StacjeFood Network03.04.2021 Food Network - Program TV na 03.04.2021 Od rana Po południu Wieczór 4 Lata Temu 03.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 00:30 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 1 Sezon 1 Serial dokumentalny Adam odwiedza Memphis w stanie Tennessee, by skosztować strawy serwowanej w Gus's Fried Chicken i pochłaniać żeberka wieprzowe w słynnym Charlie Vergos' Rendezvous. 01:00 Tajemniczy klient Real tv Właściciel Taverna Mazi w Seattle prosi Charlesa, aby ten zbadał plotki, jakoby członkowie personelu oferowali klientom poszukiwanie duchów w restauracji. 01:30 Tajemniczy klient Real tv Właściciel Taverna Mazi w Seattle prosi Charlesa, aby ten zbadał plotki, jakoby członkowie personelu oferowali klientom poszukiwanie duchów w restauracji. 02:00 Perfekcyjni gospodarze Reality show Robert i Lela to przyjaciele, którzy wspólnie opracowali menu "Orientalne nuty". Luca i Roberta postawią przede wszystkim na zdrowie. Roberto, Csaba oraz Diego zadecydują, która para zasługuje na miano "Perfekcyjnych Gospodarzy". 02:30 Obłędne ciasta Odcinek 8 Sezon 1 Magazyn kulinarny Wysoki biały tort z jadalnymi wstążkami stworzony zostaje dla przyszłej pary młodej. Inne niesamowite ciasto wieńczy dekoracja z butelki, z której sączy się wino. 03:30 Mordercza kuchnia Reality show Uczestnicy programu otrzymują kwotę 25 tysięcy dolarów, którą mogą albo zaoszczędzić, albo przeznaczyć na sabotowanie poczynań rywali i zwiększenie szans na swoje zwycięstwo. 04:00 Gwiazdy na tacy Odcinek 8 Magazyn poradnikowy Znane osoby ze świata show-biznesu opowiadają o tym, w jaki sposób ćwiczą oraz odżywiają się, aby utrzymać dobrą kondycję fizyczną. 05:00 Pyszne 25 Magazyn kulinarny W programie m. in: jak przygotować domową zupkę chińską, przepis na polędwiczkę wieprzową zapiekaną w kruchym cieście francuskim, a także chrupiące, karmelizowane marchewki z rodzynkami. 05:50 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 06:20 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 06:35 Wiosenny turniej wypieków Odcinek 4 Teleturniej Najlepsi piekarze w kraju chwalą się swoimi doskonałymi umiejętnościami. Przygotowują śniadania z okazji Dnia Matki, pikniki rodzinne, a także przyjęcia urodzinowe i wesela. Sędziują: Duff Goldman, Lorraine Pascale i Nancy Fuller. 06:50 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 07:50 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 08:25 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 08:55 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 09:30 Pomysł na Wielkanoc Rozrywka Święta to szczególny czas z najbliższymi. Wielkanoc w tym roku jest wyjątkowa i będziemy musieli ją spędzić inaczej niż zwykle. Z tej okazji stacja TVN Style przygotowała dla swoich widzów coś specjalnego! "Patent na dobrą Wielkanoc" już w piątek 10 kwietnia! Ciekawymi pomysłami prosto ze swoich domów podzielą się z widzami nasze gwiazdy. Magda Gessler zdradzi swój sposób na pyszne jaja faszerowane po polsku w barwionych skorupkach. Anna Starmach podpowie jak można zrobić doskonałe ciasto cytrynowe z tego, co akurat jest pod ręką! Z kolei Anna Kalczyńska przedstawi pomysł na zabawę z dziećmi i szukanie prezentów wielkanocnych. Magda Socha-Włodarska z córeczką pokażą jak zrobić zajączki ze skarpet, a Agnieszka Winnicka ozdobne ptaki z masy papierowej. Jeśli szukacie porad fryzjera - z pomocą przyjdzie Maciej Maniewski. Życzymy udanych i radosnych Świąt Wielkanocnych! 10:00 MądrzeJEMY z Katarzyną Bosacką Odcinek 1 Magazyn W tym odcinku autorzy udowadniają, że jajko to polskie superfood, i obalają różne mity dotyczące tego produktu. Jedna z uczestniczek programu odwiedzi fermę i sprawdzi, jak żyją kury na wolnym wybiegu. 10:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Odcinek 5 Magazyn poradnikowy W tym odcinku "Wiem, co jem" autorzy odkrywają prawdę o tanich fastfoodach czyli tzw. jedzeniu z budki. Ponadto w "Wiem, co kupuję" wszystko o bonusach, gratisach i promocyjnych trikach. 