StacjeFood Network09.03.2017 Food Network - Program TV na 09.03.2017 Od rana Po południu Wieczór 8 Lat Temu 09.03 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 13 Serial dokumentalny 00:00Powtórka Pożegnanie z wagą Odcinek 10 Magazyn poradnikowy Magazyn dla tych, którzy chcą zgubić kilka kilogramów. W programie porady, jak się odżywiać, jak trenować, jak bilansować, przykłady konkretnych diet i ćwiczeń. 01:01 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 01:30 Ewa gotuje Odcinek 9 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 02:00 Ching ratuje restauracje Odcinek 1 Rozrywka Ching-He Huang przemierza kraj w poszukiwaniu restauracji, którym potrzebna jest metamorfoza. Zmiana dotyczy zarówno zarówno menu, jak i wystroju wnętrz. 02:30 Posiekani Odcinek 9 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:20 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 04:10 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 2 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Kuchnia - #zostańwdomu Odcinek 8 Magazyn kulinarny Gospodarze przedstawiają przepisy na proste dania, omawiają kulinarne trendy, podają pomocne wskazówki. Ponadto w programie konkursy oraz pytania od widzów. 06:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 9 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 07:00 Twój portfel, nasza dieta Odcinek 1 Magazyn poradnikowy Bohaterką jest Sylwia Cichoń. Alżbeta Lenska analizuje jej kulinarne upodobania, a następnie doradza, jak w ramach określonej kwoty przygotować odżywcze i zbilansowane menu. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 09:00 Ewa gotuje Odcinek 9 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 09:30 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 10:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 20 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 21 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 11:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 13 Serial dokumentalny 12:00Powtórka Wypieki z Anną Olson Odcinek 9 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 13:00 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 2 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 13:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 12 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 14:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 13 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 14:30Powtórka Szczypta smaku Odcinek 5 Magazyn kulinarny Agata przygotuje zieloną zupę, a Olga na przykładzie steków z rostbefu z aromatyczną marchewką, podpowie jak zaserwować danie by nie tylko smakowało, ale także ładnie prezentowało się na talerzu. 15:00 Szczypta smaku Odcinek 6 Magazyn kulinarny Program zachęca do eksperymentowania w kuchni i poszukiwania nowych smaków. W tym odcinku Olga i Agata przygotują potrawy z kuchni włoskiej. 15:30 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 16:00 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Twój portfel, nasza dieta Odcinek 1 Magazyn poradnikowy Bohaterką jest Sylwia Cichoń. Alżbeta Lenska analizuje jej kulinarne upodobania, a następnie doradza, jak w ramach określonej kwoty przygotować odżywcze i zbilansowane menu. 17:30 Kuchnia koreańska dla każdego Odcinek 1 Magazyn kulinarny 18:00 Kuchnia koreańska dla każdego Odcinek 2 Magazyn kulinarny 18:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 22 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 24 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 9 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 20:00 Ewa gotuje Odcinek 11 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje potrawy z użyciem winogron i wina. Na przystawkę będzie grillowany camembert, jako danie - główne kurczak duszony w czerwonym winie. Na deser - jabłecznik z budyniem ugotowanym na białym winie. 20:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 1 Serial dokumentalny 21:00 Tajemniczy klient Odcinek 6 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 22:00 Tajemniczy klient Odcinek 7 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 22:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 22 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 24 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:30Powtórka ● Trwa