokalnie Magazyn kulinarny Podróżując po Polsce, Tomasz Jakubiak szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania. 02:00 David w Europie Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 02:30 Desery Dekera Odcinek 11 Magazyn kulinarny Tomasz Deker doświadczenie zdobywał w najlepszych europejskich szkołach i cukierniach. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepisy na pyszne i proste desery. 03:00 Widelcem po mapie Odcinek 7 Serial dokumentalny Aleksander Baron i Damian Kordas tworzą mapę Polski z najciekawszymi restauracjami. Nie tylko degustują potrawy, ale rozmawiają z właścicielami i kucharzami. Poznają ich zwyczaje i tajniki przepisów. 03:30 Zielona rewolucja Marty Dymek Odcinek 4 Magazyn poradnikowy Marta Dymek, autorka popularnego wegetariańskiego bloga Jadłonomia, pokazuje, jak zastąpić apetyczne, choć nie zawsze zdrowe potrawy mięsne, jarskimi. 04:00 365 obiadów Mariety Mareckiej Odcinek 1 Magazyn kulinarny Znana z popularnego programu "ABC GOTOWANIA" Marieta Marecka prezentuje w autorskim programie kulinarnym szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. 04:30 Czy na pewno umiesz gotować? Odcinek 9 Reality show Bohaterami są osoby, które sądzą, że rodzina zgłosiła ich do programu ze względu na ich wybitne zdolności kulinarne. Tymczasem bliscy mają już dość serwowanych im dań. 05:00 Czy na pewno umiesz gotować? Odcinek 10 Reality show Bohaterami są osoby, które sądzą, że rodzina zgłosiła ich do programu ze względu na ich wybitne zdolności kulinarne. Tymczasem bliscy mają już dość serwowanych im dań. 05:30 Jakubiak w sezonie Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 06:00 Ugotuj mi mamo! Magazyn kulinarny Oprócz zaskakujących pomysłów na dania przygotowywane z myślą o najmłodszych gospodyni dzieli się wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy gotować dla dzieci. 06:30 Łakocie Bożeny Sikoń Magazyn kulinarny Pani Bożena dzieli się z widzami prostymi patentami i nieskomplikowanymi przepisami na słodkie łakocie. Tematem przewodnim każdego odcinka jest produkt lub baza, na podstawie której Bożena Sikoń wyczaruje trzy zupełnie różne desery. 07:00 Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 07:15 Queensland z Justine Schofield Odcinek 1 Serial dokumentalny Justine Schofield, zabiera widzów w kulinarną podróż do jednego z sześciu stanów swojej ojczyzny - słonecznego Queensland. Odkrywa przed widzami aromatyczne potrawy charakterystyczne dla tego regionu. 08:00 Queensland z Justine Schofield Odcinek 2 Serial dokumentalny Justine Schofield, zabiera widzów w kulinarną podróż do jednego z sześciu stanów swojej ojczyzny - słonecznego Queensland. Odkrywa przed widzami aromatyczne potrawy charakterystyczne dla tego regionu. 08:30 Nie bój ryby! Odcinek 7 Magazyn kulinarny Bartek Lisek przedstawia walory kuchni morskiej. Podpowiada, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku przygotowuje trzy smakowite dania - przystawkę, zupę i drugie danie. 09:00 ABC gotowania - kuchnia grecka Odcinek 5 Magazyn kulinarny Kuchnia grecka jest jedną z najsmaczniejszych na świecie. Marieta Marecka pokazuje widzom, jak przygotowywać tradycyjne greckie potrawy, m.in.: moussakę, kleftiko i souvlaki. 09:30 Uczty znad Morza Śródziemnego Odcinek 4 Sezon 1 Serial dokumentalny Yotam Ottolenghi, szef kuchni, pisarz i restaurator, zabiera widzów w podróż wybrzeżami Morza Śródziemnego, skupiając się na tradycjach kulinarnych państw Afryki Północnej i Bliskiego Wschodu. 10:00 Co je Borowicz na Śląsku? Odcinek 2 Magazyn kulinarny Na Śląsku Adam Borowicz zagłębia się w mrok kopalni, wczuwa się w wiejską tradycję oraz puls nowoczesnego miasta, odwiedza zakazane dzielnice i najpiękniejsze atrakcje. Przygotowuje najlepsze dania śląskiej kuchni. 11:00 Domowa piekarnia Kucharskiego Odcinek 7 Magazyn kulinarny Piotr Kucharski zabiera widzów do świata przepysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni. Prezentuje przepisy zarówno na rodzime rodzaje pieczywa, jak i te z innych krajów. 