11:00 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Odcinek 6 Magazyn poradnikowy Ania z pomocą dietetyka zmierzy się z uzależnieniem od słodyczy. Prowadząca odwiedza fabrykę pierników w Toruniu i pokazuje jak wygląda produkcja słynnych "Katarzynek". Ponadto o downsizingu, czyli manipulacją wielkością opakowania. 11:45 Na tropie składników Magazyn kulinarny Widzowie poznają proces powstawania słodyczy i słodkich napojów od pomysłu, po składniki, taśmy produkcyjne, sekretne mieszanki i kryjące się za nimi legendy, aż po opakowanie. 12:30 Przepisy prosto z serca Odcinek 8 Magazyn kulinarny W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół przedstawia widzom trzy przepisy na potrawy, które dzięki doskonałej współpracy zawsze się udają. 13:00 Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching Odcinek 3 Sezon 1 Magazyn kulinarny Ching-He Huang udaje się w podróż po rodzinnej Azji. Odkrywa wspaniałe regionalne dania i tworzy własne przepisy na przepyszne potrawy. 13:35 Kuchnia na szczęście Odcinek 6 Magazyn kulinarny Marco Bianchi, ekspert ds. zdrowego odżywiania, wyrusza w podróż, podczas której poznaje nawyki włoskich rodzin, ich ulubione przepisy. Ponadto prowadzący program proponuje swoje przepisy na smaczne, zdrowe i pożywne dania. 14:05 Wielka uczta z Johnem i Andy'm Odcinek 5 Magazyn kulinarny John Whaite i Andy Bates zapraszają do programu najlepszych szefów kuchni, aby przygotować przepisy, które można łatwo przyrządzić w domu. 15:10 Słodka Julia Odcinek 5 Magazyn kulinarny Julia wyczaruje niezwykłe desery, ciasta i inne słodkości, zdradzając widzom swoje sekrety, udzielając rad, dając wskazówki. Przepisy są proste i można je bez problemu odtworzyć w swojej kuchni. 15:40 Proste przyjemności Rachel Khoo Odcinek 5 Magazyn kulinarny Inspirując się swoim dzieciństwem, podróżami po całym świecie oraz koniecznością gotowania dla swojej rodziny, Rachel przedstawia proste przepisy z aromatami, które ocieplą każdy dom. 16:10 Wielkanoc ze smakiem Film dokumentalny Magda Gessler prezentuje potrawy, bez których nie wyobraża sobie świąt. Proponuje autorskie przepisy, które wzbogacą tradycyjne polskie dania domieszką oryginalności i szczyptą charakteru. 16:40 Kulinarny rejs po Polsce Magazyn kulinarny Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy. 17:40 Najsłodszy wielkanocny koszyk Odcinek 1 Real tv Sunny Anderson rzuca wyzwanie siedmiu utalentowanym piekarzom. Mają stworzyć arcydzieła inspirowane klasycznymi wielkanocnymi słodyczami. Główną nagrodą jest Bunny Money, czyli złote jajko wypełnione 25 000 dolarów. 18:15 Najsłodszy wielkanocny koszyk Odcinek 2 Real tv Sunny Anderson rzuca wyzwanie siedmiu utalentowanym piekarzom. Mają stworzyć arcydzieła inspirowane klasycznymi wielkanocnymi słodyczami. Główną nagrodą jest Bunny Money, czyli złote jajko wypełnione 25 000 dolarów. 19:15 Zawód: szef kuchni Program dokumentalny Martin Gimenez Castro opowiada skąd wzięła się u niego pasja do gotowania, co najbardziej lubi, a także, jak znalazł się w Polsce. Ponadto zdradza przepisy m.in. na stek z tuńczyka, tatar z tuńczyka oraz sushi na bazie quinoy. 20:15 W życiu nie jadłeś nic lepszego Magazyn kulinarny Szefowie kuchni przedstawiają swoje ulubione dania, które według nich zasługują na miano najlepszych na świecie. Niektóre z nich wymagają wielogodzinnej pracy, inne są proste w przygotowaniu. 20:45 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Magazyn kulinarny Znany restaurator i jeden z najpopularniejszych prowadzących Food Networks, Guy Fieri, przemierza Amerykę w poszukiwaniu najsmaczniejszych dań, spełniających marzenia każdego miłośnika kuchni. 21:15 Kulinarne podróże z Guyem Fierim Magazyn kulinarny Znany restaurator i jeden z najpopularniejszych prowadzących Food Networks, Guy Fieri, przemierza Amerykę w poszukiwaniu najsmaczniejszych dań, spełniających marzenia każdego miłośnika kuchni. 21:45 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 22:20 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 22:50 Jedzenie w trasie Magazyn kulinarny Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych. 23:25 ● Trwa