StacjeFood Network03.02.2021 Food Network - Program TV na 03.02.2021 Od rana Po południu Wieczór 4 Lata Temu 03.02 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Człowiek kontra jedzenie Odcinek 13 Sezon 1 Serial dokumentalny Adam Richman udaje się do St Louis, by w Crown Candy Kitchen zmierzyć się z najzimniejszym jak dotąd wyzwaniem: ponad 3 litrami koktajlu lodowo-mlecznego. 00:15 Farma Kingów Serial dokumentalny Kamera towarzyszy członkom rodziny Kingów podczas ich codziennej pracy na farmie. Gospodarstwem zarządza najstarszy z braci. Choć czasami pojawiają się trudności, bohaterowie nawzajem się szanują. 00:45 Tajemniczy klient Real tv Właściciel Taverna Mazi w Seattle prosi Charlesa, aby ten zbadał plotki, jakoby członkowie personelu oferowali klientom poszukiwanie duchów w restauracji. 01:45 Perfekcyjni gospodarze Reality show Robert i Lela to przyjaciele, którzy wspólnie opracowali menu "Orientalne nuty". Luca i Roberta postawią przede wszystkim na zdrowie. Roberto, Csaba oraz Diego zadecydują, która para zasługuje na miano "Perfekcyjnych Gospodarzy". 02:15 Iron Chef: Ameryka Real tv Iron Chefs, Geoffrey Zakarian i Alex Guarnaschelli, stawiają czoła szefom kuchni Spike'owi Mendelsohnowi i Marcelowi Vigneronowi w tej strasznej bitwie typu cukierek albo psikus. 03:15 Mordercza kuchnia Reality show Uczestnicy programu otrzymują kwotę 25 tysięcy dolarów, którą mogą albo zaoszczędzić, albo przeznaczyć na sabotowanie poczynań rywali i zwiększenie szans na swoje zwycięstwo. 04:15 Rewolucja na talerzu Odcinek 2 Magazyn kulinarny Schabowy. Każda kobieta marzy aby być piękną i szczupłą. Jednak wszyscy lubimy dobrą kuchnię. Czy można jeść szybkie i smaczne dania, a przy tym zachować zgrabną sylwetkę? 05:15 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 10 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy. 05:55 Pyszne 25 Odcinek 2 Sezon 1 Magazyn kulinarny Ciasteczka z czekoladą to propozycja dla miłośników słodkich dodatków do kawy, podobnie jak drobne i aromatyczne kokosanki. A ślimaki z ciasta francuskiego to wyrafinowane w wyglądzie, ale niezwykle proste w wykonaniu ciastka. 06:25 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 06:55 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 07:10 Wielka uczta z Ching Odcinek 4 Sezon 1 Serial dokumentalny Ching-He Huang nadaje drugie życie przepisom, które mają 5000 lat. Spotykając się z szefami kuchni, Ching łączy niesamowite smaki z przeszłości z nowoczesnością opartą na klasycznych recepturach. 07:25 Uczta Smolletów Odcinek 5 Magazyn kulinarny Smollettowie zdradzają swoje rodzinne sekrety na przepyszne dania - od przepisów na wykwintną kolację po potrawy, które wykarmią dużą grupę ludzi. 07:55 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 08:25 Giada w domu Magazyn kulinarny Szefowa kuchni Giada De Laurentiis dzieli się swoimi rodzinnymi przepisami oraz wskazówkami, które sprawiają że każdy posiłek staje się ucztą. 09:00 Giada w domu Magazyn kulinarny Szefowa kuchni Giada De Laurentiis dzieli się swoimi rodzinnymi przepisami oraz wskazówkami, które sprawiają że każdy posiłek staje się ucztą. 09:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 10:00 5 składników Magazyn kulinarny Claire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenie zabiera niewiele czasu. 10:30 Kolekcja smaków Odcinek 5 Rozrywka W programie Michel Moran, charyzmatyczny kucharz z Andaluzji, zaprasza na kolację znane i lubiane osobowości ze świata sportu, filmu, telewizji. Spotkanie staje się okazją do rozmowy na różne tematy. 