StacjeKuchnia+ HD20.05.2022 Kuchnia+ HD - Program TV na 20.05.2022 Od rana Po południu Wieczór 2 Lata Temu 20.05 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Meksykański stół Pati Serial dokumentalny Pati Jinich propaguje pełną smaków i aromatów meksykańską kuchnię. Przemierza swój ojczysty kraj w poszukiwaniu inspiracji i przygotowuje potrawy odzwierciedlające bogatą historię kraju. 00:05Powtórka Meksykański stół Pati Serial dokumentalny Pati Jinich propaguje pełną smaków i aromatów meksykańską kuchnię. Przemierza swój ojczysty kraj w poszukiwaniu inspiracji i przygotowuje potrawy odzwierciedlające bogatą historię kraju. 00:35Powtórka W królestwie kawy Film dokumentalny Opowieść o odmianach, smakach, właściwościach, sposobach przyrządzania i serwowania kawy. Oraz o ludziach, dla których stała się ona życiową pasją i źródłem utrzymania. 01:05Powtórka Jakubiak lokalnie Magazyn kulinarny Podróżując po Polsce, Tomasz Jakubiak szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania. 02:00 David w Europie Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 02:30 Desery Dekera Magazyn kulinarny Tomasz Deker doświadczenie zdobywał w najlepszych europejskich szkołach i cukierniach. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepisy na pyszne i proste desery. 03:00Powtórka Widelcem po mapie Serial dokumentalny Aleksander Baron i Damian Kordas tworzą mapę Polski z najciekawszymi restauracjami. Nie tylko degustują potrawy, ale rozmawiają z właścicielami i kucharzami. Poznają ich zwyczaje i tajniki przepisów. 03:30 Zielona rewolucja Marty Dymek Odcinek 7 Magazyn poradnikowy Marta Dymek, autorka popularnego wegetariańskiego bloga Jadłonomia, pokazuje, jak zastąpić apetyczne, choć nie zawsze zdrowe potrawy mięsne, jarskimi. 04:00 365 obiadów Mariety Mareckiej Magazyn kulinarny Znana z popularnego programu "ABC GOTOWANIA" Marieta Marecka prezentuje w autorskim programie kulinarnym szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. 04:30 Czy na pewno umiesz gotować? Reality show Bohaterami są osoby, które sądzą, że rodzina zgłosiła ich do programu ze względu na ich wybitne zdolności kulinarne. Tymczasem bliscy mają już dość serwowanych im dań. 05:00 Czy na pewno umiesz gotować? Reality show Bohaterami są osoby, które sądzą, że rodzina zgłosiła ich do programu ze względu na ich wybitne zdolności kulinarne. Tymczasem bliscy mają już dość serwowanych im dań. 05:30 Jakubiak w sezonie Odcinek 5 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 06:00Powtórka Ugotuj mi mamo! Magazyn kulinarny Oprócz zaskakujących pomysłów na dania przygotowywane z myślą o najmłodszych gospodyni dzieli się wieloma praktycznymi radami na temat tego co, jak i kiedy gotować dla dzieci. 06:30 Kucharskiego pomysł na kuchnię Odcinek 10 Magazyn poradnikowy Piotr Kucharski pokazuje, jak przełamać kulinarną rutynę. W każdym odcinku gości w progach innego domu, aby poznać jego mieszkańców i ich kulinarne zwyczaje. Dowiaduje się, co najczęściej jedzą. 07:00Powtórka Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek Magazyn kulinarny Kuchnia zero waste to nie tylko gotowanie, ale sposób na życie. Jagna Niedzielska, szefowa kuchni i propagatorka idei zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. 07:30Powtórka Zielona rewolucja Marty Dymek w Tajlandii Odcinek 10 Magazyn kulinarny Marta Dymek podzieli się z widzami oryginalnymi pomysłami na roślinne potrawy w orientalnym klimacie. Autorka zadbała o to, by do swoich przepisów wykorzystać składniki dostępne w polskich sklepach. 08:00Powtórka Bez reszty. Kuchnia Zero Waste Odcinek 9 Magazyn kulinarny Autorzy pokazują widzom, jak planować i robić zakupy, jak przechowywać pożywienie, przetwarzać je i co robić z pozostałymi resztkami. Nie zabraknie także pomysłów na smaczne, proste i szybkie posiłki. 08:30 Co je Borowicz na Śląsku? Odcinek 1 Magazyn kulinarny Na Śląsku Adam Borowicz zagłębia się w mrok kopalni, wczuwa się w wiejską tradycję oraz puls nowoczesnego miasta, odwiedza zakazane dzielnice i najpiękniejsze atrakcje. Przygotowuje najlepsze dania śląskiej kuchni. 09:00Powtórka Żołądek czy rozsądek? Odcinek 57 Sezon 7 Serial dokumentalny Czy lepsze jest folgowanie zachciankom czy bilansowanie posiłków? Prowadzący będą nas przekonywać do swojej wizji gotowania. 09:30Powtórka Żołądek czy rozsądek? Odcinek 58 Sezon 7 Serial dokumentalny Czy lepsze jest folgowanie zachciankom czy bilansowanie posiłków? Prowadzący będą nas przekonywać do swojej wizji gotowania. 10:00Powtórka 30 minut Jamiego Magazyn kulinarny Jamie Oliver przygotowuje dania w 30 minut. Twierdzi, że gwarancją sukcesu są: świetna organizacja, dobre przepisy oraz kilka sztuczek. Gospodarz dzieli się z widzami doświadczeniem i radami. 