StacjeFood Network24.01.2021 Food Network - Program TV na 24.01.2021 Od rana Po południu Wieczór 4 Lata Temu 24.01 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Nieprawdopodobne potrawy Odcinek 6 Sezon 1 Magazyn kulinarny Tom próbuje hot-doga smażonego na głębokim tłuszczu i przekonuje się, że można go zjeść nawet z kimchi. Ponadto zjada nieprawdopodobnie ostre sushi z papryczkami habanero, pieprzem cayenne i wasabi. 00:30 Pizza na okrągło Odcinek 6 Sezon 1 Magazyn kulinarny W San Francisco bohaterowie próbują indyjskiej pizzy z kurczakiem, a w Oregonie pizzy robionej z olejem z trufli. Na koniec odwiedzają muzeum pizzy w Filadelfii, gdzie kosztują wędzonych mostków. 01:00 Bitwa o jadło Odcinek 8 Sezon 1 Serial dokumentalny Camille Ford podróżuje po Stanach Zjednoczonych, kraju, w którym mieszają się wpływy kulinarne z całego świata i tworzą smakowity tygiel rozmaitych kuchni z włoską, meksykańską i żydowską na czele. 01:30 Wyżerka po taniości Magazyn kulinarny Ali Khan szuka najlepszych ofert na śniadanie, lunch, kolację i przekąskę w Scottsdale w stanie Arizona. Na początek zjada podwójną porcję bułeczek z grilla z szarpaną wieprzowiną. Delektuje się ciastem i domowej roboty kanapką z lodami. 02:00 5 topowych restauracji Magazyn kulinarny W każdym odcinku autorzy przedstawiają jedną z ulubionych potraw Amerykanów oraz miejsce, w którym warto jej skosztować. Wraz z kamerą odwiedzają restauracje serwujące burgery, steki i dania z grilla. 02:30 5 topowych restauracji Magazyn kulinarny W każdym odcinku autorzy przedstawiają jedną z ulubionych potraw Amerykanów oraz miejsce, w którym warto jej skosztować. Wraz z kamerą odwiedzają restauracje serwujące burgery, steki i dania z grilla. 03:00 Kto pokona Bobby'ego Flaya Real tv Dwójka szefów kuchni walczy, by zdobyć szansę konkurowania z mistrzem gotowania, Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym. 03:30 Kto pokona Bobby'ego Flaya Real tv Dwójka szefów kuchni walczy, by zdobyć szansę konkurowania z mistrzem gotowania, Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym. 04:00 Kobieta na Dzikim Zachodzie Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 04:30 Twój portfel, nasza dieta Odcinek 13 Magazyn poradnikowy Twój portfel - nasza dieta to program, w którym Alżbeta Lenska analizuje kulinarne nawyki bohaterów i doradza, jak przygotować zbilansowane menu. 05:00 Pyszne 25 Magazyn kulinarny W programie m. in: jak przygotować domową zupkę chińską, przepis na polędwiczkę wieprzową zapiekaną w kruchym cieście francuskim, a także chrupiące, karmelizowane marchewki z rodzynkami. 05:55 Posiekani juniorzy Reality show Konkurs kulinarny, w którym młodzi kucharze dają z siebie wszystko, aby zrobić wrażenie na jurorach. Każdy z uczestników otrzymuje koszyk, w którym znajdują się przedziwne składniki. 06:30 Zjedzmy to! Odcinek 2 Sezon 1 Magazyn kulinarny W tym wydaniu gospodarze skupiają się na węglowodanach. Brandi Milloy zaczyna od słodkiego tortu-konfetti, a Vivian Chan dzieli się swoim sposobem na równe warstwy ciasta. 07:30 Symon gotuje w ogrodzie Odcinek 7 Magazyn kulinarny Michael Symon zachęca widzów do przygotowywania potraw na świeżym powietrzu, korzystając z grilla. Udziela wskazówek dotyczących grillowania, dzięki którym każdy posiłek będzie pyszny. 08:00 Jedzenie marzenie Odcinek 3 Magazyn kulinarny Damiano Carrara, sędzia programu "Bake Off Italy", ujawnia anegdoty, które towarzyszyły realizacji marzenia jego życia, od przybycia do Stanów Zjednoczonych, po otwarcie trzeciego sklepu. 08:30 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 09:05 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 09:35 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 10:05 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 10:35 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 11:10 Przyślij przepis Odcinek 5 Magazyn kulinarny Dominika zaprasza znajomych na ognisko. Na świeżym powietrzu zagniata ciasto drożdżowe, formując bułeczki, które upiecze nad ogniem. Robi także szaszłyki z ziemniaków, boczku, buraka i cebuli. 