StacjeKuchnia+ HD06.11.2017 Kuchnia+ HD - Program TV na 06.11.2017 Od rana Po południu Wieczór 7 Lat Temu 06.11 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Desery Dekera Odcinek 10 Magazyn kulinarny Tomasz Deker doświadczenie zdobywał w najlepszych europejskich szkołach i cukierniach. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepisy na pyszne i proste desery. 00:50 Anthony Bourdain: bez rezerwacji Odcinek 9 Sezon 8 Serial dokumentalny Anthony Bourdain zwiedza m.in.: Australię, Japonię, Izrael, Chiny i Portugalię. Próbuje lokalnych przysmaków przygotowywanych w przydrożnych budkach, oddając się w ręce miejscowych przewodników. 01:15 Jakubiak - z miłości do lokalności Odcinek 11 Sezon 1 Magazyn poradnikowy Tomek Jakubiak zabiera widzów w niezwykłą, kulinarną podróż po Polsce. Odkrywa na nowo polskie produkty i inspiruje się nimi przy tworzeniu ciekawych dań. 02:00 Basia Ritz. Kuchnia z sercem Odcinek 1 Magazyn kulinarny 02:30 Desery Dekera Odcinek 6 Magazyn kulinarny Tomasz Deker doświadczenie zdobywał w najlepszych europejskich szkołach i cukierniach. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepisy na pyszne i proste desery. 03:00 Koszer macher Odcinek 8 Serial dokumentalny Malka Kafka zaprasza w podróż po żydowskim świecie, ukazując jego różnorodność. W warszawskiej kuchni przygotowuje autorskie dania koszerne z dostępnych w Polsce produktów. 03:30 Ugotuj mi mamo! Odcinek 2 Sezon 2 Magazyn poradnikowy 04:00 ABC gotowania Odcinek 5 Magazyn kulinarny Nowy program kulinarny z Marietą Marecką. Gospodyni w przystępny sposób prezentuje interesujące i praktyczne porady, z którymi powinien zapoznać się każdy amator gotowania. 04:30 Zielona rewolucja Marty Dymek Odcinek 1 Sezon 1 Magazyn poradnikowy Marta Dymek, autorka popularnego wegetariańskiego bloga Jadłonomia, pokazuje, jak zastąpić apetyczne, choć nie zawsze zdrowe potrawy mięsne, jarskimi. 05:00 Teksańska kuchnia Haylie Duff Odcinek 9 Magazyn poradnikowy Z połączeniu nowojorskiej fantazji z teksańskim smakiem powstał program, który pokaże jak zbalansować swoje życie, tak, żeby było w nim miejsce na wyjątkowe potrawy. 05:30 Jakubiak w sezonie Odcinek 1 Sezon 2 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak, miłośnik dobrego jedzenia, zaprasza na niezwykłą podróż po kraju. Widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych produktów, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań. 06:00 Ugotuj mi mamo! Odcinek 1 Sezon 2 Magazyn poradnikowy 06:30 David w Europie Odcinek 3 Sezon 4 Magazyn poradnikowy Jeden z najlepszych szefów kuchni młodego pokolenia, David Gaboriaud, zabiera widzów w podróż po europejskich stołach. W każdym odcinku prowadzący przybliża kuchnię innego kraju Starego Kontynentu. 07:00 Telesprzedaż Program reklamowy 07:30 Zielona rewolucja Marty Dymek Odcinek 5 Sezon 5 Magazyn poradnikowy Marta Dymek, autorka popularnego wegetariańskiego bloga Jadłonomia, pokazuje, jak zastąpić apetyczne, choć nie zawsze zdrowe potrawy mięsne, jarskimi. 08:00 Widelcem po mapie Odcinek 7 Serial dokumentalny Aleksander Baron i Damian Kordas tworzą mapę Polski z najciekawszymi restauracjami. Nie tylko degustują potrawy, ale rozmawiają z właścicielami i kucharzami. Poznają ich zwyczaje i tajniki przepisów. 08:30 365 obiadów Mariety Mareckiej Odcinek 11 Sezon 3 Magazyn kulinarny Znana z popularnego programu "ABC GOTOWANIA" Marieta Marecka prezentuje w autorskim programie kulinarnym szereg pomysłowych i prostych w przygotowaniu posiłków. 09:00 Telesprzedaż Program reklamowy 09:30 15 minut Jamiego Odcinek 11 Magazyn poradnikowy Tym razem Jamie przyrządza szwedzkie pulpety i ryż ze szpinakiem. Do tego makaron z pesto, kurczakiem i czosnkiem. 