StacjeFood Network01.03.2017 Food Network - Program TV na 01.03.2017 Od rana Po południu Wieczór 8 Lat Temu 01.03 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 7 Serial dokumentalny 00:00 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 6 Magazyn kulinarny 01:01 Akcja: Restauracja! Odcinek 4 Inny Dwaj eksperci z dziedziny gastronomii w ciągu sześciu dni mają dokonać metamorfozy podupadającej restauracji. Ich celem jest doprowadzenie odnowionego lokalu do sukcesu. 01:30 Ching ratuje restauracje Odcinek 7 Rozrywka Ching-He Huang przemierza kraj w poszukiwaniu restauracji, którym potrzebna jest metamorfoza. Zmiana dotyczy zarówno zarówno menu, jak i wystroju wnętrz. 02:30 Posiekani Odcinek 2 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:20 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 04:10 Ewa gotuje Odcinek 9 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 6 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 7 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Kuchnia - #zostańwdomu Odcinek 1 Magazyn kulinarny Gospodarze przedstawiają przepisy na proste dania, omawiają kulinarne trendy, podają pomocne wskazówki. Ponadto w programie konkursy oraz pytania od widzów. 06:00 Tia Mowry w domowych pieleszach Odcinek 13 Serial dokumentalny 07:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 1 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 6 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 7 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Akcja: Restauracja! Odcinek 4 Inny Dwaj eksperci z dziedziny gastronomii w ciągu sześciu dni mają dokonać metamorfozy podupadającej restauracji. Ich celem jest doprowadzenie odnowionego lokalu do sukcesu. 09:00 Ewa gotuje Odcinek 6 Magazyn kulinarny W tym odcinku Ewa Wachowicz zdradzi, jak kisić warzywa, m.in. kapustę czy ogórki. Przyrządzi też pierogi z białej kiełbasy oraz brownie z czerwonej fasoli. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 10:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 8 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 9 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 7 Serial dokumentalny 12:00 Tia Mowry w domowych pieleszach Odcinek 13 Serial dokumentalny 13:00Powtórka Wypieki z Anną Olson Odcinek 1 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 13:30 Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ching-He Huang udaje się w podróż po rodzinnej Azji. Odkrywa wspaniałe regionalne dania i tworzy własne przepisy na przepyszne potrawy. 14:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 1 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 14:30 Szczypta smaku Odcinek 1 Magazyn kulinarny Śniadanie nie musi kojarzyć się z jajecznicą, parówkami lub owsianką. Agata zachwyca przepisem na jajka zapiekane w parmeńskich kokilkach, a Olga zdradza recepturę na ekspresowe bułeczki idealne na dobry początek dnia. 15:00 Szczypta smaku Odcinek 2 Magazyn kulinarny Program zachęca do eksperymentowania w kuchni i poszukiwania nowych smaków. Olga Kwiecińska i Agata Ziemnicka gotują nowoczesne i lekkie potrawy, wzorując się nie tylko na kuchni tradycyjnej. 15:30 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 16:00 Ewa gotuje Odcinek 9 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 8 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 9 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 2 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 18:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 3 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 18:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 10 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 11 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje dania odpowiednie na uroczysty obiad z okazji listopadowego święta narodowego - barszcz czerwony, pieczoną gęś i ciasto malinowo-brzoskwiniowe z bezą. 20:00 Ewa gotuje Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje potrawy z użyciem winogron i wina. Na przystawkę będzie grillowany camembert, jako danie - główne kurczak duszony w czerwonym winie. Na deser - jabłecznik z budyniem ugotowanym na białym winie. 20:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 8 Serial dokumentalny 21:00 Ewa gotuje Odcinek 6 Magazyn kulinarny W tym odcinku Ewa Wachowicz zdradzi, jak kisić warzywa, m.in. kapustę czy ogórki. Przyrządzi też pierogi z białej kiełbasy oraz brownie z czerwonej fasoli. 22:00 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 22:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 10 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 11 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:30 ● Trwa