StacjeKuchnia+ HD22.06.2014 Kuchnia+ HD - Program TV na 22.06.2014 Od rana Po południu Wieczór 10 Lat Temu 22.06 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Cook news Magazyn kulinarny 00:30 Domowy kucharz Magazyn kulinarny Szef kuchni Michael Smith pokazuje, w jaki sposób przyrządzić nieskomplikowane i smaczne posiłki, łączyć smaki, aby się idealnie dopełniały. Zdradzi także sekrety prostych technik kulinarnych. 00:40 Adam po pracy Magazyn kulinarny Adam Chrząstowski wyczarowuje dla widzów smakowite potrawy, doskonałe na rozgrzewkę, poprawę humoru i zimową chandrę. Opierając menu na najświeższych produktach, przygotuje trzy dania. 01:05 Adam po pracy Magazyn kulinarny Adam Chrząstowski wyczarowuje dla widzów smakowite potrawy, doskonałe na rozgrzewkę, poprawę humoru i zimową chandrę. Opierając menu na najświeższych produktach, przygotuje trzy dania. 01:35 Szefowie kuchni Magazyn kulinarny Propozycja dla widzów, którzy przełamali już pierwsze kuchenne lody, ale także dla tych, którzy dopiero zaczynają kulinarną przygodę. Gospodarze zdradzają tajniki przygotowywania smacznych potraw. 02:00 Para w kuchni Magazyn kulinarny Program skierowany do osób pragnących zgłębiać sztukę kulinarną, szukających inspiracji, chętnych do próbowania nowych smaków oraz otwartych na eksperymenty kulinarne. 02:30 Warsztaty smaku Magazyn kulinarny 03:00 Para w kuchni Magazyn kulinarny Program skierowany do osób pragnących zgłębiać sztukę kulinarną, szukających inspiracji, chętnych do próbowania nowych smaków oraz otwartych na eksperymenty kulinarne. 03:25 Kuroniowie rozgryzają Odcinek 9 Magazyn poradnikowy Jan i Jakub Kuroniowie, synowie Macieja Kuronia, przedstawiają kuchnię europejską poprzez ulubione dania znanych Europejczyków, najsłynniejsze przepisy stworzone ku czci znanych postaci. 04:00 Ugotowani, czyli bitwa na noże i widelce Odcinek 9 Teleturniej W każdym odcinku rywalizują ze sobą dwie drużyny złożone z szefów kuchni, dziennikarzy, krytyków kulinarnych, aktorów, znanych osobistości, których pasją jest jedzenie. 04:30 Jak Piotr przykazał Odcinek 10 Serial dokumentalny Program skierowany jest do osób pragnących zgłębiać nowoczesną sztukę kulinarną, szukających inspiracji, chętnych do próbowania smaków kuchni międzynarodowej i otwartych na eksperymenty kulinarne. 05:00 Słodki drań Magazyn kulinarny W każdym wydaniu Jacek Sikora prezentuje 3 doskonałe przepisy z cukierni ojca i dziadka. Pyszności powstają w scenerii starego dworku, a kulinarne popisy są przeplatane anegdotami z życia gospodarza. 05:30 Przerwa w nadawaniu Przerwa w emisji 05:55 Kuroniowie rozgryzają Odcinek 9 Magazyn poradnikowy Jan i Jakub Kuroniowie, synowie Macieja Kuronia, przedstawiają kuchnię europejską poprzez ulubione dania znanych Europejczyków, najsłynniejsze przepisy stworzone ku czci znanych postaci. 06:00 Jakubiak lokalnie Odcinek 6 Sezon 2 Magazyn poradnikowy 06:30 Spalony? Magazyn poradnikowy Program niezwykłego duetu: byłego piłkarza, komentatora piłkarskiego Marcina Rosłonia oraz Tomasza Leśniaka, kucharza reprezentacji Polski w piłce nożnej, szefa kuchni hotelu Sheraton w Krakowie. 07:00 Telesprzedaż Program reklamowy Magazyn reklamowy prezentujący artykuły gospodarstwa domowego, urządzenia do poprawy kondycji i zdrowia. 07:30 Gourmet Odcinek 8 Serial dokumentalny Program odsłania tajemnice francuskiej gastronomii. Ukazuje prestiżowe restauracje, charakterystyczne miejsca i przykłady prawdziwej art de la table. 08:15 Jacques Pepin: podstawy dobrej kuchni Odcinek 26 Magazyn poradnikowy W każdym odcinku Jacques Pépin skupia się na innym składniku, który wykorzystuje do przygotowania wyjątkowych potraw. Zaprasza też do gotowania rodzinę oraz przyjaciół. 08:20 Adam po pracy Magazyn kulinarny Adam Chrząstowski wyczarowuje dla widzów smakowite potrawy, doskonałe na rozgrzewkę, poprawę humoru i zimową chandrę. Opierając menu na najświeższych produktach, przygotuje trzy dania. 