TelemagazynStacjeCANAL+ Kuchnia05.12.2021 CANAL+ Kuchnia - Program TV na 05.12.2021 Od rana Po południu Wieczór 2 Lata Temu 05.12 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 25.05 Niedziela 26.05 Poniedziałek 27.05 Wtorek 28.05 Środa 29.05 Czwartek 30.05 Piątek 31.05 Sobota 01.06 Niedziela 02.06 Archiwum ABC gotowania - słodkości na Boże Narodzenie Magazyn kulinarny Święta Bożego Narodzenia to doskonała okazja, by podać coś wyszukanego. Świąteczny odcinek programu o słodkościach, a w nim - trzy wyjątkowe przepisy. 00:15● Trwa Nie bój ryby! Magazyn kulinarny Bartek Lisek przedstawia walory kuchni morskiej. Podpowiada, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku przygotowuje trzy smakowite dania - przystawkę, zupę i drugie danie. 00:45● Trwa Jamie Oliver - łatwe przepisy na co dzień Magazyn kulinarny Jamie Oliver w domowej scenerii szykuje pyszne i proste posiłki dla całej rodziny. Mając do dyspozycji kilka podstawowych składników przygotuje smaczne, proste, kreatywne i zdrowe dania, które można przyrządzić w krótkim czasie. 01:15● Trwa Z.U.P.A. Odcinek 4Magazyn kulinarny Z.U.P.A, czyli Zdrowa, Ulubiona, Pyszna, Apetyczna , to program, w którym prezentowane będą różnego rodzaju zupy, zarówno polskie jak i ze świata. 01:45● Trwa Jakubiak rodzinnie Odcinek 9Magazyn poradnikowy Tomasz Jakubiak zachęca do gotowania z bliskimi oraz dzielenia się z nimi pysznymi daniami. Gospodarz wraz z członkami swojej rodziny zaprezentuje widzom proste pomysły na śniadanie, obiad i kolację. 02:00● Trwa David w Europie Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 02:30● Trwa Desery Dekera Odcinek 3Magazyn kulinarny Tomasz Deker doświadczenie zdobywał w najlepszych europejskich szkołach i cukierniach. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepisy na pyszne i proste desery. 03:00● Trwa Widelcem po mapie Odcinek 11Serial dokumentalny Aleksander Baron i Damian Kordas tworzą mapę Polski z najciekawszymi restauracjami. Nie tylko degustują potrawy, ale rozmawiają z właścicielami i kucharzami. Poznają ich zwyczaje i tajniki przepisów. 03:30● Trwa Zielona rewolucja Marty Dymek Magazyn poradnikowy Marta Dymek, autorka popularnego wegetariańskiego bloga Jadłonomia, pokazuje, jak zastąpić apetyczne, choć nie zawsze zdrowe potrawy mięsne, jarskimi. 04:00● Trwa 365 obiadów Mariety Mareckiej Odcinek 12Magazyn kulinarny Znana z popularnego programu "ABC GOTOWANIA" Marieta Marecka prezentuje w autorskim programie kulinarnym szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. 04:30● Trwa Czy na pewno umiesz gotować? Reality show Bohaterami są osoby, które sądzą, że rodzina zgłosiła ich do programu ze względu na ich wybitne zdolności kulinarne. Tymczasem bliscy mają już dość serwowanych im dań. 05:00● Trwa Czy na pewno umiesz gotować? Reality show Bohaterami są osoby, które sądzą, że rodzina zgłosiła ich do programu ze względu na ich wybitne zdolności kulinarne. Tymczasem bliscy mają już dość serwowanych im dań. 05:30● Trwa Jakubiak w sezonie Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 06:00● Trwa Ugotuj mi mamo! Odcinek 6Magazyn kulinarny Oprócz zaskakujących pomysłów na dania przygotowywane z myślą o najmłodszych gospodyni dzieli się wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy gotować dla dzieci. 06:30● Trwa Łakocie Bożeny Sikoń Magazyn kulinarny Pani Bożena dzieli się z widzami prostymi patentami i nieskomplikowanymi przepisami na słodkie łakocie. Tematem przewodnim każdego odcinka jest produkt lub baza, na podstawie której Bożena Sikoń wyczaruje trzy zupełnie różne desery. 07:00● Trwa Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 07:15● Trwa Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek Odcinek 3Magazyn kulinarny Kuchnia zero waste to nie tylko gotowanie, ale sposób na życie. Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka idei zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. 08:00● Trwa Meksykańska fiesta z Peterem Kuruvitą Odcinek 7Sezon 1Magazyn kulinarny Peter Kuruvita prezentuje kulturę i smaki Meksyku. Przemierzając kraj wszystkimi możliwymi środkami transportu i w towarzystwie barwnych i intrygujących Meksykanów, poszukuje kulinarnych inspiracji. 