StacjeFood Network07.09.2022 Food Network - Program TV na 07.09.2022 Od rana Po południu Wieczór 2 Lata Temu 07.09 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 00:30Powtórka Zgrillowani Odcinek 1 Serial dokumentalny Znawca wołowiny Ernest Servantes i specjalista od wieprzowiny Ribby Royal zwracają się o pomoc do Myrona Mixona w związku z przygotowaniem ich pojedynku. 01:00Powtórka Na tłusto i na grubo Odcinek 7 Magazyn kulinarny Szef kuchni Gabriele Rubini "Rubio" podróżuje po Włoszech, by stanąć w szranki z lokalnymi kucharzami. Jury złożone z ludzi niezwiązanych z branżą kulinarną ma wyłonić autora najlepszego tradycyjnego dania. 02:00Powtórka Jedzenie w trasie Magazyn kulinarny Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych. 02:35 Ulubione przysmaki Ameryki Magazyn kulinarny Roger Mooking poszukuje 12 najlepszych potraw z wybrzeża. Od kanapek z homarem, przez smażone pulpeciki conch, aromatyczne kraby i ryby, po pikantne burgery. 03:40 Przepisy prosto z farmy Magazyn kulinarny Program, który koncentruje się na kuchni Nancy Fuller i społeczności rolniczej w dolinie Hudson, która ją zaopatruje. Nancy zbiera to, co ziemia ma najlepszego do zaoferowania, karmi przyjaciół i rodzinę świeżymi posiłkami z farmy. 04:40 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 05:10 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 05:35Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 1 Magazyn kulinarny Pierwszą od lat podróż po Polsce Robert Makłowicz rozpoczyna na Ostrowie Lednickim, następnie odwiedza Wolsztyn. Miejscowe atrakcje na talerzu to chłodnik wielkopolski oraz oraz kaczka po poznańsku. 06:05Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 2 Magazyn kulinarny Zboże i ziemniaki na polach, olej w tłoczniach, piwo w browarach, lipy wzdłuż alei, zielenina w ogrodzie warzywnym - w Wielkopolsce wszystko musi być porządne. 06:35Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 3 Magazyn kulinarny Robert Makłowicz odwiedza jedną z pierwszych winnic w III RP, przyrządza ekologiczną sałatkę w ogrodzie sferycznym, a na koniec odkrywa nad Odrą wino typu szampańskiego i włoskie wędliny. 07:05Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 4 Magazyn kulinarny Robert Makłowicz trafia do producenta kozich serów oraz na pastwisko półdzikich krów mięsnej rasy Hereford. Do menu odcinka włącza dania z wołowiny: zraz z salsą z kiszonek, policzki w czerwonym winie i antrykot. 07:35Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 5 Magazyn kulinarny Połoniny, wzgórza, rozległe widoki, dzika natura, węglarze, ruiny cerkwi i wsi, w których kiedyś żyli Bojkowie i Łemkowie. Takie Bieszczady odnajduje Robert Makłowicz w drugiej dekadzie XXI wieku. 08:05Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 08:35 Pyszne miejscówki Serial dokumentalny Dla wielu turystów jedzenie bywa ważniejsze niż muzea, hotele i pamiątki. Program pokazuje miejsca, które warto odwiedzić, by skosztować najsmaczniejszych dań w kraju. 10:10 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 21 Magazyn kulinarny Seler, stynki, masło i prośnianki sa bohaterami kolejnego odcinka. Mikołaj sprawdza czy seler dodaje mężczyznom wigoru, jak pachnie świeża stynka oraz jak się robi prawdziwe masło. 11:10Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 11:45Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 12:20Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 12:50Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 13:25Powtórka Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 14:00 Ugotowani Odcinek 10 Reality show Każdy z uczestników przygotowuje dla rywali wykwitną kolację złożoną z przystawki, dania głównego i deseru. Efekty kulinarnych poczynań zostaną poddane ocenie konkurentów. 14:35 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:35 Z chlebem i oliwą Magazyn kulinarny Enrica Della Martira, finalistka Masterchef, zdradza przepisy na dania, które idealnie łączą się z chlebem. 16:20 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 17:00 MasterChef Junior Show W finałowym odcinku programu pojawią się wszyscy uczestnicy tej edycji, by wspólnie z jurorami i gośćmi specjalnymi wziąć udział w konkurencji drużynowej. Następnie dojdzie do ostatecznego pojedynku. 17:35 Zasadzka w supermarkecie Serial dokumentalny Czterech szefów kuchni dostaje po 500 dolarów na produkty spożywcze. Muszą odkupić je od wychodzących klientów ze sklepu. Nie wiedzą jednak, co jest w torbach. Każda z trzech rund ma narzucony temat. 19:10 Akcja: Restauracja! Real tv Robert Irvine, amerykański kucharz i restaurator, diagnozuje problemy restauracji, które przestały być rentowne i odwiedzane przez klientów. Wynik sprawdzianu zostaje przedstawiony właścicielom. 20:15 Bake Off Włochy Magazyn kulinarny W Villa Arconati odbywa się konkurs, który wyłoni najlepszego cukiernika amatora. Każdy etap składa się z dwóch zadań, które sprawdzą kreatywność oraz umiejętności techniczne zawodników. Z każdym odcinkiem trudność zadań wzrasta. 21:20Powtórka Co jest w lodówce? Real tv Dwaj profesjonalni kucharze walczą przez trzy rundy, aby resztki znalezione w domowych lodówkach rodzin przekształcić w dania restauracyjne. Do wygrania jest 10 000 dolarów. 23:10 ● Trwa