StacjeFood Network23.02.2017 Food Network - Program TV na 23.02.2017 Od rana Po południu Wieczór 8 Lat Temu 23.02 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 3 Serial dokumentalny 00:00 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Odcinek 2 Magazyn kulinarny 01:01 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 01:30 Ewa gotuje Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz jedzie w Beskidy, gdzie przygotuje orzechowy krem z dodatkiem batatów oraz podudzia kurczaka na ryżu i warzywach. Na deser upiecze ciasteczka kokosowe z nasionami chia i żurawiną. 02:00 Australijska przygoda kulinarna z Mattem Moranem Odcinek 8 Serial dokumentalny 02:30 Posiekani Odcinek 9 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:20 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 04:10Powtórka Ewa gotuje Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz na przystawkę zaproponuje tatar z dorsza i awokado. Daniem głównym również będzie ryba, ale tym razem to przyrządzony na parze łosoś, podany z czarną soczewicą i domowym pesto. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 06:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 06:30 Tia Mowry w domowych pieleszach Odcinek 9 Serial dokumentalny 07:00 Tia Mowry w domowych pieleszach Odcinek 10 Serial dokumentalny 07:30 Kuchnia - #zostańwdomu Odcinek 13 Magazyn kulinarny Gospodarze przedstawiają przepisy na proste dania, omawiają kulinarne trendy, podają pomocne wskazówki. Ponadto w programie konkursy oraz pytania od widzów. 08:00Powtórka Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 09:00 Ewa gotuje Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz jedzie w Beskidy, gdzie przygotuje orzechowy krem z dodatkiem batatów oraz podudzia kurczaka na ryżu i warzywach. Na deser upiecze ciasteczka kokosowe z nasionami chia i żurawiną. 09:30 Ewa gotuje Odcinek 14 Magazyn kulinarny Tym razem prowadząca proponuje lekki obiad trzydaniowy. Przygotuje krem z batatów, na danie główne poda filet z indyka ugotowany z warzywami na parze, a na deser - kruche ciasteczka przełożone dwukolorową pianką z kakao i wanilią. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 15 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 10:30 Na tropie jedzenia Odcinek 13 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 11:00Powtórka Na tropie jedzenia Odcinek 14 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 11:30Powtórka Zasadzka na restaurację Odcinek 3 Serial dokumentalny 12:00 Tia Mowry w domowych pieleszach Odcinek 9 Serial dokumentalny 13:00 Tia Mowry w domowych pieleszach Odcinek 10 Serial dokumentalny 13:30 Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching Odcinek 2 Magazyn kulinarny Ching-He Huang udaje się w podróż po rodzinnej Azji. Odkrywa wspaniałe regionalne dania i tworzy własne przepisy na przepyszne potrawy. 14:00 Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ching-He Huang udaje się w podróż po rodzinnej Azji. Odkrywa wspaniałe regionalne dania i tworzy własne przepisy na przepyszne potrawy. 14:30 Rewolucja na talerzu Odcinek 1 Magazyn kulinarny Prowadzące dowodzą, że można jeść smacznie i bez ograniczeń, a jednocześnie dbać o figurę i zdrowie. Stosując się do ich porad można prawie o połowę zmniejszyć kaloryczność dań. 15:00 Rewolucja na talerzu Odcinek 2 Magazyn kulinarny Schabowy. Każda kobieta marzy aby być piękną i szczupłą. Jednak wszyscy lubimy dobrą kuchnię. Czy można jeść szybkie i smaczne dania, a przy tym zachować zgrabną sylwetkę? 15:30 Ewa gotuje Odcinek 16 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 16:00Powtórka Ewa gotuje Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz na przystawkę zaproponuje tatar z dorsza i awokado. Daniem głównym również będzie ryba, ale tym razem to przyrządzony na parze łosoś, podany z czarną soczewicą i domowym pesto. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 13 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00Powtórka Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:30 Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ching-He Huang udaje się w podróż po rodzinnej Azji. Odkrywa wspaniałe regionalne dania i tworzy własne przepisy na przepyszne potrawy. 18:00 Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ching-He Huang udaje się w podróż po rodzinnej Azji. Odkrywa wspaniałe regionalne dania i tworzy własne przepisy na przepyszne potrawy. 18:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 1 Magazyn kulinarny Kulinarna wyprawa Adama przywiedzie go do Albuquerque, miasta słynącego z zielonego chiilli. Adam odwiedzi Frontier Restaurant, gdzie od 40 lat serwuje się cheeseburgery z zielonym chilli. 19:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 2 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 2 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 20:00 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 20:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 4 Serial dokumentalny 21:00 Tajemniczy klient Odcinek 2 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 22:00 Tajemniczy klient Odcinek 3 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 22:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 1 Magazyn kulinarny Kulinarna wyprawa Adama przywiedzie go do Albuquerque, miasta słynącego z zielonego chiilli. Adam odwiedzi Frontier Restaurant, gdzie od 40 lat serwuje się cheeseburgery z zielonym chilli. 23:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 2 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:30 ● Trwa