StacjeFood Network23.03.2017 Food Network - Program TV na 23.03.2017 Od rana Po południu Wieczór 8 Lat Temu 23.03 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 4 Serial dokumentalny 00:00 Pożegnanie z wagą Odcinek 1 Magazyn poradnikowy Magazyn dla tych, którzy chcą zgubić kilka kilogramów. W programie porady, jak się odżywiać, jak trenować, jak bilansować, przykłady konkretnych diet i ćwiczeń. 01:01 Ewa gotuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz doradza, jak jesienią ubrać się na spacer oraz podpowiada, jakie potrawy pomogą wzmocnić odporność. Prowadząca program zdradzi także przepis na "domowy antybiotyk". 01:30 Ewa gotuje Odcinek 13 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz odwiedzi restaurację w Zatorze, która specjalizuje się w organizowaniu przyjęć imieninowych. W kuchni ugotuje krem dyniowy z mleczkiem kokosowym i upiecze paluchy drożdżowe. 02:00 Na ratunek restauracjom Odcinek 3 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:30 Posiekani: Kanada Odcinek 7 Magazyn kulinarny 03:20 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 04:10 Ewa gotuje Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz jedzie w Beskidy, gdzie przygotuje orzechowy krem z dodatkiem batatów oraz podudzia kurczaka na ryżu i warzywach. Na deser upiecze ciasteczka kokosowe z nasionami chia i żurawiną. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Kuchnia - #zostańwdomu Odcinek 11 Magazyn kulinarny Gospodarze przedstawiają przepisy na proste dania, omawiają kulinarne trendy, podają pomocne wskazówki. Ponadto w programie konkursy oraz pytania od widzów. 06:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 19 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 07:00 Twój portfel, nasza dieta Odcinek 3 Magazyn poradnikowy Prowadząca Alżbeta Lenska pokazuje Iwonie Janowicz, że jedzenie zdrowo kosztuje mniej, niż jedzenie niezdrowo. Dzienny koszt wyżywienia spadł z prawie 40 zł do niespełna 20 zł. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00Powtórka Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Ewa gotuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz doradza, jak jesienią ubrać się na spacer oraz podpowiada, jakie potrawy pomogą wzmocnić odporność. Prowadząca program zdradzi także przepis na "domowy antybiotyk". 09:00 Ewa gotuje Odcinek 13 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz odwiedzi restaurację w Zatorze, która specjalizuje się w organizowaniu przyjęć imieninowych. W kuchni ugotuje krem dyniowy z mleczkiem kokosowym i upiecze paluchy drożdżowe. 09:30 Ewa gotuje Odcinek 2 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 10:30 Na tropie jedzenia Odcinek 1 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 11:00 Na tropie jedzenia Odcinek 2 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 11:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 4 Serial dokumentalny 12:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 19 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 13:00 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 8 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 13:30 Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie Odcinek 9 Serial dokumentalny 14:00 Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie Odcinek 10 Serial dokumentalny 14:30 Rewolucja na talerzu Odcinek 1 Magazyn kulinarny Prowadzące dowodzą, że można jeść smacznie i bez ograniczeń, a jednocześnie dbać o figurę i zdrowie. Stosując się do ich porad można prawie o połowę zmniejszyć kaloryczność dań. 15:00 Rewolucja na talerzu Odcinek 2 Magazyn kulinarny Schabowy. Każda kobieta marzy aby być piękną i szczupłą. Jednak wszyscy lubimy dobrą kuchnię. Czy można jeść szybkie i smaczne dania, a przy tym zachować zgrabną sylwetkę? 15:30 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 16:00 Ewa gotuje Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz jedzie w Beskidy, gdzie przygotuje orzechowy krem z dodatkiem batatów oraz podudzia kurczaka na ryżu i warzywach. Na deser upiecze ciasteczka kokosowe z nasionami chia i żurawiną. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Twój portfel, nasza dieta Odcinek 3 Magazyn poradnikowy Prowadząca Alżbeta Lenska pokazuje Iwonie Janowicz, że jedzenie zdrowo kosztuje mniej, niż jedzenie niezdrowo. Dzienny koszt wyżywienia spadł z prawie 40 zł do niespełna 20 zł. 17:30 Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie Odcinek 1 Serial dokumentalny 18:00 Luke Nguyen w Zjednoczonym Królestwie Odcinek 2 Serial dokumentalny 18:30 Na tropie jedzenia Odcinek 3 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 19:00 Na tropie jedzenia Odcinek 4 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 20:00 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 20:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 5 Serial dokumentalny 21:00 Tajemniczy klient Odcinek 2 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 22:00 Tajemniczy klient Odcinek 3 Reality show Czasami właściciel restauracji podejrzewa personel o różne przewinienia - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie gości czy lenistwo. Na pomoc może wezwać tzw. tajemniczych klientów, by ujawnili zarzuty. 22:30 Na tropie jedzenia Odcinek 3 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 23:00 Na tropie jedzenia Odcinek 4 Serial dokumentalny Przemierzając Amerykę Adam Richman, wytrawny smakosz, odkrywa miejsca, w których serwują wyśmienite potrawy. 23:30 ● Trwa