StacjeFood Network25.03.2021 Food Network - Program TV na 25.03.2021 Od rana Po południu Wieczór 4 Lata Temu 25.03 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 00:15 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 00:45 Tajemniczy klient Real tv Właściciel Taverna Mazi w Seattle prosi Charlesa, aby ten zbadał plotki, jakoby członkowie personelu oferowali klientom poszukiwanie duchów w restauracji. 01:15 Tajemniczy klient Real tv Właściciel Taverna Mazi w Seattle prosi Charlesa, aby ten zbadał plotki, jakoby członkowie personelu oferowali klientom poszukiwanie duchów w restauracji. 01:45 Perfekcyjni gospodarze Reality show Robert i Lela to przyjaciele, którzy wspólnie opracowali menu "Orientalne nuty". Luca i Roberta postawią przede wszystkim na zdrowie. Roberto, Csaba oraz Diego zadecydują, która para zasługuje na miano "Perfekcyjnych Gospodarzy". 02:15 Cukiernia z Teksasu Magazyn kulinarny Natalie i Dave Sideserfowie prowadzą w Austin cukiernię znaną ze skomplikowanych i dopracowanych wyrobów. Widzowie dowiedzą się, co jest potrzebne, by osiągnąć sukces w biznesie i życiu osobistym. 03:15 Mordercza kuchnia Reality show Uczestnicy programu otrzymują kwotę 25 tysięcy dolarów, którą mogą albo zaoszczędzić, albo przeznaczyć na sabotowanie poczynań rywali i zwiększenie szans na swoje zwycięstwo. 03:45 Rewolucja na talerzu Magazyn kulinarny Celem programu jest nowe spojrzenie na naszą domową kuchnię. W każdym odcinku prowadzące zaprezentują trzy zdrowe zamienniki najbardziej popularnych polskich potraw. 04:45 MasterChef Junior Odcinek 5 Show Młodzi kucharze mają za zadanie przygotować co najmniej trzywarstwowy tort. Jurorzy oraz gość specjalny - Magda Gessler - ocenią smak wypieku, jego wygląd, dekorację i oryginalność. 05:35 Kuchnia na szczęście Odcinek 4 Magazyn kulinarny Marco Bianchi, ekspert ds. zdrowego odżywiania, wyrusza w podróż, podczas której poznaje nawyki włoskich rodzin, ich ulubione przepisy. Ponadto prowadzący program proponuje swoje przepisy na smaczne, zdrowe i pożywne dania. 07:00 Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 08:05 Kuchnia jak u mamy Magazyn kulinarny Benedetta Rossi prezentuje rodzinne przepisy na zdrowe przysmaki i sycące dania. Odkrywa przed widzami niuanse tradycyjnych włoskich przepisów. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. 08:40 Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 09:15 Teraz kuchnia Odcinek 3 Magazyn kulinarny Program o zdrowym odżywianiu i zbilansowanej diecie, prezentujący przepisy oraz porady kulinarne. 09:45 Patenciary Magazyn kulinarny Daria Ładocha pokazuje widzom przydatne sztuczki, których warto używać podczas gotowania. Dzięki sprytnym przepisom w 5 minut wyczarowuje efektowne dania. 10:15 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 2 Rozrywka Gdy nadchodzą gorące dni i duszne noce wiele dalibyśmy za chwilę rześkiej ochłody. Michel Moran przekonuje, że nawet w tak ekstremalnych warunkach warto zaszyć się w kuchni, by przygotować dania, które pomogą przetrwać upał. 10:45 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 3 Rozrywka Chcąc ugościć kogoś o wyjątkowo wysublimowanym guście kulinarnym warto postawić na pomysłowość. Michel pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób. 11:15 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 4 Rozrywka Michael Moran proponuje wykwintne posiłki dla znawców i smakoszy. Mistrz kuchni pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób. 11:45 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 5 Rozrywka Michael Moran proponuje wykwintne posiłki dla znawców i smakoszy. Mistrz