Białystok, Kraków, Szczecin, Poznań, Katowice, Olsztyn, Gdynia, Wrocław, Częstochowa, Opole, Łódź, Toruń oraz Warszawa – w tych właśnie miastach będzie można zawalczyć o miejsce w szóstej edycji największego kulinarnego show w Polsce.
Jakie warunki trzeba spełnić, aby spróbować swoich sił w "Hell's Kitchen – Piekielna Kuchnia"? Możesz być amatorem, jak i zawodowcem z wieloletnim stażem. Liczy się inwencja twórcza oraz ciekawa osobowość. Najważniejsza jest jednak pasja do gotowania.
Osoby, które nie mają możliwości pojawić się w miastach, w których odbywać się będą castingi, mogą wysyłać swoje zgłoszenia drogą mailową na adres [email protected]
Poniżej szczegółowy plan castingów do szóstej „Hell's Kitchen”:
20.04.2015 - środa
Białystok – Hotel Sobieski, ul. Pałacowa 7, godz. 11-18
Kraków – Hotel Novotel Kraków Centrum, ul. Tadeusza Kościuszki 5, godz. 10-18
Szczecin – Restauracja Euro Club, ul. Jagiellońska 71, godz. 10-18
21.04.2016 - czwartek
Poznań – Hotel Mercure Poznań Centrum, ul. Roosevelta 20, godz. 10-18
Katowice – Park Hotel Diament, Katowice, ul. Wita Stwosza 37, godz. 10-18
Olsztyn – Chilli Cocktail Bar & Restaurant, ul. Hugona Kołłątaja 1, godz. 12-19
22.04.2016 – piątek
Gdynia – Hotel Mercure Gdynia Centrum, ul Armii Krajowej 22, godz. 10-17
Wrocław – Hotel Mercure Wrocław Centrum, pl. Dominikański 1, godz. 10-18
Częstochowa – Hotel Ibis Częstowchowa, ul. Jaskrowska 22, godz. 10-18
23.04.2016 – sobota
Opole - Restauracja Złota Nić, ul. Bronisława Koraszewskiego 13, godz. 10-16
Łódź - Łódź Kaliska Klub, ul. Piotrkowska 102, godz. 10:30-16:30
Toruń – Hotel Mercure Toruń Centrum, ul Józefa Kraszewskiego 1/3, godz. 9-16
Casting ostatniej szansy – 24-25.04.2016 - niedziela i poniedziałek
Warszawa - Centrum Techniki Kulinarnej Doram, ul. Racjonalizacji 5, godz. 10-18
