StacjeFood Network25.04.2017 Food Network - Program TV na 25.04.2017 Od rana Po południu Wieczór 8 Lat Temu 25.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 13 Serial dokumentalny 00:00 Gwiazdy na tacy Odcinek 2 Magazyn poradnikowy Znane osoby ze świata show-biznesu opowiadają o tym, w jaki sposób ćwiczą oraz odżywiają się, aby utrzymać dobrą kondycję fizyczną. 01:01 Posiekani Odcinek 8 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 01:30 Na ratunek restauracjom Odcinek 26 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:30 Posiekani Odcinek 5 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:20 Ewa gotuje Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje potrawy z użyciem winogron i wina. Na przystawkę będzie grillowany camembert, jako danie - główne kurczak duszony w czerwonym winie. Na deser - jabłecznik z budyniem ugotowanym na białym winie. 04:10 Ewa gotuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz doradza, jak jesienią ubrać się na spacer oraz podpowiada, jakie potrawy pomogą wzmocnić odporność. Prowadząca program zdradzi także przepis na "domowy antybiotyk". 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Kuchnia - #zostańwdomu Odcinek 2 Magazyn kulinarny Gospodarze przedstawiają przepisy na proste dania, omawiają kulinarne trendy, podają pomocne wskazówki. Ponadto w programie konkursy oraz pytania od widzów. 06:00 Południowe smaki według Trishy Odcinek 8 Magazyn kulinarny 07:00 Menu z pudełka Magazyn kulinarny Fakt, że ludzie żyją coraz szybciej, a godziny pracy coraz bardziej się wydłużają, nie powinien być przeszkodą w zdrowym stylu życia. Program przedstawia kulinarne przepisy dla zapracowanych. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00Powtórka Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 2 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Posiekani Odcinek 8 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 09:00 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 9 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 10:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 18 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 19 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 13 Serial dokumentalny 12:00 Pyszne 25 Odcinek 8 Magazyn kulinarny Anna Starmach uczy, jak w 25 minut przygotować dania za jedyne 25 złotych. W ciągu jednego odcinka zaprezentuje trzy autorskie przepisy. 13:00 Pyszne 25 Odcinek 9 Magazyn kulinarny Ania Starmach zaprezentuje tym razem dania z papryczką chili w roli głównej. Ale ostra papryczka nie będzie jedyną bohaterką tego odcinka. Ania weźmie również na warsztat paprykę. 13:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 13 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 14:00 Kuchnia koreańska dla każdego Odcinek 1 Magazyn kulinarny 14:30 Szczypta smaku Odcinek 3 Magazyn kulinarny Olga i Agata zaprezentują nowe pomysły na kanapki. Pojawią się fantazyjny torcik kanapkowego, tosty z grillowanymi boczniakami i włosko-skandynawskie panini. 15:00 Szczypta smaku Odcinek 4 Magazyn kulinarny Agata udowodni, że przygotowanie dań kuchni francuskiej nie musi być trudne i czasochłonne. Przygotuje między innymi wołowinę po burgundzku i tarte z fenkułem w pomarańczach. 15:30 Ewa gotuje Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje potrawy z użyciem winogron i wina. Na przystawkę będzie grillowany camembert, jako danie - główne kurczak duszony w czerwonym winie. Na deser - jabłecznik z budyniem ugotowanym na białym winie. 16:00 Ewa gotuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz doradza, jak jesienią ubrać się na spacer oraz podpowiada, jakie potrawy pomogą wzmocnić odporność. Prowadząca program zdradzi także przepis na "domowy antybiotyk". 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Menu z pudełka Magazyn kulinarny Fakt, że ludzie żyją coraz szybciej, a godziny pracy coraz bardziej się wydłużają, nie powinien być przeszkodą w zdrowym stylu życia. Program przedstawia kulinarne przepisy dla zapracowanych. 17:30 Kuchnia koreańska dla każdego Odcinek 2 Magazyn kulinarny 18:00 Kuchnia koreańska dla każdego Odcinek 3 Magazyn kulinarny 18:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 20 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 21 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 13 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz odwiedzi restaurację w Zatorze, która specjalizuje się w organizowaniu przyjęć imieninowych. W kuchni ugotuje krem dyniowy z mleczkiem kokosowym i upiecze paluchy drożdżowe. 20:00 Ewa gotuje Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz na przystawkę zaproponuje tatar z dorsza i awokado. Daniem głównym również będzie ryba, ale tym razem to przyrządzony na parze łosoś, podany z czarną soczewicą i domowym pesto. 20:30 Luke Nguyen we Francji Odcinek 7 Magazyn kulinarny 21:00 Luke Nguyen we Francji Odcinek 8 Magazyn kulinarny 21:30 Za Donalem… do Europy Odcinek 7 Serial dokumentalny Donal Skehan prezentuje przepisy kulinarne inspirowane podróżami po Europie. 22:00 Za Donalem… do Europy Odcinek 8 Serial dokumentalny Donal Skehan prezentuje przepisy kulinarne inspirowane podróżami po Europie. 22:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 20 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 21 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:30 ● Trwa