StacjeFood Network07.04.2021 Food Network - Program TV na 07.04.2021 Od rana Po południu Wieczór 4 Lata Temu 07.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 00:15 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 00:45 Tajemniczy klient Real tv Właściciel Taverna Mazi w Seattle prosi Charlesa, aby ten zbadał plotki, jakoby członkowie personelu oferowali klientom poszukiwanie duchów w restauracji. 01:15 Tajemniczy klient Real tv Właściciel Taverna Mazi w Seattle prosi Charlesa, aby ten zbadał plotki, jakoby członkowie personelu oferowali klientom poszukiwanie duchów w restauracji. 01:45 Perfekcyjni gospodarze Reality show Robert i Lela to przyjaciele, którzy wspólnie opracowali menu "Orientalne nuty". Luca i Roberta postawią przede wszystkim na zdrowie. Roberto, Csaba oraz Diego zadecydują, która para zasługuje na miano "Perfekcyjnych Gospodarzy". 02:15 Cukiernia do zadań specjalnych Odcinek 5 Sezon 1 Magazyn kulinarny Paris Cutler prowadzi jedną z najbardziej znanych cukierni na świecie. Widzowie poznają kulisy pracy członków personelu, którzy słyną z kreatywności. 03:15 Mordercza kuchnia Reality show Uczestnicy programu otrzymują kwotę 25 tysięcy dolarów, którą mogą albo zaoszczędzić, albo przeznaczyć na sabotowanie poczynań rywali i zwiększenie szans na swoje zwycięstwo. 03:45 Rewolucja na talerzu Odcinek 2 Magazyn kulinarny Schabowy. Każda kobieta marzy aby być piękną i szczupłą. Jednak wszyscy lubimy dobrą kuchnię. Czy można jeść szybkie i smaczne dania, a przy tym zachować zgrabną sylwetkę? 04:45 24h w kulinarnym piekle Odcinek 14 Rozrywka Rosyjski restaurator Aram Mnatsakanov, właściciel luksusowych lokali w Sankt-Petersburgu, odwiedza rosyjskie restauracje, których właściciele nie radzą sobie z zarządzaniem biznesem. 05:35 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 06:40 Ugotowani Reality show W rywalizacji kulinarnej biorą udział mieszkańcy Warszawy: Anna Bienias, Łukasz Ociepa, Patrycja Pyjomska oraz Igor Konefał. 07:10 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 08:10 Ciasteczkowe dzieła sztuki Film dokumentalny 08:25 Proste przyjemności Rachel Khoo Odcinek 5 Magazyn kulinarny Inspirując się swoim dzieciństwem, podróżami po całym świecie oraz koniecznością gotowania dla swojej rodziny, Rachel przedstawia proste przepisy z aromatami, które ocieplą każdy dom. 09:25 Kobieta na Dzikim Zachodzie Magazyn kulinarny Ree Drummond, autorka bestsellerowej książki kucharskiej, powraca na Dziki Zachód z pysznym jedzeniem, przyrządzanym na rozmaite okazje. 10:00 5 składników Odcinek 2 Magazyn kulinarny Claire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenie zabiera niewiele czasu. 10:30 Kuchnia chińska dla każdego Odcinek 13 Sezon 1 Magazyn kulinarny Ching-He Huang radzi, jak przyrządzać nieskomplikowane dania, korzystając ze świeżych i ogólnie dostępnych składników. 11:00 Sztuka mięsa Odcinek 12 Magazyn kulinarny Tomek przygotowuje owiniętą naleśnikami pieczoną górkę z mięsa cielęcego i z pieczarkowym sosem. Robi też sznycle cielęce, do których podaje smażone jajka i podkręconą chili sałatkę ziemniaczaną. 11:30 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 12:00 MasterChef Junior Odcinek 10 Show Dwójka najbardziej utalentowanych kulinarnie dzieci walczy o zwycięstwo. Finaliści muszą przygotować menu składające się z dwóch przystawek, dwóch dań głównych i deseru. 12:30 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 14:00 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny 14:30 MądrzeJEMY z Katarzyną Bosacką Odcinek 1 Magazyn W tym odcinku autorzy udowadniają, że jajko to polskie superfood, i obalają różne mity dotyczące tego produktu. Jedna z uczestniczek programu odwiedzi fermę i sprawdzi, jak żyją kury na wolnym wybiegu. 15:00 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 16:15 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 4 Rozrywka Michael Moran proponuje wykwintne posiłki dla znawców i smakoszy. Mistrz kuchni pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób. 17:00 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 5 Rozrywka Michael Moran proponuje wykwintne posiłki dla znawców i smakoszy. Mistrz kuchni pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób. 17:35 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 6 Rozrywka Michael Moran proponuje wykwintne posiłki dla znawców i smakoszy. Mistrz kuchni pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób. 18:05 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 7 Rozrywka Michael Moran proponuje wykwintne posiłki dla znawców i smakoszy. Mistrz kuchni pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób. 18:40 Polska na patelni Odcinek 1 Magazyn kulinarny Pani Janinka robi bundz z którego lepi tradycyjne oscypki, a Zdzisław z Nadwiślańskiej Chaty - cukiernik przygotuje bezy z eko jajek. 19:10 Zasadzka na restaurację Serial dokumentalny 20:45 Smak życia z Bal Arneson Odcinek 4 Serial dokumentalny Bal Arneson prezentuje niepowtarzalny styl gotowania oraz przepisy inspirowane przyprawami. Prowadząca pokazuje proste techniki wzmacniania smaku i tworzenia kuszących dań w stylu indyjskim. 21:45 Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki Odcinek 12 Sezon 1 Magazyn kulinarny Poszukiwania ulicznego jedzenia przenoszą Andiego do San Fransisco. Z pomocą lokalnych przyjaciół Andy próbuje odnaleźć inspiracje do przygotowania wybornej wołowiny z kwaśną śmietaną. Andy wybierze się też na uliczny festiwal jedzenia w San Francisco i tam będzie gotował wspólnie z Akashem i Raną Kapoor. Z podniebieniem pobudzonym smakami Indii, Andy spotka się z Jeffem Krupmanem. Panowie wspólnymi siłami spróbują zbudować nowy model pieca do pizzy. Te działanina skłonią Andiego do przygotowania włoskiego calzone nadziewanego pomidorami i świeżą bazylią. 22:15 Smaki Brazylii Odcinek 9 Sezon 1 Serial dokumentalny Pedro Benoliel wyrusza w podróż po brazylijskiej prowincji San Sebastian. Pokazuje kulturę regionu i dzieli się z widzami przepisami. 22:45 Barbecue na wypasie Odcinek 4 Sezon 1 Serial dokumentalny Prowadzący "El Laucha" wraz z przyjaciółmi przygotuje nietuzinkowe przepisy na dania z grilla. Widzowie poznają techniki gotowania, rodzaje mięs oraz sosów. 23:15 Na ostro! Odcinek 2 Sezon 1 Magazyn kulinarny Roger i Aarón testują pikantne chili z Santa Fe. Następnie próbują gorącej i palącej czekolady. Podejmują też próbę zjedzenia kanapki, z którą nawet miejscowi miłośnicy chili nie dają sobie rady. 23:45 ● Trwa