StacjeFood Network02.08.2022 Food Network - Program TV na 02.08.2022 Od rana Po południu Wieczór 2 Lata Temu 02.08 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Posiekani na słodko Odcinek 1 Real tv Zawodnicy stają do rywalizacji w konkursie, w którym nagroda pieniężna wynosi 10 000 dolarów. Dostają do dyspozycji z góry ustalone składniki, z których mają sporządzić słodkości. 01:25 Jedzenie w trasie Magazyn kulinarny Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych. 02:25 Perfekcyjni gospodarze Reality show Robert i Lela to przyjaciele, którzy wspólnie opracowali menu "Orientalne nuty". Luca i Roberta postawią przede wszystkim na zdrowie. Roberto, Csaba oraz Diego zadecydują, która para zasługuje na miano "Perfekcyjnych Gospodarzy". 03:30Powtórka Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 04:30 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 3 Rozrywka Chcąc ugościć kogoś o wyjątkowo wysublimowanym guście kulinarnym warto postawić na pomysłowość. Michel pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób. 05:00 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 22 Magazyn kulinarny Dziki łosoś bałtycki to prawdziwa gwiazda w kuchni. Mikołaj przygotuje z niego wyjątkowe danie. Następnie sprawdzi, gdzie w Polsce produkuje się prawdziwe włoskie sery. 05:40Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 23 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy. 06:10Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 24 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey delektuje się smakiem amarantusa, zboża XXI wieku, które służy zdrowiu, urodzie i kondycji. Przyrządza z niego amarantusotto po polsku z borowikami i indykiem. 06:40 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 25 Magazyn kulinarny Tym razem Mikołaj Rey wypłynie na flądry, płocie, dorsze oraz krewetki. To będzie wyjątkowy odcinek o smaku ryb i owoców morza. 07:10Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 07:40Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 08:10Powtórka Pyszne miejscówki Serial dokumentalny Dla wielu turystów jedzenie bywa ważniejsze niż muzea, hotele i pamiątki. Program pokazuje miejsca, które warto odwiedzić, by skosztować najsmaczniejszych dań w kraju. 09:45 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 20 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey odwiedza hodowlę przepiórek. Uczy się też przygotowywać faszerowanego szczupaka. Gruszki są podstawą kolejnego dania - zapiekanki z serem, orzechami i bazyliowo-miętowym pesto. 10:45Powtórka Polska na patelni Odcinek 1 Magazyn kulinarny Pani Janinka robi bundz z którego lepi tradycyjne oscypki, a Zdzisław z Nadwiślańskiej Chaty - cukiernik przygotuje bezy z eko jajek. 11:20Powtórka Polska na patelni Odcinek 2 Magazyn kulinarny Bożenka planuje odwiedziny u dziadka Heńka. Na spotkanie szykuje bliny i miejscową odmianę sera korycińskiego. Dziadek, zapalony wędkarz przygotował stół przy ognisku i pstrąga smażonego na smalcu. 11:50Powtórka Kolekcja smaków Rozrywka W programie Michel Moran, charyzmatyczny kucharz z Andaluzji, zaprasza na kolację znane i lubiane osobowości ze świata sportu, filmu, telewizji. Spotkanie staje się okazją do rozmowy na różne tematy. 12:20Powtórka Król mięsa Odcinek 3 Magazyn kulinarny Dla Luki Terni dania mięsne nie mają tajemnic. Prowadzący otwiera widzom drzwi do swojej karczmy, ukrytej na toskańskich wzgórzach, którą od czterech pokoleń prowadzi jego rodzina. 12:50Powtórka Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 13:30Powtórka Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 14:00 Ugotowani Reality show W rywalizacji kulinarnej biorą udział mieszkańcy Warszawy: Anna Bienias, Łukasz Ociepa, Patrycja Pyjomska oraz Igor Konefał. 14:35 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:35 Makaron, ogród i fantazja Odcinek 1 Magazyn kulinarny W pierwszym odcinku Enrica rozpoczyna od agnolotti nadziewane pappa al pomodoro polane kremem parmezanowym i chipsami z czarnej kapusty oraz sosem z pieczonych zielonych pomidorów z domowymi nachosami. 16:20 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 17:00Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 17:35Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 18:05Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 18:35Powtórka Barbecue na wypasie Serial dokumentalny 19:10 Kulinarny obóz przetrwania Real tv Cliff Crook, dyrektor kulinarny i szef kuchni ESquared Hospitality, prowadzi szkolenie dla borykających się z problemami szefów kuchni. 20:40 Na tropie jedzenia Serial dokumentalny 21:45Powtórka Na tropie jedzenia Serial dokumentalny 22:20 Masterchef USA Real tv Program przedstawia poszukiwania najbardziej utalentowanych kucharzy. Wyłonieni podczas eliminacji uczestnicy konkursu rywalizują ze sobą. Ich być albo nie być zależy od surowych jurorów i ich wysublimowanych kubków smakowych. 22:55 ● Trwa