StacjeFood Network12.04.2017 Food Network - Program TV na 12.04.2017 Od rana Po południu Wieczór 8 Lat Temu 12.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 5 Serial dokumentalny 00:00 Menu z pudełka Magazyn kulinarny Fakt, że ludzie żyją coraz szybciej, a godziny pracy coraz bardziej się wydłużają, nie powinien być przeszkodą w zdrowym stylu życia. Program przedstawia kulinarne przepisy dla zapracowanych. 01:00 Za Donalem… do Europy Serial dokumentalny Donal Skehan prezentuje przepisy kulinarne inspirowane podróżami po Europie. 01:30 Za Donalem… do Europy Odcinek 4 Serial dokumentalny Donal Skehan prezentuje przepisy kulinarne inspirowane podróżami po Europie. 02:00 Na ratunek restauracjom Odcinek 17 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:30 Posiekani Odcinek 8 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:20 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 04:10 Ewa gotuje Odcinek 6 Magazyn kulinarny W tym odcinku Ewa Wachowicz zdradzi, jak kisić warzywa, m.in. kapustę czy ogórki. Przyrządzi też pierogi z białej kiełbasy oraz brownie z czerwonej fasoli. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 6 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25 Kuchnia - #zostańwdomu Odcinek 10 Magazyn kulinarny Gospodarze przedstawiają przepisy na proste dania, omawiają kulinarne trendy, podają pomocne wskazówki. Ponadto w programie konkursy oraz pytania od widzów. 06:00 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 13 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 07:00 Pożegnanie z wagą Odcinek 3 Magazyn poradnikowy Magazyn dla tych, którzy chcą zgubić kilka kilogramów. W programie porady, jak się odżywiać, jak trenować, jak bilansować, przykłady konkretnych diet i ćwiczeń. 07:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 7 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 08:30 Za Donalem… do Europy Odcinek 3 Serial dokumentalny Donal Skehan prezentuje przepisy kulinarne inspirowane podróżami po Europie. 09:00 Za Donalem… do Europy Odcinek 4 Serial dokumentalny Donal Skehan prezentuje przepisy kulinarne inspirowane podróżami po Europie. 09:30 Ewa gotuje Odcinek 6 Magazyn kulinarny W tym odcinku Ewa Wachowicz zdradzi, jak kisić warzywa, m.in. kapustę czy ogórki. Przyrządzi też pierogi z białej kiełbasy oraz brownie z czerwonej fasoli. 10:00 Ewa gotuje Odcinek 7 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 10:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 17 Serial dokumentalny Adam odwiedza Raleigh, Durham i Chapel Hill w Karolinie Północnej. W Roast Grill spróbuje pobić tutejszy rekord, jedząc 17 hot dogów z musztardą i domowej roboty sosem chili. 11:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 18 Serial dokumentalny Adam podróżuje do Minneapolis w poszukiwaniu Juicy Lucy, burgera nadziewanego serem. Następnie będzie pałaszował pieczone prosię w towarzystwie specjalnego gościa programu. 11:30Powtórka Zasadzka na restaurację Odcinek 5 Serial dokumentalny 12:00 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 13 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 13:00Powtórka Wypieki z Anną Olson Odcinek 3 Magazyn kulinarny Suflety to klasyczne francuskie przysmaki. Anna Olson pokaże jak przygotować puszysty suflet najlepszej jakości. 13:30 Jenny Morris gotuje Maroko Odcinek 7 Magazyn kulinarny Jenny udaje się do małego miasta Warzazat w środkowym Maroku, gdzie niesamowity krajobraz przyciąga filmowców z całego świata. 14:00 Jenny Morris gotuje Maroko Odcinek 8 Magazyn kulinarny Jenny udaje się do małego miasta Warzazat w środkowym Maroku, gdzie niesamowity krajobraz przyciąga filmowców z całego świata. 14:30 Rewolucja na talerzu Odcinek 7 Magazyn kulinarny Prowadzące dowodzą, że można jeść smacznie i bez ograniczeń, a jednocześnie dbać o figurę i zdrowie. Stosując się do ich porad można prawie o połowę zmniejszyć kaloryczność dań. 15:00 Rewolucja na talerzu Odcinek 8 Magazyn kulinarny Prowadzące dowodzą, że można jeść smacznie i bez ograniczeń, a jednocześnie dbać o figurę i zdrowie. Stosując się do ich porad można prawie o połowę zmniejszyć kaloryczność dań. 15:30 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 16:00 Ewa gotuje Odcinek 6 Magazyn kulinarny W tym odcinku Ewa Wachowicz zdradzi, jak kisić warzywa, m.in. kapustę czy ogórki. Przyrządzi też pierogi z białej kiełbasy oraz brownie z czerwonej fasoli. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 4 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Pożegnanie z wagą Odcinek 3 Magazyn poradnikowy Magazyn dla tych, którzy chcą zgubić kilka kilogramów. W programie porady, jak się odżywiać, jak trenować, jak bilansować, przykłady konkretnych diet i ćwiczeń. 17:30 Jenny Morris gotuje Maroko Odcinek 9 Magazyn kulinarny Jenny udaje się do małego miasta Warzazat w środkowym Maroku, gdzie niesamowity krajobraz przyciąga filmowców z całego świata. 18:00 Jenny Morris gotuje Maroko Odcinek 10 Magazyn kulinarny Jenny udaje się do małego miasta Warzazat w środkowym Maroku, gdzie niesamowity krajobraz przyciąga filmowców z całego świata. 18:30 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 1 Magazyn kulinarny Kulinarna wyprawa Adama przywiedzie go do Albuquerque, miasta słynącego z zielonego chiilli. Adam odwiedzi Frontier Restaurant, gdzie od 40 lat serwuje się cheeseburgery z zielonym chilli. 19:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 2 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 19:30 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 20:00 Ewa gotuje Odcinek 5 Magazyn kulinarny Ewa Wachowicz jedzie w Beskidy, gdzie przygotuje orzechowy krem z dodatkiem batatów oraz podudzia kurczaka na ryżu i warzywach. Na deser upiecze ciasteczka kokosowe z nasionami chia i żurawiną. 20:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 2 Serial dokumentalny 21:00 Akcja: Restauracja! Odcinek 3 Inny Dwaj eksperci z dziedziny gastronomii w ciągu sześciu dni mają dokonać metamorfozy podupadającej restauracji. Ich celem jest doprowadzenie odnowionego lokalu do sukcesu. 22:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 1 Magazyn kulinarny Kulinarna wyprawa Adama przywiedzie go do Albuquerque, miasta słynącego z zielonego chiilli. Adam odwiedzi Frontier Restaurant, gdzie od 40 lat serwuje się cheeseburgery z zielonym chilli. 23:00 Człowiek kontra naród smakoszy Odcinek 2 Magazyn kulinarny Adam rozpoczyna przygodę w Nebrasce od słynnej kanapki "Ojciec chrzestny" w Amato's Cafe. Zawiera ona sześć rodzajów soczystego mięsa i cztery gatunki topionego sera. 23:30 ● Trwa