StacjeFood Network25.02.2021 Food Network - Program TV na 25.02.2021 Od rana Po południu Wieczór 4 Lata Temu 25.02 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 00:15 Farma Kingów Serial dokumentalny Kamera towarzyszy członkom rodziny Kingów podczas ich codziennej pracy na farmie. Gospodarstwem zarządza najstarszy z braci. Choć czasami pojawiają się trudności, bohaterowie nawzajem się szanują. 00:45 Tajemniczy klient Real tv Właściciel Taverna Mazi w Seattle prosi Charlesa, aby ten zbadał plotki, jakoby członkowie personelu oferowali klientom poszukiwanie duchów w restauracji. 01:40 Perfekcyjni gospodarze Reality show Robert i Lela to przyjaciele, którzy wspólnie opracowali menu "Orientalne nuty". Luca i Roberta postawią przede wszystkim na zdrowie. Roberto, Csaba oraz Diego zadecydują, która para zasługuje na miano "Perfekcyjnych Gospodarzy". 02:10 Iron Chef: Ameryka Real tv Iron Chefs, Geoffrey Zakarian i Alex Guarnaschelli, stawiają czoła szefom kuchni Spike'owi Mendelsohnowi i Marcelowi Vigneronowi w tej strasznej bitwie typu cukierek albo psikus. 03:10 Mordercza kuchnia Reality show Uczestnicy programu otrzymują kwotę 25 tysięcy dolarów, którą mogą albo zaoszczędzić, albo przeznaczyć na sabotowanie poczynań rywali i zwiększenie szans na swoje zwycięstwo. 04:10 Rewolucja na talerzu Magazyn kulinarny Celem programu jest nowe spojrzenie na naszą domową kuchnię. W każdym odcinku prowadzące zaprezentują trzy zdrowe zamienniki najbardziej popularnych polskich potraw. 05:05 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 22 Magazyn kulinarny Dziki łosoś bałtycki to prawdziwa gwiazda w kuchni. Mikołaj przygotuje z niego wyjątkowe danie. Następnie sprawdzi, gdzie w Polsce produkuje się prawdziwe włoskie sery. 05:35 Pyszne 25 Odcinek 2 Magazyn kulinarny Tym razem Anna bierze się za pieczenie ciasteczek. Będą kruche ciasteczka w piegi, ciasteczka z czekoladą, aromatyczne kokosanki i ślimaki z ciasta francuskiego. 06:10 W poszukiwaniu świeżości Odcinek 1 Magazyn kulinarny Claire Roibnson wyrusza na wyprawę w poszukiwaniu składników do swoich dań. Żeby przygotować chude mięso i burgera z mięsem ze strusia z masłem z zalewy, przemierza strusią farmę. 06:40 Kobieta na Dzikim Zachodzie Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 07:10 Aż poleje się krem Magazyn kulinarny Wielokrotnie nagradzana mistrzyni cukiernictwa Stephanie Boswell odkrywa przed uczestnikami programu tajniki pieczenia idealnych tortów, babeczek i przyozdabiania ich w lukrowane dzieła sztuki. 07:40 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 08:10 Gotowanie z miłości Magazyn kulinarny Dobry posiłek może być formą świętowania, podziękowaniem dla wyjątkowej osoby, idealnym sposobem na wspólne spędzenie czasu. Serial pokazuje, jak piękne może być gotowanie dla innych. 08:45 Codzienne gotowanie z Sunny Anderson Magazyn kulinarny Sunny Anderson pokazuje widzom, jak wykorzystać niedrogie i dostępne składniki, trochę fantazji i wspomnień przywiezionych z podróży, by przygotować pyszne domowe jedzenie. 09:15 Codzienne gotowanie z Sunny Anderson Magazyn kulinarny Sunny Anderson pokazuje widzom, jak wykorzystać niedrogie i dostępne składniki, trochę fantazji i wspomnień przywiezionych z podróży, by przygotować pyszne domowe jedzenie. 