StacjeFood Network21.11.2023 Food Network - Program TV na 21.11.2023 Od rana Po południu Wieczór Rok Temu 21.11 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 00:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 01:00 Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 2 Magazyn kulinarny Recenzenci kulinarni dzielą się z widzami swoimi opiniami na temat restauracji, które odwiedzają we Włoszech. Podpowiadają, które lokale warto odwiedzić, by zadowolić swoje podniebienie. 01:30Powtórka Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 02:30Powtórka Świąteczne wyzwanie ciasteczkowe Magazyn kulinarny W warsztacie świętego Mikołaja piątka najlepszych piekarzy robi ciasteczka. Próbują sił w dwóch zadaniach. Trójka jurorów ocenia ich starania. Zwycięzca otrzyma 10 tysięcy dolarów. 03:05Powtórka 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 04:00Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 04:35Powtórka Jak to ugryźć Odcinek 10 Magazyn kulinarny Szefowa kuchni Lovely słynie z dobrej nowoczesnej kuchni amerykańskiej. Wierzy, że jedzenie to sposób na tworzenie pięknych wspomnień. Uwielbia używać jadalnych kwiatów, złotych liści i innych kwitnących akcentów w popisowych potrawach. 05:05 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 06:00Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 06:35Powtórka 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 07:05Powtórka Kuchnia jak u mamy Magazyn kulinarny Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. 07:40 Makłowicz w Polsce Odcinek 5 Magazyn kulinarny Połoniny, wzgórza, rozległe widoki, dzika natura, węglarze, ruiny cerkwi i wsi, w których kiedyś żyli Bojkowie i Łemkowie. Takie Bieszczady odnajduje Robert Makłowicz w drugiej dekadzie XXI wieku. 08:20 Świąteczne wyzwanie ciasteczkowe Magazyn kulinarny W warsztacie świętego Mikołaja piątka najlepszych piekarzy robi ciasteczka. Próbują sił w dwóch zadaniach. Trójka jurorów ocenia ich starania. Zwycięzca otrzyma 10 tysięcy dolarów. 08:50 Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 09:50 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 10:25 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 11:00 Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 3 Magazyn kulinarny Tym razem recenzenci kulinarni wybierają się do Rimini. W pięciu restauracjach sprawdzają smaki klasycznej piady - placka z mąki pszennej. Piadinę napełnia się praktycznie dowolnym farszem. 11:50 Apetyt na miłość Reality show Trzy osoby przygotowują potrawy, które mają podbić serce singielki lub singla. Uczestnicy dwoją się i troją, żeby przygotować najlepsze danie. 12:55 Kuchnia jak u mamy Magazyn kulinarny Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. 13:55 Ugotowani Reality show W rywalizacji kulinarnej biorą udział mieszkańcy Warszawy: Anna Bienias, Łukasz Ociepa, Patrycja Pyjomska oraz Igor Konefał. 14:35 Świąteczne wyzwanie ciasteczkowe Magazyn kulinarny W warsztacie świętego Mikołaja piątka najlepszych piekarzy robi ciasteczka. Próbują sił w dwóch zadaniach. Trójka jurorów ocenia ich starania. Zwycięzca otrzyma 10 tysięcy dolarów. 15:35Powtórka Akcja: Restauracja! Real tv Robert Irvine, amerykański kucharz i restaurator, diagnozuje problemy restauracji, które przestały być rentowne i odwiedzane przez klientów. Wynik sprawdzianu zostaje przedstawiony właścicielom. 16:35 Kulinarny obóz przetrwania Odcinek 4 Real tv Cliff Crook, dyrektor kulinarny i szef kuchni ESquared Hospitality, prowadzi szkolenie dla borykających się z problemami szefów kuchni. 17:35 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 18:35Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 19:10 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 20:15Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 20:45 Toskański turniej smaku Odcinek 7 Magazyn kulinarny Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini zapraszają dziesięciu szefów kuchni do wspólnego gotowania w willi w Toskanii. Zawodnicy będą musieli udowodnić, że mają to, co jest niezbędne, aby zostać najlepszym szefem kuchni. 21:20 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 22:25 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 22:55Powtórka Świąteczne wyzwanie ciasteczkowe Magazyn kulinarny W warsztacie świętego Mikołaja piątka najlepszych piekarzy robi ciasteczka. Próbują sił w dwóch zadaniach. Trójka jurorów ocenia ich starania. Zwycięzca otrzyma 10 tysięcy dolarów. 23:30Powtórka ● Trwa