kuchni pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób. 12:15 Przepis na… Odcinek 3 Magazyn kulinarny 12:45 Pomysł na Wielkanoc Rozrywka Święta to szczególny czas z najbliższymi. Wielkanoc w tym roku jest wyjątkowa i będziemy musieli ją spędzić inaczej niż zwykle. Z tej okazji stacja TVN Style przygotowała dla swoich widzów coś specjalnego! "Patent na dobrą Wielkanoc" już w piątek 10 kwietnia! Ciekawymi pomysłami prosto ze swoich domów podzielą się z widzami nasze gwiazdy. Magda Gessler zdradzi swój sposób na pyszne jaja faszerowane po polsku w barwionych skorupkach. Anna Starmach podpowie jak można zrobić doskonałe ciasto cytrynowe z tego, co akurat jest pod ręką! Z kolei Anna Kalczyńska przedstawi pomysł na zabawę z dziećmi i szukanie prezentów wielkanocnych. Magda Socha-Włodarska z córeczką pokażą jak zrobić zajączki ze skarpet, a Agnieszka Winnicka ozdobne ptaki z masy papierowej. Jeśli szukacie porad fryzjera - z pomocą przyjdzie Maciej Maniewski. Życzymy udanych i radosnych Świąt Wielkanocnych! 12:50 Kulinarny rejs po Polsce Magazyn kulinarny Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy. 13:20 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 13:50 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 14:20 Pyszna Wielkanoc Odcinek 1 Magazyn kulinarny Anna Starmach przygotowuje wielkanocne dania. Przypomina tradycyjne polskie przepisy i proponuje wariacje na temat klasycznych potraw. 14:50 Przepis na… Odcinek 3 Magazyn kulinarny 15:20 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:25 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 16:10 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 16:55 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 17:30 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 18:00 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 18:35 Subiektywny ranking smaków Odcinek 3 Magazyn kulinarny W tym odcinku najpopularniejsze streetfoody świata. Autorzy sprawdzą gdzie można zjeść najlepsze potrawy serwowane na ulicy. 19:05 Przepis na… Odcinek 3 Magazyn kulinarny 19:35 Subiektywny ranking smaków Odcinek 4 Magazyn kulinarny Widzowie dowiedzą się, czym wyróżniają się kuchnie poszczególnych rejonów globu, dla których deserów warto zgrzeszyć, co wypada zjeść na ulicy podróżując po świecie, oraz czym zagryźć smutek. 19:40 Smaczny Zanzibar Reportaż Zanzibar słynie z owoców morza oraz przypraw sprowadzonych tutaj w XIX wieku przez sułtana Omanu. Hania Zborowska-Neves odbędzie podróż po smakach tej wyspy. 20:10 Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 12 Magazyn kulinarny W Bergamo można znaleźć najróżniejsze formy polenty. Każdy mieszkaniec tego miasta ma swoją ulubioną, która różni się od innych konsystencją, dodatkami lub sposobem przygotowania. Simone próbuje wersji polecanych przez pięciu doradców. 20:40 Wino w roli głównej Odcinek 4 Sezon 1 Magazyn kulinarny Seria prowadzona przez charyzmatycznego sommeliera z Urugwaju, Charliego Arturaola, przedstawia 16 głównych winnic tego kraju, które z dumą prezentują produkty swojej ziemi. 21:45 Przepis na… Odcinek 3 Magazyn kulinarny 22:45 Dżungla od kuchni Odcinek 3 Sezon 1 Magazyn kulinarny Zachwycona fauną i florą nad brzegiem rzeki Kinabatangan, Anis przygotuje rybę na sposób filipiński - faszerowaną liśćmi tapioki i mięsem kraba w sosie z mleka kokosowego. 23:25 Człowiek, ogień i wyżerka Magazyn kulinarny Dokument ukazuje sposoby, na które Amerykanie posługują się ogniem - od małych ognisk do robionych na zamówienie grilli i wędzarek. Autorzy odwiedzają kucharzy amatorów, mistrzów grillowania i szefów kuchni. 23:55 ● Trwa