StacjeFood Network18.04.2017 Food Network - Program TV na 18.04.2017 Od rana Po południu Wieczór 8 Lat Temu 18.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 10 Magazyn kulinarny 00:00 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 11 Magazyn kulinarny 00:30 Wielkie żarcie u Guy'a Odcinek 9 Magazyn kulinarny Guy Fieri przyrządza popisowe danie ze zwykłej kanapki, serwując ją z pieczonym indykiem z brązowymi pieczarkami i truflami. 01:01 Posiekani Odcinek 7 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 01:30 Na ratunek restauracjom Odcinek 21 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:30 Posiekani Odcinek 12 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:20 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 04:10 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Kuchnia - #zostańwdomu Odcinek 12 Magazyn kulinarny Gospodarze przedstawiają przepisy na proste dania, omawiają kulinarne trendy, podają pomocne wskazówki. Ponadto w programie konkursy oraz pytania od widzów. 06:00 Południowe smaki według Trishy Odcinek 3 Magazyn kulinarny 07:00 Menu z pudełka Magazyn kulinarny Fakt, że ludzie żyją coraz szybciej, a godziny pracy coraz bardziej się wydłużają, nie powinien być przeszkodą w zdrowym stylu życia. Program przedstawia kulinarne przepisy dla zapracowanych. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 6 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Posiekani Odcinek 7 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 09:00 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 10:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 8 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 9 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 8 Serial dokumentalny 12:00 Pyszne 25 Odcinek 12 Magazyn kulinarny W odcinku menu na specjalne okazje - kremowe placuszki z łososiem, kurczak duszony w czerwonym winie, podany z zapiekanką ziemniaczaną i malinowe tiramisu ze świeżymi owocami i miętą. 13:00 Pyszne 25 Odcinek 1 Magazyn kulinarny Bohaterem odcinka jest szpinak. Ania Starmach pokazuje, jak przygotować 3 ciekawe potrawy na bazie tego niedocenianego warzywa. 13:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 3 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 14:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 4 Magazyn kulinarny Znany dostawca wędzonego mięsa w Kapsztadzie, zaprasza swojego przyjaciela Neila na pokaz nowych produktów. W menu znajdzie się: karkówka duszona w cydrze i klopsiki z kiełbasą boerewors. 14:30 Rewolucja na talerzu Odcinek 7 Magazyn kulinarny Prowadzące dowodzą, że można jeść smacznie i bez ograniczeń, a jednocześnie dbać o figurę i zdrowie. Stosując się do ich porad można prawie o połowę zmniejszyć kaloryczność dań. 15:00 Rewolucja na talerzu Odcinek 8 Magazyn kulinarny Prowadzące dowodzą, że można jeść smacznie i bez ograniczeń, a jednocześnie dbać o figurę i zdrowie. Stosując się do ich porad można prawie o połowę zmniejszyć kaloryczność dań. 15:30 Za Donalem… do Wietnamu Odcinek 1 Magazyn kulinarny Donal Skehan zanurza się w kulturze Wietnamu - kraju o fantastycznym doświadczeniu kulinarnym. Smakuje wietnamskiego stylu życia, dowiadując się od mieszkańców kraju, jak najlepiej przyrządza się pyszne azjatyckie potrawy. 16:00 Za Donalem… do Wietnamu Odcinek 2 Magazyn kulinarny Donal Skehan wyrusza w podróż po Wietnamie, aby lepiej poznać fascynującą kulturę i kuchnię tego kraju. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 7 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Menu z pudełka Magazyn kulinarny Fakt, że ludzie żyją coraz szybciej, a godziny pracy coraz bardziej się wydłużają, nie powinien być przeszkodą w zdrowym stylu życia. Program przedstawia kulinarne przepisy dla zapracowanych. 17:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 5 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 18:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 6 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 18:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 10 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 11 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz doradza, jak jesienią ubrać się na spacer oraz podpowiada, jakie potrawy pomogą wzmocnić odporność. Prowadząca program zdradzi także przepis na "domowy antybiotyk". 20:00 Ewa gotuje Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz na przystawkę zaproponuje tatar z dorsza i awokado. Daniem głównym również będzie ryba, ale tym razem to przyrządzony na parze łosoś, podany z czarną soczewicą i domowym pesto. 20:30 Luke Nguyen we Francji Odcinek 5 Magazyn kulinarny 21:00 Luke Nguyen we Francji Odcinek 6 Magazyn kulinarny 21:30 Za Donalem… do Europy Odcinek 5 Serial dokumentalny Donal Skehan prezentuje przepisy kulinarne inspirowane podróżami po Europie. 22:00 Za Donalem… do Europy Odcinek 6 Serial dokumentalny Donal Skehan prezentuje przepisy kulinarne inspirowane podróżami po Europie. 22:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 10 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 11 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:30 ● Trwa