08:30● Trwa Meksykańska fiesta z Peterem Kuruvitą Odcinek 8Sezon 1Magazyn kulinarny Peter Kuruvita prezentuje kulturę i smaki Meksyku. Przemierzając kraj wszystkimi możliwymi środkami transportu i w towarzystwie barwnych i intrygujących Meksykanów, poszukuje kulinarnych inspiracji. 09:00● Trwa ABC gotowania - słodkości na Boże Narodzenie Magazyn kulinarny Święta Bożego Narodzenia to doskonała okazja, by podać coś wyszukanego. Świąteczny odcinek programu o słodkościach, a w nim - trzy wyjątkowe przepisy. 09:30● Trwa Niebieskie strefy długowieczności Odcinek 1Serial dokumentalny Inspirująca wyprawa do regionów zwanych niebieskimi strefami długowieczności. Autorzy serii szukają odpowiedzi na pytania o przyczyny długiego życia w Grecji, Japonii, Kostaryce i na Sardynii. 10:00● Trwa Świąteczne odliczanie z Jamiem Olivierem Film dokumentalny11:05● Trwa Jakubiak lokalnie Magazyn kulinarny Podróżując po Polsce, Tomasz Jakubiak szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania. 12:00● Trwa Jakubiak rozgryza Polskę Magazyn kulinarny Drugi sezon serii, która przedstawia przeboje kuchni polskiej w różnych odsłonach. Tomasz Jakubiak kontynuuje kulinarną podróż po kraju w poszukiwaniu przepisów na tradycyjne, polskie dania i ich regionalne warianty. 12:30● Trwa m jak mięso Magazyn kulinarny Widzowie poznają tajniki przyrządzania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Ponadto prowadzący prezentują przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. 13:00● Trwa Nie bój ryby! Magazyn kulinarny Bartek Lisek przedstawia walory kuchni morskiej. Podpowiada, które ryby są najzdrowsze. W każdym odcinku przygotowuje trzy smakowite dania - przystawkę, zupę i drugie danie. 13:30● Trwa Domowa piekarnia Kucharskiego Magazyn kulinarny Piotr Kucharski zabiera widzów do świata przepysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni. Prezentuje przepisy zarówno na rodzime rodzaje pieczywa, jak i te z innych krajów. 14:00● Trwa Cudne wypieki Juliet Odcinek 9Rozrywka W każdym odcinku przedstawione zostaną sprawdzone przepisy. Te wypieki są naprawdę cudne. I całkiem łatwo je przygotować we własnej kuchni. 14:30● Trwa Cudne wypieki Juliet Odcinek 10Rozrywka W każdym odcinku przedstawione zostaną sprawdzone przepisy. Te wypieki są naprawdę cudne. I całkiem łatwo je przygotować we własnej kuchni. 15:25● Trwa Francuskie eskapady Ricka Steina Odcinek 5Serial dokumentalny Rick Stein poznaje kuchnię różnych regionów Francji. Próbuje lokalnych potraw i specjałów, podgląda pracę kucharzy i producentów żywności. Najchętniej sięga po ulubione dania z ryb i owoców morza. 16:15● Trwa Ucztuj z Nadią Odcinek 10Magazyn kulinarny Seria dokumentalna, w któej Nadia Sawalha gotuje dania z różnych kuchni świata, by zachęcić widzów do poznawania nowych smaków. 17:25● Trwa River Cottage: Australia Serial dokumentalny18:15● Trwa River Cottage: Australia Serial dokumentalny19:10● Trwa Jamie Oliver: gotuj zdrowo dla całej rodziny Odcinek 6Magazyn kulinarny Jamie Oliver podpowiada, jak przygotować zdrowe i smaczne dania dla całej rodziny bez spędzania w kuchni wielu godzin. Dzieli się łatwymi i szybkimi w przygotowaniu przepisami na potrawy, które dodają energii. 20:05● Trwa Podróż przez smaki Chin Odcinek 1Sezon 1Serial dokumentalny Autorzy podróżują po odległych zakątkach Chin, przyglądając się regionalnym tradycjom kulinarnym oraz produktom. Przedstawiają chiński punt widzenia dotyczący kwestii jedzenia. 21:00● Trwa Domowa piekarnia Kucharskiego Magazyn kulinarny Piotr Kucharski zabiera widzów do świata przepysznych wypieków, które każdy może przygotować we własnej kuchni. Prezentuje przepisy zarówno na rodzime rodzaje pieczywa, jak i te z innych krajów. 22:00● Trwa Podwójne życie koniaku Film dokumentalny Koniak wytwarza się go tylko w jednym miejscu na świecie, według ściśle ustalonych procedur - w okolicach francuskiej miejscowości Cognac. Jest symbolem elegancji i dobrego smaku. Widzowie poznają zarówno jego historię, jak i koneserów. 22:30● Trwa m jak mięso Magazyn kulinarny Widzowie poznają tajniki przyrządzania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Ponadto prowadzący prezentują przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. 23:30● Trwa