StacjeFood Network24.03.2017 Food Network - Program TV na 24.03.2017 Od rana Po południu Wieczór 8 Lat Temu 24.03 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 5 Serial dokumentalny 00:00 Twój portfel, nasza dieta Odcinek 3 Magazyn poradnikowy Prowadząca Alżbeta Lenska pokazuje Iwonie Janowicz, że jedzenie zdrowo kosztuje mniej, niż jedzenie niezdrowo. Dzienny koszt wyżywienia spadł z prawie 40 zł do niespełna 20 zł. 01:01 Tajemniczy klient Odcinek 2 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 01:30 Tajemniczy klient Odcinek 3 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 02:00 Na ratunek restauracjom Odcinek 4 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:30 Posiekani: Kanada Odcinek 8 Magazyn kulinarny 03:20 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 04:10 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Kuchnia - #zostańwdomu Odcinek 12 Magazyn kulinarny Gospodarze przedstawiają przepisy na proste dania, omawiają kulinarne trendy, podają pomocne wskazówki. Ponadto w programie konkursy oraz pytania od widzów. 06:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 20 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 07:00 Doradca smaku Odcinek 3 Magazyn kulinarny Widzowie dowiedzą się, jak przygotować znane potrawy według różnych przepisów. Doradca uczy gotować tych, którzy nie radzą sobie w kuchni, a doświadczonych kucharzy inspiruje do eksperymentowania. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 6 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Tajemniczy klient Odcinek 2 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 09:00 Tajemniczy klient Odcinek 3 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 09:30 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz jedzie w Beskidy, gdzie przygotuje orzechowy krem z dodatkiem batatów oraz podudzia kurczaka na ryżu i warzywach. Na deser upiecze ciasteczka kokosowe z nasionami chia i żurawiną. 10:30 Na tropie jedzenia Odcinek 3 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 11:00 Na tropie jedzenia Odcinek 4 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 11:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 5 Serial dokumentalny 12:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 20 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 13:00Powtórka Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 9 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 13:30 Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie Odcinek 1 Serial dokumentalny 14:00 Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie Odcinek 2 Serial dokumentalny 14:30 Rewolucja na talerzu Odcinek 3 Magazyn kulinarny Celem programu jest nowe spojrzenie na naszą domową kuchnię. W każdym odcinku prowadzące zaprezentują trzy zdrowe zamienniki najbardziej popularnych polskich potraw. 15:00 Rewolucja na talerzu Odcinek 4 Magazyn kulinarny Mielony. Każda kobieta marzy aby być piękną i szczupłą. Jednak wszyscy lubimy dobrą kuchnię. Czy można jeść szybkie i smaczne dania, a przy tym zachować zgrabną sylwetkę? 15:30 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 16:00 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 2 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Doradca smaku Odcinek 3 Magazyn kulinarny Widzowie dowiedzą się, jak przygotować znane potrawy według różnych przepisów. Doradca uczy gotować tych, którzy nie radzą sobie w kuchni, a doświadczonych kucharzy inspiruje do eksperymentowania. 17:30 Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie Odcinek 3 Serial dokumentalny 18:00 Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie Odcinek 4 Serial dokumentalny 18:30 Na tropie jedzenia Odcinek 5 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 19:00 Na tropie jedzenia Odcinek 6 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje dania odpowiednie na uroczysty obiad z okazji listopadowego święta narodowego - barszcz czerwony, pieczoną gęś i ciasto malinowo-brzoskwiniowe z bezą. 20:00 Ewa gotuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz doradza, jak jesienią ubrać się na spacer oraz podpowiada, jakie potrawy pomogą wzmocnić odporność. Prowadząca program zdradzi także przepis na "domowy antybiotyk". 20:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 6 Serial dokumentalny 21:00 Sklepowy turniej Guy'a Odcinek 12 Rozrywka 22:00 Na tropie jedzenia Odcinek 5 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 23:00 Na tropie jedzenia Odcinek 6 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 23:30 ● Trwa