StacjeFood Network20.04.2021 Food Network - Program TV na 20.04.2021 Od rana Po południu Wieczór 4 Lata Temu 20.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Wojna na ciasta Odcinek 18 Real tv Sędziowie wspólnie z gośćmi oceniają ciasta przygotowane przez przyszłych mistrzów cukiernictwa - pyszne, wyszukane dzieła sztuki. 00:15 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 01:15 Tajemniczy klient Real tv Właściciel Taverna Mazi w Seattle prosi Charlesa, aby ten zbadał plotki, jakoby członkowie personelu oferowali klientom poszukiwanie duchów w restauracji. 01:45 Perfekcyjni gospodarze Reality show Robert i Lela to przyjaciele, którzy wspólnie opracowali menu "Orientalne nuty". Luca i Roberta postawią przede wszystkim na zdrowie. Roberto, Csaba oraz Diego zadecydują, która para zasługuje na miano "Perfekcyjnych Gospodarzy". 02:15 Cukiernia do zadań specjalnych Odcinek 10 Sezon 1 Magazyn kulinarny Paris Cutler prowadzi jedną z najbardziej znanych cukierni na świecie. Widzowie poznają kulisy pracy członków personelu, którzy słyną z kreatywności. 03:15 Mordercza kuchnia Reality show Uczestnicy programu otrzymują kwotę 25 tysięcy dolarów, którą mogą albo zaoszczędzić, albo przeznaczyć na sabotowanie poczynań rywali i zwiększenie szans na swoje zwycięstwo. 03:45 Rewolucja na talerzu Magazyn kulinarny Celem programu jest nowe spojrzenie na naszą domową kuchnię. W każdym odcinku prowadzące zaprezentują trzy zdrowe zamienniki najbardziej popularnych polskich potraw. 04:45 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 7 Sezon 1 Serial dokumentalny W Atlancie Adam odwiedza Chicken&Waffles, lokal założony przez muzyczne legendy - Rona Winansa i Gladys Knight w 1997 r. Następnie zagląda do ulubionego lokalu - The Vortex Bar and Grill. 05:35 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 9 Sezon 1 Serial dokumentalny Adam Richman dociera do Nowego Jorku, by skosztować specjałów Katz's Delicatessen. Odwiedza też Sylvia's Restaurant, serwującą słynnego pieczonego kurczaka z goframi. 06:10 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 10 Sezon 1 Serial dokumentalny Adam Richman zajada potężne kanapki Ferdi z szynką, pieczoną wołowiną i specjalnym sosem z resztek pieczeni w Mother's Restaurant w Nowym Orleanie. 06:40 Ugotowani Reality show W rywalizacji kulinarnej biorą udział mieszkańcy Warszawy: Anna Bienias, Łukasz Ociepa, Patrycja Pyjomska oraz Igor Konefał. 07:10 Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching Odcinek 5 Sezon 1 Magazyn kulinarny Ching-He Huang udaje się w podróż po rodzinnej Azji. Odkrywa wspaniałe regionalne dania i tworzy własne przepisy na przepyszne potrawy. 08:10 Kuchnia na szczęście Odcinek 8 Magazyn kulinarny Marco Bianchi, ekspert ds. zdrowego odżywiania, wyrusza w podróż, podczas której poznaje nawyki włoskich rodzin, ich ulubione przepisy. Ponadto prowadzący program proponuje swoje przepisy na smaczne, zdrowe i pożywne dania. 08:45 Wielka uczta z Johnem i Andy'm Odcinek 6 Magazyn kulinarny John Whaite i Andy Bates zapraszają do programu najlepszych szefów kuchni, aby przygotować przepisy, które można łatwo przyrządzić w domu. 09:50 Wielka uczta z Johnem i Andy'm Odcinek 7 Magazyn kulinarny John Whaite i Andy Bates zapraszają do programu najlepszych szefów kuchni, aby przygotować przepisy, które można łatwo przyrządzić w domu. 10:20 5 składników Odcinek 3 Magazyn kulinarny Claire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenie zabiera niewiele czasu. 10:50 Polska na patelni Odcinek 6 Magazyn kulinarny Pani Janinka z Gliczarowa nad Dunajcem gotuje z pokrzyw wiosenną zupę, a z pędów sosny przyrządza syrop na kaszel. Kasia i Claudia Chwołki z Czerwionki Leszczyny podają przepis na rosół z gołębia. 11:20 Polska na patelni Odcinek 1 Magazyn kulinarny Pani Janinka robi bundz z którego lepi tradycyjne oscypki, a Zdzisław z Nadwiślańskiej Chaty - cukiernik przygotuje bezy z eko jajek. 11:55 Polska na patelni Odcinek 2 Magazyn kulinarny Bożenka planuje odwiedziny u dziadka Heńka. Na spotkanie szykuje bliny i miejscową odmianę sera korycińskiego. Dziadek, zapalony wędkarz przygotował stół przy ognisku i pstrąga smażonego na smalcu. 12:25 Polska na patelni Odcinek 3 Magazyn kulinarny Karola z Lipowa na Kaszubach każdą wolną chwilę poświęca swojej pasji - kolekcji forem i książek kulinarnych. Pasją próbuje zarazić córkę Oliwię. Wspólnie polerują skarby przed domem. 12:55 Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 13:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 10 Sezon 1 Serial dokumentalny Adam Richman zajada potężne kanapki Ferdi z szynką, pieczoną wołowiną i specjalnym sosem z resztek pieczeni w Mother's Restaurant w Nowym Orleanie. 14:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 11 Sezon 1 Serial dokumentalny Adam Richman zatrzymuje się w Portland w stanie Oregon, gdzie odwiedza Stepping Stone Cafe, lokal słynący z serwowanych tu śniadań, w tym ogromnych, 30-cm naleśników. 14:30 Pyszne 25 Odcinek 1 Magazyn kulinarny Bohaterem odcinka jest szpinak. Ania Starmach pokazuje, jak przygotować 3 ciekawe potrawy na bazie tego niedocenianego warzywa. 15:00 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 16:15 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 17:00 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 17:35 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 18:05 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 18:40 MądrzeJEMY z Katarzyną Bosacką Odcinek 3 Magazyn W tym odcinku widzowie dowiedzą się, ile kilometrów przebywa jedzenie, zanim trafi na nasz talerz. Autorzy programu tłumaczą, dlaczego warto sięgać po żywność lokalną, polską, sezonową. 19:10 24h w kulinarnym piekle Odcinek 16 Rozrywka Rosyjski restaurator Aram Mnatsakanov, właściciel luksusowych lokali w Sankt-Petersburgu, odwiedza rosyjskie restauracje, których właściciele nie radzą sobie z zarządzaniem biznesem. 20:45 Posiekani: Na grillu Odcinek 3 Magazyn kulinarny Czterech początkujących, dobrze rokujących szefów kuchni staje do walki o przygotowanie w ciągu 20 minut najsmaczniejszego i wyjątkowego dania oraz nagrodę pieniężną w wysokości 10 000 dolarów. 21:45 MasterChef Show 9. edycja "MasterChefa", czyli programu, w którym z kulinarnymi zadaniami mierzą się kucharze-amatorzy. Ich zmagania ocenia jury: Magda Gessler, Anna Starmach i Michel Moran. 22:45 ● Trwa