StacjeFood Network06.04.2018 Food Network - Program TV na 06.04.2018 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 06.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Mordercza kuchnia Odcinek 5 Reality show Juror David Alan Grier pałaszuje śniadaniowe tacos. Na planie robi się romantycznie, gdy dwójka kucharzy bierze ślub. Na koniec jednego z zawodników czeka przejażdżka CTK Express. 00:15 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 1 Magazyn kulinarny 01:15 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 2 Magazyn kulinarny 01:45 Akcja: Restauracja! Odcinek 6 Inny Dwaj eksperci z dziedziny gastronomii w ciągu sześciu dni mają dokonać metamorfozy podupadającej restauracji. Ich celem jest doprowadzenie odnowionego lokalu do sukcesu. 02:15 Posiekani Odcinek 6 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:05 Ayesha gotuje w domu Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ayesha przygotuje dla znajomych rwaną wieprzowinę, smażone kulki kukurydziane, sałatkę z grillowanymi brzoskwiniami i bekonem, koktajl z bimbrem i smażone markizy w cieście red velvet. 03:55 Ayesha gotuje w domu Odcinek 2 Magazyn kulinarny Ayesha przygotuje dla znajomych rwaną wieprzowinę, smażone kulki kukurydziane, sałatkę z grillowanymi brzoskwiniami i bekonem, koktajl z bimbrem i smażone markizy w cieście red velvet. 04:25 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 04:50 Ewa gotuje Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz jedzie w Beskidy, gdzie przygotuje orzechowy krem z dodatkiem batatów oraz podudzia kurczaka na ryżu i warzywach. Na deser upiecze ciasteczka kokosowe z nasionami chia i żurawiną. 05:15 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:40 Posiekani Odcinek 5 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 06:15 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 8 Magazyn kulinarny Portobello, czyli brązowe pieczarki, to cel kolejnej wyprawy Mikołaja. W kuchni kaszubskiej królują ryby. Mikołaj sprawdza, jaki jest najlepszy przepis na śledzia po kaszubsku. Ponadto próbuje tradycyjnych gruzińskich przysmaków. 07:15 Ewa gotuje Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz jedzie w Beskidy, gdzie przygotuje orzechowy krem z dodatkiem batatów oraz podudzia kurczaka na ryżu i warzywach. Na deser upiecze ciasteczka kokosowe z nasionami chia i żurawiną. 07:45 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:15 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 2 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:45 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 1 Magazyn kulinarny 09:15 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 2 Magazyn kulinarny 09:45 Grzeszne słodkości Odcinek 2 Magazyn kulinarny 10:15 Grzeszne słodkości Odcinek 3 Magazyn kulinarny 10:45 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 10 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:45 Król kanapek Odcinek 11 Magazyn kulinarny Jest tylko jeden prawdziwy Król Kanapek. Ten tytuł nosi Jeff Mauro. Według niego kanapka powinna być czymś więcej, niż tylko kilkoma składnikami umieszczonymi pomiędzy dwoma kromkami chleba. 12:15 MasterChef Odcinek 1 Magazyn kulinarny Trójka pozostałych kucharzy wyrusza do Barcelony, gdzie najpierw stają przed serią trudnych zadań, a potem gotują dla najlepszego żyjącego kucharza na świecie. 12:45 Przyjęcia Patricii Heaton Odcinek 1 Serial dokumentalny 14:15 Przyjęcia Patricii Heaton Odcinek 2 Serial dokumentalny 14:45 Ewa gotuje Odcinek 6 Magazyn kulinarny W tym odcinku Ewa Wachowicz zdradzi, jak kisić warzywa, m.in. kapustę czy ogórki. Przyrządzi też pierogi z białej kiełbasy oraz brownie z czerwonej fasoli. 15:15 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 15:45 Kuchenne rewolucje Odcinek 4 Reality show Magda Gessler przyjeżdża do restauracji "Impuls" w Łodzi. Irena i Rafał prowadzą lokal od ponad roku. Mają zaciągnięty kredyt. Nie bankrutują jedynie dzięki imprezom zorganizowanym. 16:15 Wiem, co jem Odcinek 14 Magazyn poradnikowy W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych, obnaży też chwyty specjalistów od marketingu i reklamy. 17:15 Makłowicz w drodze Odcinek 6 Magazyn kulinarny Program ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych przez Roberta Makłowicza regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały i osadza je w kontekście historii małych ojczyzn. 17:45 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 8 Magazyn kulinarny Portobello, czyli brązowe pieczarki, to cel kolejnej wyprawy Mikołaja. W kuchni kaszubskiej królują ryby. Mikołaj sprawdza, jaki jest najlepszy przepis na śledzia po kaszubsku. Ponadto próbuje tradycyjnych gruzińskich przysmaków. 18:15 Na ostro! Odcinek 7 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 18:45 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 17 Serial dokumentalny Adam odwiedza Raleigh, Durham i Chapel Hill w Karolinie Północnej. W Roast Grill spróbuje pobić tutejszy rekord, jedząc 17 hot dogów z musztardą i domowej roboty sosem chili. 19:15 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 18 Serial dokumentalny Adam podróżuje do Minneapolis w poszukiwaniu Juicy Lucy, burgera nadziewanego serem. Następnie będzie pałaszował pieczone prosię w towarzystwie specjalnego gościa programu. 19:45 Wyjątkowe słodycze Odcinek 1 Magazyn kulinarny Prowadzący program przemierza niezliczone kilometry aby pokazać najbardziej ekscytujące i autentyczne desery z najlepszych lokali w USA. 20:15 Wyjątkowe słodycze Odcinek 2 Magazyn kulinarny Prowadzący program przemierza niezliczone kilometry aby pokazać najbardziej ekscytujące i autentyczne desery z najlepszych lokali w USA. 20:45 Gotowanie na ranczu z Guyem Odcinek 1 Magazyn kulinarny Guy Fieri zaprasza zaprzyjaźnionych szefów kuchni na spontaniczne gotowanie w swojej posiadłości w Santa Rosa w Kalifornii. Podczas spotkań goście tworzą nowe, wspaniałe dania. 21:15 Gotowanie na ranczu z Guyem Odcinek 2 Magazyn kulinarny Guy Fieri zaprasza zaprzyjaźnionych szefów kuchni na spontaniczne gotowanie w swojej posiadłości w Santa Rosa w Kalifornii. Podczas spotkań goście tworzą nowe, wspaniałe dania. 21:45 Kuchenne rewolucje Odcinek 5 Reality show Tym razem praca Magdy nie może ograniczyć się do rewolucji w restauracji, bo zawodowe niepowodzenia przekładają się na wzajemne relacje małżonków. 22:15 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 1 Serial dokumentalny Adam odwiedza Memphis w stanie Tennessee, by skosztować strawy serwowanej w Gus's Fried Chicken i pochłaniać żeberka wieprzowe w słynnym Charlie Vergos' Rendezvous. 23:15 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 2 Serial dokumentalny Adam Richman przyjeżdża do miasta Columbus w stanie Ohio, by pochłaniać burgery, kiełbaski i największe kanapki w mieście. 23:45 ● Trwa