StacjeFood Network21.03.2021 Food Network - Program TV na 21.03.2021 Od rana Po południu Wieczór 4 Lata Temu 21.03 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Nieprawdopodobne potrawy Magazyn kulinarny W tym wydaniu czekoladowe rzeźby, a także wizyta w fabryce czekolady oraz kuchni serwującej dania składające się tylko z dekadenckiej bajecznej czekolady. 00:35 Bitwa o jadło Odcinek 16 Sezon 1 Serial dokumentalny Camille Ford podróżuje po Stanach Zjednoczonych, kraju, w którym mieszają się wpływy kulinarne z całego świata i tworzą smakowity tygiel rozmaitych kuchni z włoską, meksykańską i żydowską na czele. 01:05 Kulinarny pojedynek na festynie Odcinek 7 Sezon 1 Serial dokumentalny Richie Farina wyrusza w kulinarną trasę po największych karnawałach. Na każdym z nich będzie miał 24 godziny, by wymyślić własną wersję tamtejszej potrawy, by następnie zmierzyć się z jej autorem. 01:35 Wyżerka po taniości Magazyn kulinarny Ali Khan szuka najlepszych ofert na śniadanie, lunch, kolację i przekąskę w Scottsdale w stanie Arizona. Na początek zjada podwójną porcję bułeczek z grilla z szarpaną wieprzowiną. Delektuje się ciastem i domowej roboty kanapką z lodami. 02:05 5 topowych restauracji Magazyn kulinarny W każdym odcinku autorzy przedstawiają jedną z ulubionych potraw Amerykanów oraz miejsce, w którym warto jej skosztować. Wraz z kamerą odwiedzają restauracje serwujące burgery, steki i dania z grilla. 02:35 5 topowych restauracji Magazyn kulinarny W każdym odcinku autorzy przedstawiają jedną z ulubionych potraw Amerykanów oraz miejsce, w którym warto jej skosztować. Wraz z kamerą odwiedzają restauracje serwujące burgery, steki i dania z grilla. 03:05 Kto pokona Bobby'ego Flaya Real tv Dwójka szefów kuchni walczy, by zdobyć szansę konkurowania z mistrzem gotowania, Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym. 03:35 Kto pokona Bobby'ego Flaya Real tv Dwójka szefów kuchni walczy, by zdobyć szansę konkurowania z mistrzem gotowania, Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym. 04:05 Kobieta na Dzikim Zachodzie Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 04:35 Gwiazdy na tacy Odcinek 4 Magazyn poradnikowy Znane osoby ze świata show-biznesu opowiadają o tym, w jaki sposób ćwiczą oraz odżywiają się, aby utrzymać dobrą kondycję fizyczną. 05:05 MasterChef Junior Odcinek 4 Show Zawodnicy mają za zadanie dobrze ubić śmietanę. Przechodzą także test smaku - mają odgadnąć składniki, które znajdują się na ogromnej pizzy. Z nich utworzą kolejne danie. 06:00 Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching Odcinek 1 Sezon 1 Magazyn kulinarny Ching odwiedza Kowloon. Przyrządza złote sajgonki, bułeczki z wieprzowiną, krewetki z chilli, grillowane żeberka wieprzowe w stylu ubud i jagnięcinę obsmażaną w woku. 07:30 Kuchnia na szczęście Odcinek 4 Magazyn kulinarny Marco Bianchi, ekspert ds. zdrowego odżywiania, wyrusza w podróż, podczas której poznaje nawyki włoskich rodzin, ich ulubione przepisy. Ponadto prowadzący program proponuje swoje przepisy na smaczne, zdrowe i pożywne dania. 08:00 Przepis na… Odcinek 3 Magazyn kulinarny 09:00 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 09:05 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 09:35 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 10:05 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 10:35 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 11:10 Przyślij przepis Magazyn kulinarny W tym odcinku autorzy wracają do bohaterów z drugiego sezonu programu, żeby poznać ich przepisy na specjalne okazje. Będzie coś dla mięsożerców, ale też dla miłośników lekkiej warzywnej kuchni. 