StacjeFood Network22.04.2017 Food Network - Program TV na 22.04.2017 Od rana Po południu Wieczór 8 Lat Temu 22.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Zasadzka na restaurację Odcinek 12 Serial dokumentalny 00:00 Doradca smaku Odcinek 7 Magazyn kulinarny Widzowie dowiedzą się, jak przygotować znane potrawy według różnych przepisów. Doradca uczy gotować tych, którzy nie radzą sobie w kuchni, a doświadczonych kucharzy inspiruje do eksperymentowania. 01:01 Na ostro! Odcinek 5 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 01:30 Na ostro! Odcinek 6 Magazyn kulinarny Szefowie kuchni Aarón Sánchez, specjalista kuchni latynoskiej, i Roger Mooking, entuzjasta kuchni azjatyckiej. podróżują do dużych amerykańskich miast w poszukiwaniu najlepszych pikantnych potraw. 02:00 Na ratunek restauracjom Odcinek 25 Serial dokumentalny Dwójka ekspertów w ciągu tygodnia przeprowadza metamorfozę podupadłych restauracji, gdzie z przyjemnością można delektować się pysznym jedzeniem. 02:30 Posiekani Odcinek 4 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 03:20 Ewa gotuje Odcinek 8 Magazyn kulinarny Do schroniskowych klasyków należy fasolka po bretońsku, którą Ewa Wachowicz przyrządzi z białą kiełbasą, oraz kotlety mielone. Deserem będzie ciasto jogurtowe ze śliwkami. 04:10 Ewa gotuje Odcinek 9 Magazyn kulinarny Program Ewy Wachowicz, w którym autorka pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi przy jednoczesnym zachowaniu polskiej tradycji. 04:35 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 10 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 13 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 05:25Powtórka Południowe smaki według Trishy Odcinek 2 Magazyn kulinarny 06:00 Południowe smaki według Trishy Odcinek 3 Magazyn kulinarny 06:30 Ewa gotuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny Ewa zwiedza port rybacki. Po powrocie do kuchni ugotuje żurek na wywarze rybnym. Na danie główne poda kacze udka pieczone na soli. Na deser będą jagodzianki. 07:00 Ewa gotuje Odcinek 4 Magazyn kulinarny W Krakowie Ewa Wachowicz przygotuje typowe dla Małopolski potrawy: liptauera, czyli pastę kanapkową z sera białego i bryndzy, barszcz czerwony oraz ozorek w sosie chrzanowym, a na deser tort migdałowy. 07:30 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 10 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 08:00 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 11 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 08:30 Luke Nguyen we Francji Odcinek 5 Magazyn kulinarny 09:00 Luke Nguyen we Francji Odcinek 6 Magazyn kulinarny 09:30 Gwiazdy na tacy Odcinek 2 Magazyn poradnikowy Znane osoby ze świata show-biznesu opowiadają o tym, w jaki sposób ćwiczą oraz odżywiają się, aby utrzymać dobrą kondycję fizyczną. 10:00 Menu z pudełka Magazyn kulinarny Fakt, że ludzie żyją coraz szybciej, a godziny pracy coraz bardziej się wydłużają, nie powinien być przeszkodą w zdrowym stylu życia. Program przedstawia kulinarne przepisy dla zapracowanych. 10:30Powtórka Pyszne 25 Odcinek 6 Magazyn kulinarny Tym razem Ania bierze na warsztat najpopularniejsze polskie owoce, czyli jabłka i gruszki, pokaże, jak przyrządzić dania proste, ale oryginalne. W wersji na słodko i na słono, na zimno i na gorąco. 11:00 Pyszne 25 Odcinek 7 Magazyn kulinarny W tym wydaniu będzie mowa o czekoladowych deserach musach i ciasteczkach. Ania przygotuje gęsty i aromatyczny mus, gorącą czekoladę z wanilią oraz brownie. 11:30 Domówka Odcinek 1 Magazyn poradnikowy Charlie Daigneault odwiedza polskie domy i pomaga ich mieszkańcom przygotować niezapomniane przyjęcia. 12:00 Domówka Odcinek 2 Magazyn poradnikowy Charlie Daigneault odwiedza polskie domy i pomaga ich mieszkańcom przygotować niezapomniane przyjęcia. 12:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 5 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 13:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 6 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 13:30 Nigella ucztuje Odcinek 2 Magazyn kulinarny 14:00 Nigella ucztuje Odcinek 3 Magazyn kulinarny 14:30 Zasadzka na restaurację Odcinek 10 Serial dokumentalny 15:00 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 2 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 16:00 Anna Olson: Sezon na świeżość Odcinek 3 Magazyn kulinarny Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów do swojej kuchni, gdzie dzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. 16:30 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 7 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Odcinek 8 Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 17:30 Pyszne 25 Odcinek 6 Magazyn kulinarny Tym razem Ania bierze na warsztat najpopularniejsze polskie owoce, czyli jabłka i gruszki, pokaże, jak przyrządzić dania proste, ale oryginalne. W wersji na słodko i na słono, na zimno i na gorąco. 18:00 Pyszne 25 Odcinek 7 Magazyn kulinarny W tym wydaniu będzie mowa o czekoladowych deserach musach i ciasteczkach. Ania przygotuje gęsty i aromatyczny mus, gorącą czekoladę z wanilią oraz brownie. 18:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 12 Serial dokumentalny 19:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 13 Serial dokumentalny Adam podróżuje do Baltimore w stanie Maryland. Odwiedza Chap's Charcoal Restaurant, w której podają kanapkę z grillowaną wołowiną, indykiem i wołowiną peklowaną w puszce. 19:30 Osobisty szef kuchni Odcinek 5 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 20:00 Osobisty szef kuchni Odcinek 6 Magazyn kulinarny Po poranku spędzonym z miejscowym dostawcą jaj, Neill gotuje brunch złożony z omletów z pstrągiem i jaja w koszulkach z sosem bearneńskim. 20:30 Akcja: Restauracja! Odcinek 4 Inny Dwaj eksperci z dziedziny gastronomii w ciągu sześciu dni mają dokonać metamorfozy podupadającej restauracji. Ich celem jest doprowadzenie odnowionego lokalu do sukcesu. 21:00 Posiekani Odcinek 7 Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym czwórka mistrzów kucharskich prezentuje swoje umiejętności przed jury. Sędziowe eliminują kolejnych uczestników aż do wyłonienia zwycięzcy programu. 22:00 Zasadzka na restaurację Odcinek 11 Serial dokumentalny 23:00 ● Trwa