11:30 Jakubiak rozgryza Polskę Odcinek 1 Magazyn kulinarny Tomasz Jakubiak powraca z nowym programem, w którym przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach. 12:00 Jakubiak rozgryza Polskę Odcinek 2 Magazyn kulinarny Tomasz Jakubiak powraca z nowym programem, w którym przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach. 12:30 Czy na pewno umiesz gotować? Reality show Bohaterami są osoby, które sądzą, że rodzina zgłosiła ich do programu ze względu na ich wybitne zdolności kulinarne. Tymczasem bliscy mają już dość serwowanych im dań. 13:00 Kudłacze na motorach: wokół Morza Śródziemnego Odcinek 3 Serial dokumentalny Dave i Si podróżują dookoła Morza Śródziemnego, aby odkryć jakie wątki kulturowe oraz smaki kulinarne łączą kraje mające dostęp do akwenu. Rozpoczynają podróż we Włoszech. 13:30 Poszukiwacze smaków Serial dokumentalny 14:25 Poszukiwacze smaków Serial dokumentalny 15:30 Na islandzkiej farmie Odcinek 28 Serial dokumentalny Młody szef kuchni, Árni Ólafur, przenosi się z Nowego Jorku na Islandię. Kupuje farmę i rozpoczyna zupełnie nowy rozdział w swoim życiu. 16:35 Na islandzkiej farmie Odcinek 29 Serial dokumentalny Młody szef kuchni, Árni Ólafur, przenosi się z Nowego Jorku na Islandię. Kupuje farmę i rozpoczyna zupełnie nowy rozdział w swoim życiu. 17:15 Kuchnia+ poleca Magazyn kulinarny Akcja, której organizatorem jest Kuchnia+. Jej celem jest wyróżnienie specjalnymi certyfikatami wybranych restauracji z całego kraju, które spełniają uznane przez ekspertów uniwersalne zasady prowadzenia dobrego lokalu. 17:50 ABC gotowania - kuchnia grecka Odcinek 5 Magazyn kulinarny Kuchnia grecka jest jedną z najsmaczniejszych na świecie. Marieta Marecka pokazuje widzom, jak przygotowywać tradycyjne greckie potrawy, m.in.: moussakę, kleftiko i souvlaki. 18:05 Co je Borowicz na Śląsku? Odcinek 2 Magazyn kulinarny Na Śląsku Adam Borowicz zagłębia się w mrok kopalni, wczuwa się w wiejską tradycję oraz puls nowoczesnego miasta, odwiedza zakazane dzielnice i najpiękniejsze atrakcje. Przygotowuje najlepsze dania śląskiej kuchni. 18:35 River Cottage: Australia Odcinek 8 Sezon 1 Serial dokumentalny Paul West nie ustaje w staraniach o uzyskanie samowystarczalności w swoim australijskim gospodarstwie. Czekają na niego wyzwania oraz spotkania z ludźmi, którzy podzielą się wieloma cennymi radami. 19:05 Jakubiak rozgryza Polskę Odcinek 2 Magazyn kulinarny Tomasz Jakubiak powraca z nowym programem, w którym przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach. 20:00 m jak mięso Magazyn kulinarny Widzowie poznają tajniki przyrządzania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Ponadto prowadzący prezentują przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. 20:30 Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek Magazyn kulinarny Kuchnia zero waste to nie tylko gotowanie, ale sposób na życie. Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka idei zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. 21:00 Domowa piekarnia Kucharskiego Odcinek 7 Magazyn kulinarny Piotr Kucharski zabiera widzów do świata przepysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni. Prezentuje przepisy zarówno na rodzime rodzaje pieczywa, jak i te z innych krajów. 21:30 Jamie Oliver: gotuj zdrowo dla całej rodziny Odcinek 2 Magazyn kulinarny Jamie Oliver podpowiada, jak przygotować zdrowe i smaczne dania dla całej rodziny bez spędzania w kuchni wielu godzin. Dzieli się łatwymi i szybkimi w przygotowaniu przepisami na potrawy, które dodają energii. 22:00 Smaki Izraela Odcinek 2 Sezon 1 Serial dokumentalny Kulinarna podróż po Izraelu. Tym, co łączy wszystkich Izraelczyków o różnym pochodzeniu, jest ich miłość do jedzenia. Każda żydowska grupa etniczna przybyła do Izraela przyniosła własne specjalności. 23:00 ● Trwa