StacjeFood Network14.07.2017 Food Network - Program TV na 14.07.2017 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 14.07 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 2 Serial dokumentalny 00:00 Giada we Włoszech Odcinek 4 Turystyka 01:01 Tajemniczy klient Odcinek 6 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 01:30 Tajemniczy klient Odcinek 7 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 02:00 Na ratunek restauracjom Odcinek 6 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:30 Posiekani Odcinek 6 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:20 Ewa gotuje Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz na przystawkę zaproponuje tatar z dorsza i awokado. Daniem głównym również będzie ryba, ale tym razem to przyrządzony na parze łosoś, podany z czarną soczewicą i domowym pesto. 04:10 Ewa gotuje Odcinek 2 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 7 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Posiekani Odcinek 10 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 06:00 Tajemniczy klient Odcinek 8 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 07:00 Tajemniczy klient Odcinek 9 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 7 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Ocalić piekarnię Odcinek 2 Serial dokumentalny 09:00 Ewa gotuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz doradza, jak jesienią ubrać się na spacer oraz podpowiada, jakie potrawy pomogą wzmocnić odporność. Prowadząca program zdradzi także przepis na "domowy antybiotyk". 10:00 Ewa gotuje Odcinek 13 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz odwiedzi restaurację w Zatorze, która specjalizuje się w organizowaniu przyjęć imieninowych. W kuchni ugotuje krem dyniowy z mleczkiem kokosowym i upiecze paluchy drożdżowe. 10:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 15 Serial dokumentalny 11:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 16 Serial dokumentalny 11:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 2 Serial dokumentalny 12:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 2 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 13:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 3 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 13:30 Kuchnia chińska dla każdego Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ching-He Huang radzi, jak przyrządzać nieskomplikowane dania, korzystając ze świeżych i ogólnie dostępnych składników. 14:00 Kuchnia chińska dla każdego Odcinek 2 Magazyn kulinarny Ching-He Huang radzi, jak przyrządzać nieskomplikowane dania, korzystając ze świeżych i ogólnie dostępnych składników. 14:30 Szczypta smaku Odcinek 3 Magazyn kulinarny Olga i Agata zaprezentują nowe pomysły na kanapki. Pojawią się fantazyjny torcik kanapkowego, tosty z grillowanymi boczniakami i włosko-skandynawskie panini. 15:00 Szczypta smaku Odcinek 4 Magazyn kulinarny Agata udowodni, że przygotowanie dań kuchni francuskiej nie musi być trudne i czasochłonne. Przygotuje między innymi wołowinę po burgundzku i tarte z fenkułem w pomarańczach. 15:30 Ewa gotuje Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz na przystawkę zaproponuje tatar z dorsza i awokado. Daniem głównym również będzie ryba, ale tym razem to przyrządzony na parze łosoś, podany z czarną soczewicą i domowym pesto. 16:00 Ewa gotuje Odcinek 2 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 8 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Giada we Włoszech Odcinek 9 Turystyka 17:30 Kuchnia chińska dla każdego Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ching-He Huang pomaga przyjacielowi, Philowi Rosenthalowi, w przygotowywaniu chińskich przekąsek na imprezę z okazji urodzin jego żony. 18:00 Kuchnia chińska dla każdego Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ching-He Huang radzi, jak przyrządzać nieskomplikowane dania, korzystając ze świeżych i ogólnie dostępnych składników. 18:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 17 Serial dokumentalny Adam odwiedza Raleigh, Durham i Chapel Hill w Karolinie Północnej. W Roast Grill spróbuje pobić tutejszy rekord, jedząc 17 hot dogów z musztardą i domowej roboty sosem chili. 19:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 1 Serial dokumentalny Adam odwiedza Memphis w stanie Tennessee, by skosztować strawy serwowanej w Gus's Fried Chicken i pochłaniać żeberka wieprzowe w słynnym Charlie Vergos' Rendezvous. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 20:00 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 20:30 Niezwykłe torty weselne Odcinek 1 Magazyn kulinarny Słynni angielscy cukiernicy starają się sprostać wygórowanym wymaganiom przyszłych par młodych. Tworzą najwykwintniejsze kreacje cukiernicze. Bohaterowie mają wysokie oczekiwania. 21:00 Najdziwniejsze restauracje Ameryki Odcinek 1 Serial dokumentalny 22:00 Najdziwniejsze restauracje Ameryki Odcinek 2 Serial dokumentalny 22:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 17 Serial dokumentalny Adam odwiedza Raleigh, Durham i Chapel Hill w Karolinie Północnej. W Roast Grill spróbuje pobić tutejszy rekord, jedząc 17 hot dogów z musztardą i domowej roboty sosem chili. 23:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 1 Serial dokumentalny Adam odwiedza Memphis w stanie Tennessee, by skosztować strawy serwowanej w Gus's Fried Chicken i pochłaniać żeberka wieprzowe w słynnym Charlie Vergos' Rendezvous. 23:30 ● Trwa