08:50 Adam po pracy Magazyn kulinarny Adam Chrząstowski wyczarowuje dla widzów smakowite potrawy, doskonałe na rozgrzewkę, poprawę humoru i zimową chandrę. Opierając menu na najświeższych produktach, przygotuje trzy dania. 09:20 Dwóch łakomych Włochów Serial dokumentalny Antonio Carluccio i Gennaro Contaldo wyruszają w podróż, aby na nowo odkryć smaki Italii i zobaczyć, jak zmieniła się włoska kultura. Odwiedzają m.in. Bolonię, Neapol i Turyn. 09:50 Gourmet Odcinek 4 Serial dokumentalny Program odsłania tajemnice francuskiej gastronomii. Ukazuje prestiżowe restauracje, charakterystyczne miejsca i przykłady prawdziwej art de la table. 10:55 Restauracja Jamiego Reality show Jamie Oliver, słynny brytyjski szef kuchni, podjął się zadania otwarcia i poprowadzenia restauracji, mając do pomocy jedynie piętnaście bezrobotnych osób. 11:00 David w Europie Odcinek 3 Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 11:55 Stuart McGill w winnicach Australii Serial dokumentalny Stuart MacGill odwiedza kilka regionów winiarskich w Australii: Mudgee, Barossa Valley, Rutherglen, Swan Valley, Orange i Clare Valley. Nowej Zelandii udaje się do Marlborough i Hawkes Bay. 12:25 Stuart McGill w winnicach Australii Serial dokumentalny Stuart MacGill odwiedza kilka regionów winiarskich w Australii: Mudgee, Barossa Valley, Rutherglen, Swan Valley, Orange i Clare Valley. Nowej Zelandii udaje się do Marlborough i Hawkes Bay. 12:55 Przepis Film obyczajowy Skazaniec oczekujący na karę śmierci chce spróbować doenjang jjiga, tradycyjnej koreańskiej zupy. Zaintrygowany życzeniem więźnia reporter zagłębia się w jego sprawę i odkrywa pewne fakty. 13:25 30 minut Jamiego Magazyn kulinarny Jamie Oliver przygotowuje dania w 30 minut. Twierdzi, że gwarancją sukcesu są: świetna organizacja, dobre przepisy oraz kilka sztuczek. Gospodarz dzieli się z widzami doświadczeniem i radami. 15:20 Uczty znad Morza Śródziemnego Odcinek 3 Serial dokumentalny 15:50 Po prostu po włosku Odcinek 2 Magazyn kulinarny Michela zabiera widzów na włoskie wybrzeże Cinque Terre. Tu pozna różne przepisy na dania z makaronu i owoców morza. 16:45 Przez dziurkę od sera Magazyn poradnikowy Rzecznik i promotor lokalnych serowarów Gieno Mientkiewicz odwiedza polskie gospodarstwa, w których produkuje się smakowite sery. W programie pokazuje proces produkcji serów. 17:15 Cook news Magazyn kulinarny 17:30 David w Europie Odcinek 3 Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 17:40 Adam na lato Odcinek 3 Magazyn kulinarny Adam Chrząstowski pokazuje, w jaki sposób urozmaicić grillowe menu. Prezentowane dania są smaczne i łatwe w przygotowaniu. Każdy amator biesiad na świeżym powietrzu bez trudu sobie z nimi poradzi. 18:10 Top chef Reality show Program sprawdza podstawowe kwalifikacje do bycia szefem kuchni, a także poddaje próbie wszechstronność i kreatywność uczestników. Wszystko weryfikowane jest za pomocą zadań kulinarnych. 18:20 Łakocie Bożeny Sikoń Odcinek 2 Magazyn kulinarny Pani Bożena dzieli się z widzami prostymi patentami i nieskomplikowanymi przepisami na słodkie łakocie. Tematem przewodnim każdego odcinka jest produkt lub baza, na podstawie której Bożena Sikoń wyczaruje trzy zupełnie różne desery. 19:10 Gourmet Odcinek 5 Serial dokumentalny Program odsłania tajemnice francuskiej gastronomii. Ukazuje prestiżowe restauracje, charakterystyczne miejsca i przykłady prawdziwej art de la table. 19:25 Jakubiak lokalnie Odcinek 10 Sezon 2 Magazyn poradnikowy 19:30 Kulinarne dziedzictwo Alp Odcinek 4 Serial dokumentalny 20:00 Cook news Magazyn kulinarny 20:50 Parcie na żarcie Film dokumentalny 21:00 Jamie przemierza Amerykę Serial dokumentalny Jamie Oliver wyrusza na wyprawę, aby poznać różnorodność smaków amerykańskiej kuchni oraz odwiedzić najdalsze zakątki kraju, do których rzadko docierają turyści. 21:55 Spiżarnia Maryli Magazyn kulinarny Maryla Musidłowska nauczy widzów przygotowywać dżemy, przetwory, nalewki, zakwasy i mrożonki. Doradzi, które gatunki owoców i warzyw najlepiej nadają się do danego typu przetworów. 22:50 Lato w River Cottage Odcinek 3 Serial dokumentalny 23:00 ● Trwa