StacjeFood Network05.05.2017 Food Network - Program TV na 05.05.2017 Od rana Po południu Wieczór 8 Lat Temu 05.05 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 2 Serial dokumentalny 00:00 Twój portfel, nasza dieta Odcinek 9 Magazyn poradnikowy Twój portfel - nasza dieta to program, w którym Alżbeta Lenska analizuje kulinarne nawyki bohaterów i doradza, jak przygotować zbilansowane menu. 01:01 Tajemniczy klient Odcinek 1 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 01:30 Tajemniczy klient Odcinek 2 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 02:00 Na ratunek restauracjom Odcinek 8 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:30 Posiekani: Kanada Odcinek 5 Magazyn kulinarny 03:20 Ewa gotuje Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje dania odpowiednie na uroczysty obiad z okazji listopadowego święta narodowego - barszcz czerwony, pieczoną gęś i ciasto malinowo-brzoskwiniowe z bezą. 04:10 Ewa gotuje Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje potrawy z użyciem winogron i wina. Na przystawkę będzie grillowany camembert, jako danie - główne kurczak duszony w czerwonym winie. Na deser - jabłecznik z budyniem ugotowanym na białym winie. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 8 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Kuchnia - #zostańwdomu Odcinek 4 Magazyn kulinarny Gospodarze przedstawiają przepisy na proste dania, omawiają kulinarne trendy, podają pomocne wskazówki. Ponadto w programie konkursy oraz pytania od widzów. 06:00 Tajemniczy klient Odcinek 1 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 07:00 Tajemniczy klient Odcinek 2 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 8 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 9 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 09:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 10 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 09:30 Ewa gotuje Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje dania odpowiednie na uroczysty obiad z okazji listopadowego święta narodowego - barszcz czerwony, pieczoną gęś i ciasto malinowo-brzoskwiniowe z bezą. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 10:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 11 Serial dokumentalny 11:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 12 Serial dokumentalny 11:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 2 Serial dokumentalny 12:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 14 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 13:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 15 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 13:30 Extra Virgin Odcinek 5 Magazyn kulinarny Debi Mazar i Gabriele Corcos dzielą się z widzami swoją miłością do kuchni toskańskiej. Największą pasją Gabriele są motocykle, natomiast Debi od zawsze interesowała się modą. 14:00 Extra Virgin Odcinek 6 Magazyn kulinarny Debi Mazar i Gabriele Corcos dzielą się z widzami swoją miłością do kuchni toskańskiej. Największą pasją Gabriele są motocykle, natomiast Debi od zawsze interesowała się modą. 14:30 Rewolucja na talerzu Odcinek 3 Magazyn kulinarny Celem programu jest nowe spojrzenie na naszą domową kuchnię. W każdym odcinku prowadzące zaprezentują trzy zdrowe zamienniki najbardziej popularnych polskich potraw. 15:00 Rewolucja na talerzu Odcinek 4 Magazyn kulinarny Mielony. Każda kobieta marzy aby być piękną i szczupłą. Jednak wszyscy lubimy dobrą kuchnię. Czy można jeść szybkie i smaczne dania, a przy tym zachować zgrabną sylwetkę? 15:30 Ewa gotuje Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje dania odpowiednie na uroczysty obiad z okazji listopadowego święta narodowego - barszcz czerwony, pieczoną gęś i ciasto malinowo-brzoskwiniowe z bezą. 16:00 Ewa gotuje Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje potrawy z użyciem winogron i wina. Na przystawkę będzie grillowany camembert, jako danie - główne kurczak duszony w czerwonym winie. Na deser - jabłecznik z budyniem ugotowanym na białym winie. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 9 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Doradca smaku Odcinek 9 Magazyn kulinarny Widzowie dowiedzą się, jak przygotować znane potrawy według różnych przepisów. Doradca uczy gotować tych, którzy nie radzą sobie w kuchni, a doświadczonych kucharzy inspiruje do eksperymentowania. 17:30 Extra Virgin Odcinek 7 Magazyn kulinarny Debi Mazar i Gabriele Corcos dzielą się z widzami swoją miłością do kuchni toskańskiej. Największą pasją Gabriele są motocykle, natomiast Debi od zawsze interesowała się modą. 18:00 Extra Virgin Odcinek 8 Magazyn kulinarny Debi Mazar i Gabriele Corcos dzielą się z widzami swoją miłością do kuchni toskańskiej. Największą pasją Gabriele są motocykle, natomiast Debi od zawsze interesowała się modą. 18:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 13 Serial dokumentalny Adam podróżuje do Baltimore w stanie Maryland. Odwiedza Chap's Charcoal Restaurant, w której podają kanapkę z grillowaną wołowiną, indykiem i wołowiną peklowaną w puszce. 19:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 14 Serial dokumentalny W Los Angeles Adam skosztuje kanapki z sosem francuskim w lokalu Phillipe's. Następnie odwiedzi El Tepeyac, mekkę miłośników kuchni meksykańskiej, gdzie stanie twarzą w twarz z 2,5 kg burrito. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz doradza, jak jesienią ubrać się na spacer oraz podpowiada, jakie potrawy pomogą wzmocnić odporność. Prowadząca program zdradzi także przepis na "domowy antybiotyk". 20:00 Ewa gotuje Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz na przystawkę zaproponuje tatar z dorsza i awokado. Daniem głównym również będzie ryba, ale tym razem to przyrządzony na parze łosoś, podany z czarną soczewicą i domowym pesto. 20:30 Niezwykłe torty weselne Odcinek 5 Magazyn kulinarny Słynni angielscy cukiernicy starają się sprostać wygórowanym wymaganiom przyszłych par młodych. Tworzą najwykwintniejsze kreacje cukiernicze. Bohaterowie mają wysokie oczekiwania. 21:00 Na ostro! Odcinek 1 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 22:00 Na ostro! Odcinek 2 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 22:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 13 Serial dokumentalny Adam podróżuje do Baltimore w stanie Maryland. Odwiedza Chap's Charcoal Restaurant, w której podają kanapkę z grillowaną wołowiną, indykiem i wołowiną peklowaną w puszce. 23:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 14 Serial dokumentalny W Los Angeles Adam skosztuje kanapki z sosem francuskim w lokalu Phillipe's. Następnie odwiedzi El Tepeyac, mekkę miłośników kuchni meksykańskiej, gdzie stanie twarzą w twarz z 2,5 kg burrito. 23:30 ● Trwa