10:30Powtórka 30 minut Jamiego Magazyn kulinarny Jamie Oliver przygotowuje dania w 30 minut. Twierdzi, że gwarancją sukcesu są: świetna organizacja, dobre przepisy oraz kilka sztuczek. Gospodarz dzieli się z widzami doświadczeniem i radami. 11:00Powtórka Francuskie wędrówki Julie Serial dokumentalny Julie Andrieu odbywa obfitującą w niezwykłe smaki i aromaty podróż przez najpiękniejsze regiony Francji. Odkrywa kulinarne dziedzictwo Francuzów, poznaje przepisy i próbuje nowych potraw. 11:30Powtórka Widelcem po mapie Serial dokumentalny Aleksander Baron i Damian Kordas tworzą mapę Polski z najciekawszymi restauracjami. Nie tylko degustują potrawy, ale rozmawiają z właścicielami i kucharzami. Poznają ich zwyczaje i tajniki przepisów. 12:30 Jakubiak rozgryza Włochy Odcinek 5 Magazyn kulinarny Tym razem Tomasz Jakubiak przemierza słoneczną Italię w poszukiwaniu miejscowych specjałów i potraw. 13:00Powtórka ABC gotowania - kuchnia meksykańska Odcinek 9 Magazyn kulinarny Coraz więcej osób chce wzbogacić swój jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Idąc tym tropem, Marieta Marecka wprowadzi widzów w arkana kuchni meksykańskiej. 13:30Powtórka Zgrillowani Magazyn kulinarny W tej dyscyplinie Polacy nie mają sobie równych i gdy tylko robi się cieplej, zaczynają wielkie grillowanie. 14:00Powtórka Meksykański stół Pati Serial dokumentalny Pati Jinich propaguje pełną smaków i aromatów meksykańską kuchnię. Przemierza swój ojczysty kraj w poszukiwaniu inspiracji i przygotowuje potrawy odzwierciedlające bogatą historię kraju. 14:30 Meksykański stół Pati Serial dokumentalny Pati Jinich propaguje pełną smaków i aromatów meksykańską kuchnię. Przemierza swój ojczysty kraj w poszukiwaniu inspiracji i przygotowuje potrawy odzwierciedlające bogatą historię kraju. 15:00 Jakubiak lokalnie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Podróżując po Polsce, Tomasz Jakubiak szuka charakterystycznych produktów lub potraw. Następnie przygotowuje z nich trzy dania. 15:30Powtórka Żołądek czy rozsądek? Odcinek 59 Sezon 7 Serial dokumentalny Czy lepsze jest folgowanie zachciankom czy bilansowanie posiłków? Prowadzący będą nas przekonywać do swojej wizji gotowania. 16:00 Żołądek czy rozsądek? Odcinek 60 Sezon 7 Serial dokumentalny Czy lepsze jest folgowanie zachciankom czy bilansowanie posiłków? Prowadzący będą nas przekonywać do swojej wizji gotowania. 16:30 30 minut Jamiego Magazyn kulinarny Jamie Oliver przygotowuje dania w 30 minut. Twierdzi, że gwarancją sukcesu są: świetna organizacja, dobre przepisy oraz kilka sztuczek. Gospodarz dzieli się z widzami doświadczeniem i radami. 17:00 30 minut Jamiego Magazyn kulinarny Jamie Oliver przygotowuje dania w 30 minut. Twierdzi, że gwarancją sukcesu są: świetna organizacja, dobre przepisy oraz kilka sztuczek. Gospodarz dzieli się z widzami doświadczeniem i radami. 17:30 Francuskie wędrówki Julie Serial dokumentalny Julie Andrieu odbywa obfitującą w niezwykłe smaki i aromaty podróż przez najpiękniejsze regiony Francji. Odkrywa kulinarne dziedzictwo Francuzów, poznaje przepisy i próbuje nowych potraw. 18:00 m jak mięso Magazyn kulinarny Widzowie poznają tajniki przyrządzania wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a także podrobów i kiełbas. Ponadto prowadzący prezentują przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. 19:05Powtórka U sąsiadów w kuchni Serial dokumentalny 19:35 Anthony Bourdain: miejsca nieznane Serial dokumentalny Anthony Bourdain, smakosz, podróżnik i poszukiwacz przygód po raz kolejny wyrusza w świat, aby poznać smaki i zapachy serwowane przez kuchnie różnych zakątków globu. 20:05 Anthony Bourdain: miejsca nieznane Serial dokumentalny Anthony Bourdain, smakosz, podróżnik i poszukiwacz przygód po raz kolejny wyrusza w świat, aby poznać smaki i zapachy serwowane przez kuchnie różnych zakątków globu. 20:55 Mistrzowie przekąsek w akcji Odcinek 2 Show Fred Sirieix rzuca wyzwanie najlepszym szefom kuchni. Mają przygotować kopie ulubionych przekąsek Brytyjczyków. 21:45 Luke Nguyen - koleją przez Wietnam Odcinek 3 Serial dokumentalny Luke Nguyen zabiera widzów w podróż koleją przez Wietnam. To świetna okazja, by poznać ten rozległy kraj i jego kuchnię. 22:40Powtórka Luke Nguyen - koleją przez Wietnam Odcinek 4 Serial dokumentalny Luke Nguyen zabiera widzów w podróż koleją przez Wietnam. To świetna okazja, by poznać ten rozległy kraj i jego kuchnię. 23:10Powtórka Top Chef Reality show Dwudziestu czterech uczestników stanęło do walki o prestiżowy tytuł Top Chef oraz nagrodę w wysokości 125 tysięcy dolarów. Do ostatecznej rozgrywki zostało zakwalifikowanych osiemnaście osób. 23:45 ● Trwa