12:15 Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 12:45 Kolekcja smaków Odcinek 4 Rozrywka W programie Michel Moran, charyzmatyczny kucharz z Andaluzji, zaprasza na kolację znane i lubiane osobowości ze świata sportu, filmu, telewizji. Spotkanie staje się okazją do rozmowy na różne tematy. 13:15 Z gruntu zdrowo Odcinek 5 Magazyn kulinarny Aby dowiedzieć się więcej o kapuście, widzowie razem z Tadeuszem odwiedzą miejscowość Łopatki w okolicach Łodzi, gdzie Monika Mrowińska prowadzi gospodarstwo ekologiczne Mrowisko. 13:45 Z gruntu zdrowo Odcinek 6 Magazyn kulinarny Zioła nie są najważniejszymi składnikami potraw, jednak nie ma chyba kucharza, który ich nie używa. Żeby lepiej poznać wachlarz polskich ziół, Tadeusz odwiedził gospodarstwo w Sąpach na Warmii. 14:15 Amy Schumer uczy się gotować Magazyn kulinarny Widzowie dowiedzą się, jak zrobić latkes, czyli żydowskie placki ziemniaczane z sosem jabłkowym, a także sałatkę z fenkułu z selerem. Poznają też przepisy na tradycyjnego smażonego kurczaka oraz wykwintne przegrzebki. 14:45 Kolekcja smaków Odcinek 4 Rozrywka W programie Michel Moran, charyzmatyczny kucharz z Andaluzji, zaprasza na kolację znane i lubiane osobowości ze świata sportu, filmu, telewizji. Spotkanie staje się okazją do rozmowy na różne tematy. 15:40 Subiektywny ranking smaków Odcinek 4 Magazyn kulinarny Widzowie dowiedzą się, czym wyróżniają się kuchnie poszczególnych rejonów globu, dla których deserów warto zgrzeszyć, co wypada zjeść na ulicy podróżując po świecie, oraz czym zagryźć smutek. 15:45 Sztuka mięsa Odcinek 5 Magazyn kulinarny Tym razem Tomek przygotuje roladki z indyka, które nafaszeruje mielonym mięsem i szpinakiem. Pokaże także jak zrobić indycze klopsy w sosie śmietanowo-pomidorowym z purée z karmelizowanego pasternaku. 16:15 Sztuka mięsa Odcinek 6 Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pokaże, jak zrobić pieczone żeberka, które poda z domową sałatką colesław, a miłośnikom boczku pokaże, jak zrobić pyszną roladę z boczku z ziołowym pesto i pieczone ziemniaki. 16:45 Posiekani Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. 17:15 Kolekcja smaków Odcinek 4 Rozrywka W programie Michel Moran, charyzmatyczny kucharz z Andaluzji, zaprasza na kolację znane i lubiane osobowości ze świata sportu, filmu, telewizji. Spotkanie staje się okazją do rozmowy na różne tematy. 18:15 Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 4 Magazyn kulinarny Recenzenci kulinarni dzielą się z widzami swoimi opiniami na temat restauracji, które odwiedzają we Włoszech. Podpowiadają, które lokale warto odwiedzić, by zadowolić swoje podniebienie. 18:20 Zamiana szefów kuchni Odcinek 5 Reality show Kamil Kędzierski, szef kuchni awangardowej restauracji Neo-Bistro, zlokalizowanej w biznesowej dzielnicy Warszaw, zamienia się z Arshakiem Stepanyanem, szefem ormiańskiej restauracji w Łodzi. 19:25 Dziewczyny z wypiekami Odcinek 2 Magazyn kulinarny Agata i Małgosia realizują zamówienie na tort z okazji hucznego otwarcie szkoły tańca. Muszą zaproponować wypiek, który przypadnie do gustu mały tancerkom i tancerzom oraz spełni oczekiwania rodziców. 20:25 Przepis na sukces Magazyn kulinarny Katarzyna Meller odwiedza "Starą Kuźnię" na Mazurach - miejsce, w którym można poczuć atmosferę polskiej wsi. Sztandarowym daniem, oprócz sernika, który jest przysmakiem Kasi, jest serce jagnięce. 20:55 Sklepowy turniej Guya Real tv Rywalizujący ze sobą utalentowani młodzi kucharze marzący o karierze szefów kuchni muszą wykazać się się wieloma talentami - umiejętnością robienia zakupów i gotowania. 22:40 Piekarze kontra łgarze Real tv Rywalizacja, w której utalentowani cukiernicy amatorzy stają do walki z profesjonalistami. Jeśli wygra zawodowiec, otrzyma 10 000 dolarów, jeśli amator otrzyma 15 000 dolarów. Gospodarzem programu jest Buddy Valastro. 23:45 ● Trwa