StacjeKuchnia+ HD23.05.2021 Kuchnia+ HD - Program TV na 23.05.2021 Od rana Po południu Wieczór 3 Lata Temu 23.05 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum ABC gotowania - kuchnia grecka Odcinek 4 Magazyn kulinarny Kuchnia grecka jest jedną z najsmaczniejszych na świecie. Marieta Marecka pokazuje widzom, jak przygotowywać tradycyjne greckie potrawy, m.in.: moussakę, kleftiko i souvlaki. 00:00 Nie bój ryby! Odcinek 1 Magazyn kulinarny Bartek Lisek przedstawia walory kuchni morskiej. Podpowiada, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku przygotowuje trzy smakowite dania - przystawkę, zupę i drugie danie. 00:30 Francuskie wędrówki Julie Serial dokumentalny Julie Andrieu odbywa obfitującą w niezwykłe smaki i aromaty podróż przez najpiękniejsze regiony Francji. Odkrywa kulinarne dziedzictwo Francuzów, poznaje przepisy i próbuje nowych potraw. 01:00 Jakubiak lokalnie Magazyn kulinarny Podróżując po Polsce, Tomasz Jakubiak szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania. 02:00 David w Europie Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 02:30 Desery Dekera Magazyn kulinarny Tomasz Deker doświadczenie zdobywał w najlepszych europejskich szkołach i cukierniach. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepisy na pyszne i proste desery. 03:00 Widelcem po mapie Serial dokumentalny Aleksander Baron i Damian Kordas tworzą mapę Polski z najciekawszymi restauracjami. Nie tylko degustują potrawy, ale rozmawiają z właścicielami i kucharzami. Poznają ich zwyczaje i tajniki przepisów. 03:30 Zielona rewolucja Marty Dymek Magazyn poradnikowy Marta Dymek, autorka popularnego wegetariańskiego bloga Jadłonomia, pokazuje, jak zastąpić apetyczne, choć nie zawsze zdrowe potrawy mięsne, jarskimi. 04:00 365 obiadów Mariety Mareckiej Magazyn kulinarny Znana z popularnego programu "ABC GOTOWANIA" Marieta Marecka prezentuje w autorskim programie kulinarnym szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. 04:30 Czy na pewno umiesz gotować? Reality show Bohaterami są osoby, które sądzą, że rodzina zgłosiła ich do programu ze względu na ich wybitne zdolności kulinarne. Tymczasem bliscy mają już dość serwowanych im dań. 05:00 Czy na pewno umiesz gotować? Reality show Bohaterami są osoby, które sądzą, że rodzina zgłosiła ich do programu ze względu na ich wybitne zdolności kulinarne. Tymczasem bliscy mają już dość serwowanych im dań. 05:30 Jakubiak w sezonie Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 06:00 Ugotuj mi mamo! Odcinek 2 Magazyn kulinarny Oprócz zaskakujących pomysłów na dania przygotowywane z myślą o najmłodszych gospodyni dzieli się wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy gotować dla dzieci. 06:30 Adam w sieci: patenty i triki Odcinek 11 Serial dokumentalny Prowadzący pokazuje, jak rozwiązać problemy trapiące domowych szefów kuchni oraz jak być przygotowanym na niespodzianki, które mogą zdarzyć się w każdej chwili. 07:00 Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 07:15 Przez dziurkę od sera Odcinek 1 Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 08:00 Japonia z Justine Schofield Odcinek 5 Serial dokumentalny Justine Schofield wędruje po kraju Kwitnącej Wiśni, poszukując tradycyjnych składników lokalnej kuchni, a także poznając japońskie techniki gotowania. 08:15 Japonia z Justine Schofield Odcinek 6 Serial dokumentalny Justine Schofield wędruje po kraju Kwitnącej Wiśni, poszukując tradycyjnych składników lokalnej kuchni, a także poznając japońskie techniki gotowania. 08:45 ABC gotowania - kuchnia grecka Odcinek 4 Magazyn kulinarny Kuchnia grecka jest jedną z najsmaczniejszych na świecie. Marieta Marecka pokazuje widzom, jak przygotowywać tradycyjne greckie potrawy, m.in.: moussakę, kleftiko i souvlaki. 09:15 Kudłacze na motorach: Route 66 Serial dokumentalny 09:45 Zgrillowani Odcinek 5 Magazyn kulinarny W tej dyscyplinie Polacy nie mają sobie równych i gdy tylko robi się cieplej, zaczynają wielkie grillowanie. 