12:15 Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 12:45 Pomysł na Wielkanoc Rozrywka Święta to szczególny czas z najbliższymi. Wielkanoc w tym roku jest wyjątkowa i będziemy musieli ją spędzić inaczej niż zwykle. Z tej okazji stacja TVN Style przygotowała dla swoich widzów coś specjalnego! "Patent na dobrą Wielkanoc" już w piątek 10 kwietnia! Ciekawymi pomysłami prosto ze swoich domów podzielą się z widzami nasze gwiazdy. Magda Gessler zdradzi swój sposób na pyszne jaja faszerowane po polsku w barwionych skorupkach. Anna Starmach podpowie jak można zrobić doskonałe ciasto cytrynowe z tego, co akurat jest pod ręką! Z kolei Anna Kalczyńska przedstawi pomysł na zabawę z dziećmi i szukanie prezentów wielkanocnych. Magda Socha-Włodarska z córeczką pokażą jak zrobić zajączki ze skarpet, a Agnieszka Winnicka ozdobne ptaki z masy papierowej. Jeśli szukacie porad fryzjera - z pomocą przyjdzie Maciej Maniewski. Życzymy udanych i radosnych Świąt Wielkanocnych! 13:15 Z gruntu zdrowo Odcinek 1 Magazyn kulinarny Widzowie udadzą się z Tadeuszem do Kosowa Lackiego na Mazowszu, gdzie buraki uprawiane są z należytą im uwagą. O wymaganiach tych warzyw i ich najciekawszych odmianach opowie gospodarz, Bartek. 13:45 Z gruntu zdrowo Odcinek 2 Magazyn kulinarny W poszukiwaniu najlepszych pomidorów Tadeusz jedzie do Jastrzębników, gdzie spotka się z Wojciechem i Anią, którzy o pomidorach wiedzą naprawdę sporo. Przygotował dla nich polski chłodnik z pomidorów. 14:15 Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 14:45 Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 15:15 Subiektywny ranking smaków Odcinek 4 Magazyn kulinarny Widzowie dowiedzą się, czym wyróżniają się kuchnie poszczególnych rejonów globu, dla których deserów warto zgrzeszyć, co wypada zjeść na ulicy podróżując po świecie, oraz czym zagryźć smutek. 15:45 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 16:15 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 16:45 Posiekani Teleturniej Konkurs kulinarny, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. 17:15 Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 12 Magazyn kulinarny W Bergamo można znaleźć najróżniejsze formy polenty. Każdy mieszkaniec tego miasta ma swoją ulubioną, która różni się od innych konsystencją, dodatkami lub sposobem przygotowania. Simone próbuje wersji polecanych przez pięciu doradców. 18:15 Wiosenny turniej wypieków Odcinek 2 Teleturniej Najlepsi piekarze w kraju chwalą się swoimi doskonałymi umiejętnościami. Przygotowują śniadania z okazji Dnia Matki, pikniki rodzinne, a także przyjęcia urodzinowe i wesela. Sędziują: Duff Goldman, Lorraine Pascale i Nancy Fuller. 19:25 Dziewczyny z wypiekami Magazyn kulinarny Agata i Małgosia dostają zamówienie na tort dla projektantki swetrów i blogerki. Wypiek ma być bezglutenowy, więc dziewczyny przygotowują biszkopt z mąki kokosowej i kukurydzianej. 20:25 Przepis na sukces Odcinek 2 Magazyn kulinarny "Kuchnia Funkcjonalna" na warszawskiej Saskiej Kępie pachnie lasem. Katarzyna Meller pomaga szefowi kuchni w przygotowaniu żołędziowej zupy i cremu brulle o smaku szyszki. 20:55 MasterChef Show 9. edycja "MasterChefa", czyli programu, w którym z kulinarnymi zadaniami mierzą się kucharze-amatorzy. Ich zmagania ocenia jury: Magda Gessler, Anna Starmach i Michel Moran. 21:30 Gotowanie na ranczu z Guyem Magazyn kulinarny Guy Fieri zaprasza zaprzyjaźnionych szefów kuchni na spontaniczne gotowanie w swojej posiadłości w Santa Rosa w Kalifornii. Podczas spotkań goście tworzą nowe, wspaniałe dania. 23:00 Piekarze kontra łgarze Real tv Rywalizacja, w której utalentowani cukiernicy amatorzy stają do walki z profesjonalistami. Jeśli wygra zawodowiec, otrzyma 10 000 dolarów, jeśli amator otrzyma 15 000 dolarów. Gospodarzem programu jest Buddy Valastro. 23:30 ● Trwa