10:30 15 minut Jamiego Odcinek 12 Magazyn poradnikowy W odcinku przepisy na łososia z mlekiem kokosowym oraz grecką sałatkę z fetą, szpinakiem i włoskim grochem. 11:00 Telesprzedaż Program reklamowy 11:30 Skąd się bierze jedzenie? Odcinek 6 Serial dokumentalny Człowiek zjada w ciągu swojego życia ok. 40 ton żywności, czyli mniej więcej tyle, ile waży 9 słoni. Seria przybliża proces powstawania produktów żywnościowych - od pól uprawnych aż po sklepowe półki. 12:30 Jakubiak - z miłości do lokalności Odcinek 9 Sezon 3 Magazyn poradnikowy Tomek Jakubiak zabiera widzów w niezwykłą, kulinarną podróż po Polsce. Odkrywa na nowo polskie produkty i inspiruje się nimi przy tworzeniu ciekawych dań. 13:00 Jamie Oliver: superfood na co dzień Odcinek 3 Magazyn poradnikowy 13:30 cook news Odcinek 162 Magazyn Informacje o wydarzeniach w świecie gastronomicznym i kulinarnym, premierach książek kulinarnych, nowych produktach spożywczych, gadżetach kulinarnych i sprzętach AGD. 14:20 W głowie szefa kuchni Odcinek 6 Sezon 3 Serial dokumentalny Program prezentuje nieszablonowe podejście do kwestii gotowania na ekranie. Łamie bariery pomiędzy prowadzącym a odbiorcą, zwiększa intensywność i dynamikę ukazywanych historii. 14:30 ABC gotowania Odcinek 8 Sezon 4 Magazyn kulinarny Po raz czwarty Marieta Marecka inspiruje zarówno początkujących, jak i zaawansowanych kucharzy. Przybliża widzom proste i smaczne potrawy, które każdy może przygotować. 15:00 Jakubiak rodzinnie Odcinek 1 Magazyn poradnikowy Tomasz Jakubiak zachęca do gotowania z bliskimi oraz dzielenia się z nimi pysznymi daniami. Gospodarz wraz z członkami swojej rodziny zaprezentuje widzom proste pomysły na śniadanie, obiad i kolację. 15:30 Na tropie nowych smaków: Japonia Odcinek 9 Serial dokumentalny Inspirująca, obfitująca w niezwykłe doznania podróż po kraju pełnym zarówno tradycyjnych jak i innowacyjnych smaków. Adam Liaw, australijski prawnik i szef kuchni, wyrusza w podróż po Japonii. 16:00 Jedzenie, picie, tatuaże - życie Odcinek 6 Serial dokumentalny Brett Rogers zabiera widzów w podróż po mało znanych miejscach w RPA. 16:30 15 minut Jamiego Odcinek 13 Magazyn poradnikowy Jamie przygotuje ratatouille z grillowanym stekiem i szafranowym ryżem oraz sałatkę. 17:00 15 minut Jamiego Odcinek 14 Magazyn poradnikowy W tym wydaniu przepisy na stek wieprzowy, węgierski sos paprykowy z ryżem, a do tego potrawka z fasoli i jogurtu chili. 17:30 Francuskie wędrówki Julie Odcinek 8 Sezon 2 Serial dokumentalny Julie Andrieu odbywa obfitującą w niezwykłe smaki i aromaty podróż przez najpiękniejsze regiony Francji. Odkrywa kulinarne dziedzictwo Francuzów, poznaje przepisy i próbuje nowych potraw. 18:00 The Taste Odcinek 4 Sezon 2 Reality show 19:00 Pieprz, chilli, sól Odcinek 6 Magazyn Dziennikarka Ewelina Kustra odkrywa przed widzami aromatyczny i bajecznie kolorowy świat przypraw. W każdym odcinku przedstawia jedną przyprawę, opowiada o jej historii, pochodzeniu i zastosowaniu. 19:55 Anthony Bourdain: miejsca nieznane Odcinek 2 Sezon 8 Serial dokumentalny Anthony Bourdain, smakosz, podróżnik i poszukiwacz przygód, wyrusza w świat, aby poznać smaki i zapachy serwowane przez kuchnie różnych zakątków globu. 20:05 Żegnaj, ostrygo? Film dokumentalny 21:00 Jedenaste: nie marnuj! Odcinek 1 Film dokumentalny Hugh Fearnley-Whittingstall, znany brytyjski kucharz-ekolog, kwestionuje działania supermarketów i rynku fast food oraz zwraca uwagę na szkodliwe nawyki ludzi, przez które marnują się tony jedzenia. 22:00 River Cottage: Australia Odcinek 5 Sezon 2 Serial dokumentalny Paul West nie ustaje w staraniach o uzyskanie samowystarczalności w swoim australijskim gospodarstwie. Czekają na niego wyzwania oraz spotkania z ludźmi, którzy podzielą się wieloma cennymi radami. 23:05 ● Trwa