StacjeFood Network13.05.2018 Food Network - Program TV na 13.05.2018 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 13.05 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 22 Magazyn kulinarny 00:15 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 1 Magazyn kulinarny 00:45 Sklepowy turniej Guy'a Odcinek 6 Rozrywka 01:10 Tajemniczy klient Odcinek 9 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 02:05 Tajemniczy klient Odcinek 10 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 02:30 Apetyt na Amerykę Południową Odcinek 1 Serial dokumentalny 02:55 Apetyt na Amerykę Południową Odcinek 2 Serial dokumentalny 03:20 Iron Chef: Ameryka Odcinek 1 Real tv Turniej rozgrywany pomiędzy zawodowymi kucharzami a niezłomnymi mistrzami kuchni. 03:45 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 29 Serial dokumentalny 04:35 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 7 Serial dokumentalny 05:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 8 Serial dokumentalny 05:25 Paul Hollywood i miejskie wypieki Odcinek 3 Serial dokumentalny 05:50 Posiekani Odcinek 3 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 06:15 Ayesha gotuje w domu Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ayesha przygotuje dla znajomych rwaną wieprzowinę, smażone kulki kukurydziane, sałatkę z grillowanymi brzoskwiniami i bekonem, koktajl z bimbrem i smażone markizy w cieście red velvet. 07:15 Ayesha gotuje w domu Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ayesha przygotuje dla znajomych rwaną wieprzowinę, smażone kulki kukurydziane, sałatkę z grillowanymi brzoskwiniami i bekonem, koktajl z bimbrem i smażone markizy w cieście red velvet. 07:45 Południowe smaki według Trishy Odcinek 3 Magazyn kulinarny 08:15 Południowe smaki według Trishy Odcinek 4 Magazyn kulinarny 08:45 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 09:15 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 09:45 Pyszne 25 Odcinek 5 Magazyn kulinarny Tym razem Ania zaprezentuje trzy nowe dania z pomidorami w roli głównej: spolszczone curry, sałatkę caprese z bundzem oraz polędwiczki wieprzowe z pomidorkami koktajlowymi. 10:15 Dziewczyny z wypiekami Odcinek 3 Magazyn kulinarny Małgosia i Agata przygotują tort na drugie urodziny kwiaciarni. Dziewczyny będą mogły wykazać się fantazją i przygotować wypiek inspirowany kwiatowymi pracami zleceniodawczyni. 10:45 Makłowicz w drodze Odcinek 2 Magazyn kulinarny Pierwszym przystankiem w podróży jest górskie schronisko Dolomiten Hütte z tradycyjną kuchnią. Robert zamawia serowe kluski, a na tarasie z widokiem na Spitzkofel gotuje krupnik z pęczaku. Miejscowy sznaps powstaje w rodzinnej destylarni. 11:15 Kuchenne rewolucje Odcinek 3 Reality show Magda Gessler pomaga bankrutującym właścicielom restauracji w Polsce. Analizuje sytuację oraz wskazuje błędy. Potem na dwa dni zamyka lokal i wprowadza zmiany. 12:15 Sklepowy turniej Guy'a Odcinek 1 Rozrywka 13:15 Manufaktury smaku Odcinek 1 Magazyn kulinarny Aida Mollenkamp przedstawia sylwetki mistrzów rzemieślniczej produkcji żywności w USA. Pokazuje, w jaki sposób osiągnęli sukces i prezentuje ich wyśmienite wyroby. 14:15 Manufaktury smaku Odcinek 2 Magazyn kulinarny Aida Mollenkamp przedstawia sylwetki mistrzów rzemieślniczej produkcji żywności w USA. Pokazuje, w jaki sposób osiągnęli sukces i prezentuje ich wyśmienite wyroby. 14:45 Manufaktury smaku Odcinek 3 Magazyn kulinarny Aida Mollenkamp przedstawia sylwetki mistrzów rzemieślniczej produkcji żywności w USA. Pokazuje, w jaki sposób osiągnęli sukces i prezentuje ich wyśmienite wyroby. 15:15 Manufaktury smaku Odcinek 4 Magazyn kulinarny Aida Mollenkamp przedstawia sylwetki mistrzów rzemieślniczej produkcji żywności w USA. Pokazuje, w jaki sposób osiągnęli sukces i prezentuje ich wyśmienite wyroby. 15:45 Wiem, co jem Odcinek 2 Magazyn poradnikowy W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych, obnaży też chwyty specjalistów od marketingu i reklamy. 16:15 Wiem, co jem Odcinek 3 Magazyn poradnikowy W kolejnych odcinkach programu prowadząca wskaże widzom, jak rozpoznać rzeczywiście zdrową i odżywczą żywność znajdującą się na półkach sklepowych i obnaży chwyty specjalistów od marketingu i reklamy. 16:45 Sklepowi złodzieje Odcinek 1 Serial dokumentalny W tętniącym życiem sklepie spożywczym dla smakoszy w Nowym Jorku, Scott i Connie udowadniają, że czasami najmniej podejrzanie wyglądający ludzie mogą być najbardziej podstępni. 17:15 Sklepowi złodzieje Odcinek 2 Serial dokumentalny 17:45 Sklepowi złodzieje Odcinek 3 Serial dokumentalny 18:15 Sklepowi złodzieje Odcinek 4 Serial dokumentalny W tym wydaniu Scott i Connie działają w największym sklepie monopolowym w stanie New Jersey, dla którego złodzieje stanowią poważny problem. 18:45 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 18 Serial dokumentalny Adam podróżuje do Minneapolis w poszukiwaniu Juicy Lucy, burgera nadziewanego serem. Następnie będzie pałaszował pieczone prosię w towarzystwie specjalnego gościa programu. 19:15 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 19 Serial dokumentalny 19:45 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 1 Serial dokumentalny Adam odwiedza Memphis w stanie Tennessee, by skosztować strawy serwowanej w Gus's Fried Chicken i pochłaniać żeberka wieprzowe w słynnym Charlie Vergos' Rendezvous. 20:15 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 2 Serial dokumentalny Adam Richman przyjeżdża do miasta Columbus w stanie Ohio, by pochłaniać burgery, kiełbaski i największe kanapki w mieście. 20:45 Nieprawdopodobne potrawy Odcinek 3 Magazyn kulinarny W tym wydaniu czekoladowe rzeźby, a także wizyta w fabryce czekolady oraz kuchni serwującej dania składające się tylko z dekadenckiej bajecznej czekolady. 21:15 Nieprawdopodobne potrawy Odcinek 4 Magazyn kulinarny W tym wydaniu czekoladowe rzeźby, a także wizyta w fabryce czekolady oraz kuchni serwującej dania składające się tylko z dekadenckiej bajecznej czekolady. 21:45 Manufaktury smaku Odcinek 9 Magazyn kulinarny Aida Mollenkamp przedstawia sylwetki mistrzów rzemieślniczej produkcji żywności w USA. Pokazuje, w jaki sposób osiągnęli sukces i prezentuje ich wyśmienite wyroby. 22:15 Manufaktury smaku Odcinek 10 Magazyn kulinarny Aida Mollenkamp przedstawia sylwetki mistrzów rzemieślniczej produkcji żywności w USA. Pokazuje, w jaki sposób osiągnęli sukces i prezentuje ich wyśmienite wyroby. 22:45 Czas na grillowanie! Odcinek 7 Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 23:15 Czas na grillowanie! Odcinek 8 Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 23:45 ● Trwa