11:00 Zgrillowani Odcinek 6 Magazyn kulinarny W tej dyscyplinie Polacy nie mają sobie równych i gdy tylko robi się cieplej, zaczynają wielkie grillowanie. 11:30 Jakubiak rozgryza Polskę Odcinek 8 Magazyn kulinarny Tomasz Jakubiak powraca z nowym programem, w którym przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach. 12:00 Jakubiak rozgryza Polskę Odcinek 9 Magazyn kulinarny Tomasz Jakubiak powraca z nowym programem, w którym przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach. 12:30 Czy na pewno umiesz gotować? Reality show Bohaterami są osoby, które sądzą, że rodzina zgłosiła ich do programu ze względu na ich wybitne zdolności kulinarne. Tymczasem bliscy mają już dość serwowanych im dań. 13:00 Pizza w Parmie Odcinek 7 Serial dokumentalny Seria jest zapisem niezwykłej podróży dwójki bohaterów z Walii, którzy wyruszyli do Parmy, by wziąć udział w mistrzostwach świata w wypieku pizzy. 13:30 Pizza w Parmie Odcinek 8 Serial dokumentalny Seria jest zapisem niezwykłej podróży dwójki bohaterów z Walii, którzy wyruszyli do Parmy, by wziąć udział w mistrzostwach świata w wypieku pizzy. 14:00 Podróż przez smaki Chin Serial dokumentalny Autorzy podróżują po odległych zakątkach Chin, przyglądając się regionalnym tradycjom kulinarnym oraz produktom. Przedstawiają chiński punt widzenia dotyczący kwestii jedzenia. 14:30 Podróż przez smaki Chin Serial dokumentalny Autorzy podróżują po odległych zakątkach Chin, przyglądając się regionalnym tradycjom kulinarnym oraz produktom. Przedstawiają chiński punt widzenia dotyczący kwestii jedzenia. 15:25 Francuskie eskapady Ricka Steina Odcinek 1 Serial dokumentalny Rick Stein poznaje kuchnię różnych regionów Francji. Próbuje lokalnych potraw i specjałów, podgląda pracę kucharzy i producentów żywności. Najchętniej sięga po ulubione dania z ryb i owoców morza. 16:20 Tom Kerridge - zdrowy początek Odcinek 5 Serial dokumentalny Tom Kerridge propaguje zdrowe jedzenie. Na przykładzie ośmiu rodzin pokazuje, jak zmienić codzienny jadłospis, by być w lepszej formie. Przekonuje do gotowania posiłków ze świeżych, lokalnych produktów. 17:30 ABC gotowania - kuchnia grecka Odcinek 4 Magazyn kulinarny Kuchnia grecka jest jedną z najsmaczniejszych na świecie. Marieta Marecka pokazuje widzom, jak przygotowywać tradycyjne greckie potrawy, m.in.: moussakę, kleftiko i souvlaki. 18:05 Co je Borowicz na Śląsku? Odcinek 1 Magazyn kulinarny Na Śląsku Adam Borowicz zagłębia się w mrok kopalni, wczuwa się w wiejską tradycję oraz puls nowoczesnego miasta, odwiedza zakazane dzielnice i najpiękniejsze atrakcje. Przygotowuje najlepsze dania śląskiej kuchni. 18:35 River Cottage: Australia Serial dokumentalny 19:05 Jakubiak rozgryza Polskę Odcinek 9 Magazyn kulinarny Tomasz Jakubiak powraca z nowym programem, w którym przedstawia szlagiery kuchni polskiej w różnych odsłonach. 20:00 Zgrillowani Odcinek 6 Magazyn kulinarny W tej dyscyplinie Polacy nie mają sobie równych i gdy tylko robi się cieplej, zaczynają wielkie grillowanie. 20:30 Luke Nguyen - koleją przez Wietnam Odcinek 1 Serial dokumentalny Luke Nguyen zabiera widzów w podróż koleją przez Wietnam. To świetna okazja, by poznać ten rozległy kraj i jego kuchnię. 21:00 Luke Nguyen - koleją przez Wietnam Odcinek 2 Serial dokumentalny Luke Nguyen zabiera widzów w podróż koleją przez Wietnam. To świetna okazja, by poznać ten rozległy kraj i jego kuchnię. 21:30 Jamie Oliver: po prostu warzywa Odcinek 3 Magazyn kulinarny Jamie Oliver serwuje pyszne dania z warzyw. W poszukiwaniu inspiracji i ciekawych przepisów podróżuje po Bliskim Wschodzie i Indiach, które słyną z bezmięsnych potraw. 22:00 Kuchnia chińska z Konfucjuszem Serial dokumentalny 23:00 Top Chef Reality show Dwudziestu czterech uczestników stanęło do walki o prestiżowy tytuł Top Chef oraz nagrodę w wysokości 125 tysięcy dolarów. Do ostatecznej rozgrywki zostało zakwalifikowanych osiemnaście osób. 23:55 ● Trwa