09:45 Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 10:15 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 10:45 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 11:15 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 11:45 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 1 Rozrywka Moran przygotowuje posiłek dla osób o wrażliwych żołądkach. Wykorzystując świeże warzywa, chude mięsa i bogactwo dostępnych kasz, pokazuje, jak przyrządzić lekkostrawne dania dla wymagających osób. 12:15 Przepis na… Odcinek 1 Magazyn kulinarny 12:45 Zawód: szef kuchni Program dokumentalny Martin Gimenez Castro opowiada skąd wzięła się u niego pasja do gotowania, co najbardziej lubi, a także, jak znalazł się w Polsce. Ponadto zdradza przepisy m.in. na stek z tuńczyka, tatar z tuńczyka oraz sushi na bazie quinoy. 12:50 Mistrzowie smaku Film dokumentalny 13:20 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 10 Sezon 1 Serial dokumentalny Adam Richman zajada potężne kanapki Ferdi z szynką, pieczoną wołowiną i specjalnym sosem z resztek pieczeni w Mother's Restaurant w Nowym Orleanie. 13:50 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 11 Sezon 1 Serial dokumentalny Adam Richman zatrzymuje się w Portland w stanie Oregon, gdzie odwiedza Stepping Stone Cafe, lokal słynący z serwowanych tu śniadań, w tym ogromnych, 30-cm naleśników. 14:20 Pyszne 25 Magazyn kulinarny W programie m. in: jak przygotować domową zupkę chińską, przepis na polędwiczkę wieprzową zapiekaną w kruchym cieście francuskim, a także chrupiące, karmelizowane marchewki z rodzynkami. 14:50 Przepis na… Odcinek 1 Magazyn kulinarny 15:20 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Odcinek 5 Magazyn poradnikowy W tym odcinku "Wiem, co jem" autorzy odkrywają prawdę o tanich fastfoodach czyli tzw. jedzeniu z budki. Ponadto w "Wiem, co kupuję" wszystko o bonusach, gratisach i promocyjnych trikach. 15:25 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Odcinek 6 Magazyn poradnikowy Ania z pomocą dietetyka zmierzy się z uzależnieniem od słodyczy. Prowadząca odwiedza fabrykę pierników w Toruniu i pokazuje jak wygląda produkcja słynnych "Katarzynek". Ponadto o downsizingu, czyli manipulacją wielkością opakowania. 16:10 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 16:55 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 17:30 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 18:00 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 18:35 Kucharze pomagają Program dokumentalny Relacja z wydarzenia charytatywnego "Kucharze pomagają", zorganizowane w Sopocie przez Tomka Jakubiaka. Program ukazuje przygotowania kolacji w Grand Hotelu i festynu na stadionie leśnym w Sopocie. 19:05 Przepis na… Odcinek 1 Magazyn kulinarny 19:35 Subiektywny ranking smaków Odcinek 8 Magazyn kulinarny Są takie dania, na widok których włos jeży się na głowie, a ich zapachy powodują wymioty i omdlenia. Ten odcinek będzie pełen niespodzianek dla wszystkich zmysłów. 19:40 Kolekcja smaków Odcinek 9 Rozrywka W programie Michel Moran, charyzmatyczny kucharz z Andaluzji, zaprasza na kolację znane i lubiane osobowości ze świata sportu, filmu, telewizji. Spotkanie staje się okazją do rozmowy na różne tematy. 20:10 Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 8 Magazyn kulinarny Recenzenci kulinarni dzielą się z widzami swoimi opiniami na temat restauracji, które odwiedzają we Włoszech. Podpowiadają, które lokale warto odwiedzić, by zadowolić swoje podniebienie. 20:40 Włoska uczta na morzu Serial dokumentalny Antonino Cannavacciuolo wyrusza w podróż po najpiękniejszych portach Włoszech, by odkryć najlepsze przepisy na owoce morza, a także zdobyć jak najwięcej informacji o skorupiakach i mięczakach. 21:45 Przepis na… Odcinek 1 Magazyn kulinarny 22:50 Najlepsze przysmaki z plaży Magazyn kulinarny Karolina Południowa szczyci się urokliwymi plażami. Katie Lee znajduje najlepsze posiłki na plażach Sullivan's Island, Mt. Pleasant, Isle of Palms i Folly Beach. 23:30 ● Trwa