10:57 Sztuka mięsa Odcinek 3 Magazyn kulinarny Tym razem w menu Tomka pojawi się prosty i smaczny makaron z piersią kurczaka, malinowymi pomidorami i pikantną kiełbasą chorizo. Gospodarz pokazuje, jak zrobić duszonego kurczaka z morelami, rodzynkami, warzywami i kaszą bulgur. 11:00 Sztuka mięsa Odcinek 4 Magazyn kulinarny Tomasz Jakubiak przyrządza różne dania, prezentując za każdym razem inny rodzaj mięsa. Widzowie poznają także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy opowiadają o swoich produktach. 11:30 Sztuka mięsa Odcinek 5 Magazyn kulinarny Tym razem Tomek przygotuje roladki z indyka, które nafaszeruje mielonym mięsem i szpinakiem. Pokaże także jak zrobić indycze klopsy w sosie śmietanowo-pomidorowym z purée z karmelizowanego pasternaku. 12:00 Sztuka mięsa Odcinek 6 Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pokaże, jak zrobić pieczone żeberka, które poda z domową sałatką colesław, a miłośnikom boczku pokaże, jak zrobić pyszną roladę z boczku z ziołowym pesto i pieczone ziemniaki. 12:30 Iron Chef: Ameryka Real tv Iron Chefs, Geoffrey Zakarian i Alex Guarnaschelli, stawiają czoła szefom kuchni Spike'owi Mendelsohnowi i Marcelowi Vigneronowi w tej strasznej bitwie typu cukierek albo psikus. 13:00 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 14:00 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 14:30 Pyszne 25 Magazyn kulinarny W programie m. in: jak przygotować domową zupkę chińską, przepis na polędwiczkę wieprzową zapiekaną w kruchym cieście francuskim, a także chrupiące, karmelizowane marchewki z rodzynkami. 15:00 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 16:15 Kolekcja smaków Odcinek 5 Rozrywka W programie Michel Moran, charyzmatyczny kucharz z Andaluzji, zaprasza na kolację znane i lubiane osobowości ze świata sportu, filmu, telewizji. Spotkanie staje się okazją do rozmowy na różne tematy. 17:00 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 17:35 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 18:05 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 18:40 Dziewczyny z wypiekami Odcinek 3 Magazyn kulinarny Małgosia i Agata przygotują tort na drugie urodziny kwiaciarni. Dziewczyny będą mogły wykazać się fantazją i przygotować wypiek inspirowany kwiatowymi pracami zleceniodawczyni. 19:10 Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 19:40 Przepis na sukces Magazyn kulinarny Katarzyna Meller odwiedza "Starą Kuźnię" na Mazurach - miejsce, w którym można poczuć atmosferę polskiej wsi. Sztandarowym daniem, oprócz sernika, który jest przysmakiem Kasi, jest serce jagnięce. 20:15 Extra Virgin: wyprawa po Ameryce Odcinek 4 Sezon 1 Serial dokumentalny Debi Mazar i Gabriele Corcos wraz z dwiema córkami, Eveleną i Giulią, podróżują po Stanach Zjednoczonych w poszukiwaniu najlepszego jedzenia, kultowych miejsc i lokalnej kultury. 21:45 Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki Odcinek 4 Sezon 1 Magazyn kulinarny Andy dociera do San Francisco. Tam poznaje Matta, który prowadzi bar rybny. Spotkanie z Mattem inspiruje Andiego do przygotowania na swój sposób angielskiego śniadania z wykorzystaniem krabów. 22:15 Bardzo głodny Francuz Odcinek 5 Serial dokumentalny Raymond odwiedza Prowansję - miejsce, w którym nie brakuje pomidorów, oliwek, czosnku i ziół. Raymond stanie się miejscowym szefem kuchni na jeden wieczór i przyrządzi potrawę z ryb i czerwonego wina. 22:45 ● Trwa