StacjeFood Network01.04.2018 Food Network - Program TV na 01.04.2018 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 01.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 1 Magazyn kulinarny 00:15 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 2 Magazyn kulinarny 00:45 Wielkie żarcie u Guy'a Odcinek 4 Magazyn kulinarny Guy Fieri przyrządza popisowe danie ze zwykłej kanapki, serwując ją z pieczonym indykiem z brązowymi pieczarkami i truflami. 01:15 Wielkie żarcie u Guy'a Odcinek 5 Magazyn kulinarny Guy Fieri przyrządza popisowe danie ze zwykłej kanapki, serwując ją z pieczonym indykiem z brązowymi pieczarkami i truflami. 01:45 Tajemniczy klient Odcinek 10 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 02:15 Tajemniczy klient Odcinek 11 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 02:45 Osobisty szef kuchni Odcinek 7 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 03:15 Osobisty szef kuchni Odcinek 8 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 03:40 Iron Chef: Ameryka Real tv Turniej rozgrywany pomiędzy zawodowymi kucharzami a niezłomnymi mistrzami kuchni. 04:05 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 17 Serial dokumentalny Adam odwiedza Raleigh, Durham i Chapel Hill w Karolinie Północnej. W Roast Grill spróbuje pobić tutejszy rekord, jedząc 17 hot dogów z musztardą i domowej roboty sosem chili. 04:55 Guy i Hunter na wakacjach w Europie Odcinek 3 Serial dokumentalny 05:20 Guy i Hunter na wakacjach w Europie Odcinek 4 Serial dokumentalny 05:45 Posiekani Odcinek 10 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 06:15 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 07:15 Ewa gotuje Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz jedzie w Beskidy, gdzie przygotuje orzechowy krem z dodatkiem batatów oraz podudzia kurczaka na ryżu i warzywach. Na deser upiecze ciasteczka kokosowe z nasionami chia i żurawiną. 07:45 Apetyczny tydzień z Rachael Odcinek 9 Magazyn kulinarny Rachael Ray pokazuje widzom, jak w ciągu jednego dnia przygotować pyszne posiłki na cały tydzień. 08:15 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 09:15 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 09:45 Pyszna Wielkanoc Odcinek 4 Magazyn kulinarny Anna Starmach przygotowuje wielkanocne dania. Przypomina tradycyjne polskie przepisy i proponuje wariacje na temat klasycznych potraw. 10:15 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 8 Magazyn kulinarny Portobello, czyli brązowe pieczarki, to cel kolejnej wyprawy Mikołaja. W kuchni kaszubskiej królują ryby. Mikołaj sprawdza, jaki jest najlepszy przepis na śledzia po kaszubsku. Ponadto próbuje tradycyjnych gruzińskich przysmaków. 10:45 Makłowicz w drodze Odcinek 6 Magazyn kulinarny Program ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych przez Roberta Makłowicza regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały i osadza je w kontekście historii małych ojczyzn. 11:15 Kuchenne rewolucje Odcinek 8 Reality show Magda Gessler udaje się do włosko-polskiej restauracji Grande Azzurro, która znajduje się na warszawskim Bródnie. Nie spodziewa się, że jej wizyta spowoduje zwolnienie się z pracy całego personelu. 12:15 Szef kuchni poszukiwany Odcinek 6 Serial dokumentalny Restauratorzy, którzy potrzebują szefa kuchni, zwracają się o pomoc do Anne Burrell, która surowo egzaminuje kandydatów to na stanowisko. 13:15 Australijska przygoda kulinarna z Mattem Moranem Odcinek 2 Serial dokumentalny 14:15 Kuchnia chińska dla każdego Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ching-He Huang pomaga przyjacielowi, Philowi Rosenthalowi, w przygotowywaniu chińskich przekąsek na imprezę z okazji urodzin jego żony. 15:15 Kuchnia chińska dla każdego Odcinek 2 Magazyn kulinarny Ching-He Huang radzi, jak przyrządzać nieskomplikowane dania, korzystając ze świeżych i ogólnie dostępnych składników. 15:45 Iron Chef: Ameryka Real tv Turniej rozgrywany pomiędzy zawodowymi kucharzami a niezłomnymi mistrzami kuchni. 16:15 Słodkie mistrzostwa Odcinek 10 Real tv Zespoły złożone z cukierników oraz artystów mają za zadanie stworzyć dania, które odpowiadają hasłu przewodniemu odcinka. Nagroda w tym konkursie wynosi 15 000 dolarów. 17:15 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 1 Magazyn kulinarny Kulinarna wyprawa Adama przywiedzie go do Albuquerque, miasta słynącego z zielonego chiilli. Adam odwiedzi Frontier Restaurant, gdzie od 40 lat serwuje się cheeseburgery z zielonym chilli. 18:15 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 2 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 18:45 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 3 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:15 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 4 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:45 Pyszne Peru Film dokumentalny Magda Gessler odwiedza Peru. Lima jest nazywana nową stolicą kulinarną świata. Krzyżują się tu tradycje kuchni andyjskiej, amazońskiej i smaki charakterystyczne dla wybrzeży Pacyfiku. 20:15 Kulinarne podróże Magdy Gessler Odcinek 1 Film dokumentalny Magdalena Gessler, restauratorka i autorka książek kulinarnych, wyrusza w podróż do Meksyku, królestwa tortilli, najbardziej pikantnego chili, chrupiących owadów i czekolady. 21:15 Kuchenne rewolucje Odcinek 10 Reality show Magda Gessler pomaga bankrutującym właścicielom restauracji w Polsce. Analizuje sytuację oraz wskazuje błędy. Potem na dwa dni zamyka lokal i wprowadza zmiany. 22:15 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 7 Magazyn kulinarny 23:15 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 8 Magazyn kulinarny 23:45 ● Trwa