StacjeFood Network08.04.2017 Food Network - Program TV na 08.04.2017 Od rana Po południu Wieczór 8 Lat Temu 08.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 3 Serial dokumentalny 00:00 Doradca smaku Odcinek 5 Magazyn kulinarny Widzowie dowiedzą się, jak przygotować znane potrawy według różnych przepisów. Doradca uczy gotować tych, którzy nie radzą sobie w kuchni, a doświadczonych kucharzy inspiruje do eksperymentowania. 01:01 Na ostro! Odcinek 1 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 01:30 Na ostro! Odcinek 2 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 02:00 Na ratunek restauracjom Odcinek 15 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:30 Posiekani Odcinek 6 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:20 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 04:10 Ewa gotuje Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ewa przygotuje dania odpowiednie na uroczysty obiad z okazji listopadowego święta narodowego - barszcz czerwony, pieczoną gęś i ciasto malinowo-brzoskwiniowe z bezą. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Południowe smaki według Trishy Odcinek 11 Magazyn kulinarny 06:00 Południowe smaki według Trishy Odcinek 12 Magazyn kulinarny 06:30 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 07:00 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 07:30 Wypieki z Anną Olson Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 08:00Powtórka Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 1 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 08:30 Luke Nguyen we Francji Odcinek 1 Magazyn kulinarny 09:00 Luke Nguyen we Francji Odcinek 2 Magazyn kulinarny 09:30 Gwiazdy na tacy Odcinek 10 Magazyn poradnikowy Znane osoby ze świata show-biznesu opowiadają o tym, w jaki sposób ćwiczą oraz odżywiają się, aby utrzymać dobrą kondycję fizyczną. 10:00 Menu z pudełka Magazyn kulinarny Fakt, że ludzie żyją coraz szybciej, a godziny pracy coraz bardziej się wydłużają, nie powinien być przeszkodą w zdrowym stylu życia. Program przedstawia kulinarne przepisy dla zapracowanych. 10:30 Pyszna Wielkanoc Odcinek 1 Magazyn kulinarny Anna Starmach przygotowuje wielkanocne dania. Przypomina tradycyjne polskie przepisy i proponuje wariacje na temat klasycznych potraw. 11:00 Pyszna Wielkanoc Odcinek 2 Magazyn kulinarny Anna Starmach przygotowuje wielkanocne dania. Przypomina tradycyjne polskie przepisy i proponuje wariacje na temat klasycznych potraw. 11:30 Domówka Odcinek 9 Magazyn poradnikowy Charlie Daigneault odwiedza polskie domy i pomaga ich mieszkańcom przygotować niezapomniane przyjęcia. 12:00 Domówka Odcinek 10 Magazyn poradnikowy Charlie Daigneault odwiedza polskie domy i pomaga ich mieszkańcom przygotować niezapomniane przyjęcia. 12:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 1 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 13:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 2 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 13:30 Nigella ucztuje Odcinek 11 Magazyn kulinarny 14:00 Nigella ucztuje Odcinek 12 Magazyn kulinarny 14:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 8 Serial dokumentalny 15:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 18 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 16:00 Wypieki z Anną Olson Odcinek 19 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:30 Pyszna Wielkanoc Odcinek 1 Magazyn kulinarny Anna Starmach przygotowuje wielkanocne dania. Przypomina tradycyjne polskie przepisy i proponuje wariacje na temat klasycznych potraw. 18:00 Pyszna Wielkanoc Odcinek 2 Magazyn kulinarny Anna Starmach przygotowuje wielkanocne dania. Przypomina tradycyjne polskie przepisy i proponuje wariacje na temat klasycznych potraw. 18:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 4 Serial dokumentalny Adam Richman odwiedza lokal Coyote Bluff w teksańskim mieście Amarillo, by rozprawić się z pikantnym "burgerem z piekła rodem". 19:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 5 Serial dokumentalny Adam odwiedza Wietrzne Miasto, by mieć okazję opychania się włoską wołowiną, kanapkami i pizzą pieczoną w głębokim naczyniu. 19:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 1 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 20:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 2 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 20:30 Zawody Odcinek 8 Rozrywka Przedstawiciele różnych grup zawodowych opowiadają o kulisach pracy. Nie zabraknie mrocznych, ale także bardzo zabawnych szczegółów. Wypowiedzą się przedstawiciele danego zawodu oraz znane osoby. 21:00 Taka robota Odcinek 4 Rozrywka Prowadzący wyposażony w ukryte kamery i mikrofony zatrudnia się w różnych miejscach, by pokazać, jak wyglądają od zaplecza restauracje, hotele, masarnie, warsztaty i place budowy. 21:30 Posiekani Odcinek 5 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 22:00 Zasadzka na restaurację Odcinek 9 Serial dokumentalny 23:00 ● Trwa