StacjeFood Network14.01.2023 Food Network - Program TV na 14.01.2023 Od rana Po południu Wieczór 2 Lata Temu 14.01 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Na tłusto i na grubo Odcinek 1 Magazyn kulinarny Rubio odwiedza dzielnicę Montesanto w Neapolu - tu prawdziwą restauracją jest ulica. Tu skosztuje m.in. makaronowej frittaty, smażonej pizzy i zupy marescialla. 00:50Powtórka Co jest w lodówce? Real tv Dwaj profesjonalni kucharze walczą przez trzy rundy, aby resztki znalezione w domowych lodówkach rodzin przekształcić w dania restauracyjne. Do wygrania jest 10 000 dolarów. 01:20 Posiekani Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. 02:20 Ulubione przysmaki Ameryki Magazyn kulinarny Roger Mooking poszukuje 12 najlepszych potraw z wybrzeża. Od kanapek z homarem, przez smażone pulpeciki conch, aromatyczne kraby i ryby, po pikantne burgery. 03:15 Wielka uczta z Mattem i Lisą Odcinek 4 Magazyn kulinarny Matt Tebbutt i Lisa Faulkner tworzą w kuchni idealny tandem. Niezależnie od okazji gospodarze wraz z gośćmi pokazują łatwe do wykonania dania. Od pysznego makaronu truflowego z serem, po piknikową sałatkę z kuskusem i fetą. 04:15 Szczypta smaku Odcinek 3 Magazyn kulinarny Olga i Agata zaprezentują nowe pomysły na kanapki. Pojawią się fantazyjny torcik kanapkowego, tosty z grillowanymi boczniakami i włosko-skandynawskie panini. 04:45 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 05:15 Patenciary Odcinek 6 Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 05:50Powtórka Małe gwiazdy Food Network Odcinek 2 Magazyn kulinarny W tym programie prowadzonym przez byłe nastoletnie gwiazdy, które stały się kucharzami celebrytami, Tię Mowry i Donala Skehana, siedem niezwykle utalentowanych dzieciaków zmierzy się z różnymi wyzwaniami kulinarnymi. 06:20Powtórka Dziewczyny z wypiekami Magazyn kulinarny Agata i Małgosia dostają zamówienie na tort dla projektantki swetrów i blogerki. Wypiek ma być bezglutenowy, więc dziewczyny przygotowują biszkopt z mąki kokosowej i kukurydzianej. 07:20Powtórka Dziewczyny z wypiekami Magazyn kulinarny Agata i Małgosia dostają zamówienie na tort dla projektantki swetrów i blogerki. Wypiek ma być bezglutenowy, więc dziewczyny przygotowują biszkopt z mąki kokosowej i kukurydzianej. 07:55Powtórka Przyślij przepis Magazyn kulinarny W tym odcinku autorzy wracają do bohaterów z drugiego sezonu programu, żeby poznać ich przepisy na specjalne okazje. Będzie coś dla mięsożerców, ale też dla miłośników lekkiej warzywnej kuchni. 08:30Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 09:00 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 09:35 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 10:10 Smaczny Dubaj Reportaż Hanna Zborowska-Neves odkrywa przed widzami sekrety emirackiej kuchni. Każdy znajdzie tu coś dla siebie: od skromnych barów w zaułkach starego miasta, przez bazar, aż po eleganckie dubajskie lokale. 10:40Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 11:15Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 12:00 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 12:45 Na tropie składników Magazyn kulinarny Widzowie poznają proces powstawania słodyczy i słodkich napojów od pomysłu, po składniki, taśmy produkcyjne, sekretne mieszanki i kryjące się za nimi legendy, aż po opakowanie. 13:30 Nowocześnie, szybko i pysznie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Csaba dalla Zorza uczy, jak przyrządzać smaczne, ale też łatwe, zdrowe, tanie i szybkie dania. Udowadnia, że gotowanie może być przyjemnością. 14:00 Pyszności Duffa Odcinek 6 Magazyn kulinarny Duff Goldman słynie z niesamowitych wypieków i genialnych deserów. Uwielbia też gotować potrawy na różne okazje. Gospodarz przedstawia widzom ulubione przepisy i dzieli się patentami, które gwarantują sukces w kuchni. 14:45 Małe gwiazdy Food Network Odcinek 2 Magazyn kulinarny W tym programie prowadzonym przez byłe nastoletnie gwiazdy, które stały się kucharzami celebrytami, Tię Mowry i Donala Skehana, siedem niezwykle utalentowanych dzieciaków zmierzy się z różnymi wyzwaniami kulinarnymi. 15:15Powtórka Posiekani juniorzy Reality show Konkurs kulinarny, w którym młodzi kucharze dają z siebie wszystko, aby zrobić wrażenie na jurorach. Każdy z uczestników otrzymuje koszyk, w którym znajdują się przedziwne składniki. 16:15Powtórka MasterChef Junior Show W finałowym odcinku programu pojawią się wszyscy uczestnicy tej edycji, by wspólnie z jurorami i gośćmi specjalnymi wziąć udział w konkurencji drużynowej. Następnie dojdzie do ostatecznego pojedynku. 17:15Powtórka Półwysep słodyczy Serial dokumentalny W każdym odcinku właściciele trzech renomowanych włoskich lokali cukierniczych postarają się przekonać sędziów i przeciwników do swoich wyrobów, żeby zdobyć najwyższą ocenę i główną nagrodę. 18:45Powtórka Sztuka mięsa Odcinek 12 Magazyn kulinarny Tomek przygotowuje owiniętą naleśnikami pieczoną górkę z mięsa cielęcego i z pieczarkowym sosem. Robi też sznycle cielęce, do których podaje smażone jajka i podkręconą chili sałatkę ziemniaczaną. 20:05Powtórka Szef kuchni pod przykrywką Odcinek 2 Magazyn kulinarny Szef kuchni Mark Estee współpracuje ze zmagającymi się z problemami restauratorami, aby pomóc im przetrwać w branży gastronomicznej. 20:35 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Magazyn kulinarny Znany restaurator i jeden z najpopularniejszych prowadzących Food Networks, Guy Fieri, przemierza Amerykę w poszukiwaniu najsmaczniejszych dań, spełniających marzenia każdego miłośnika kuchni. 21:40Powtórka Kulinarne podróże z Guyem Fierim Magazyn kulinarny Znany restaurator i jeden z najpopularniejszych prowadzących Food Networks, Guy Fieri, przemierza Amerykę w poszukiwaniu najsmaczniejszych dań, spełniających marzenia każdego miłośnika kuchni. 22:10 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 22:45 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 23:20 Jedzenie w trasie Magazyn kulinarny Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych. 23:50 ● Trwa