StacjeFood Network11.11.2021 Food Network - Program TV na 11.11.2021 Od rana Po południu Wieczór 3 Lata Temu 11.11 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 00:35 Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 01:05 Ulubione przysmaki Ameryki Magazyn kulinarny Roger Mooking poszukuje 12 najlepszych potraw z wybrzeża. Od kanapek z homarem, przez smażone pulpeciki conch, aromatyczne kraby i ryby, po pikantne burgery. 01:35 Ulubione przysmaki Ameryki Magazyn kulinarny Roger Mooking poszukuje 12 najlepszych potraw z wybrzeża. Od kanapek z homarem, przez smażone pulpeciki conch, aromatyczne kraby i ryby, po pikantne burgery. 02:35 Kucharze kontra łgarze Real tv Widzowie przekonają się, czy utalentowany domowy kucharz może wygrać z zawodowcem. Zobaczą, czy prawdziwy profesjonalista ma umiejętności, jakich nie posiada amator. Poziom gry okazuje się wyrównany. 03:35 Kuchnia meksykańska dla każdego Magazyn kulinarny Marcela Valladolid, szefowa kuchni oraz autorka książek kulinarnych, przygotowuje świeżą porcję meksykańskiego jedzenia i dzieli się prostymi przepisami. 04:35 Rewolucja na talerzu Odcinek 4 Magazyn kulinarny Mielony. Każda kobieta marzy aby być piękną i szczupłą. Jednak wszyscy lubimy dobrą kuchnię. Czy można jeść szybkie i smaczne dania, a przy tym zachować zgrabną sylwetkę? 05:05 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 05:35 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 06:10 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 06:40 Kucharze kontra łgarze Real tv Widzowie przekonają się, czy utalentowany domowy kucharz może wygrać z zawodowcem. Zobaczą, czy prawdziwy profesjonalista ma umiejętności, jakich nie posiada amator. Poziom gry okazuje się wyrównany. 07:10 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 09:10 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 09:40 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 10:10 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 10:40 Południowe smaki według Trishy Magazyn kulinarny Trisha Yearwood dzieli się z widzami ulubionymi przepisami, zarówno starymi jaki i nowymi. Prowadząca zaprasza na posiłki znajomych i rodzinę. Jej przepisy zawsze są ciekawe i łatwe w przyrządzeniu. 11:25 Polska do zjedzenia Magazyn poradnikowy Samar Khanafer, finalistka Materschefa, zabiera widzów do najciekawszych hotelowych restauracji. Spotka się z ich szefami kuchni oraz sprawdza, co mają do zaoferowania w menu. 11:55 Wielki casting Food Network Reality show Food Network wybiera prowadzącego do polskiej edycji programu "Człowiek kontra jedzenie". 21. śmiałków zmierzy się z niezwykłymi wyzwaniami jedzeniowymi na ringu w Hali Gwardii. 12:25 Starcie na żarcie Film dokumentalny Kamil i Maciek, którzy zostali wyłonienie podczas "Wielkiego castingu Food Network", jadą do Radomia. Odwiedzają kultowe miejscówki i próbują najeść się do syta, mając do dyspozycji 40 złotych. 13:25 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 14 Sezon 1 Serial dokumentalny W Los Angeles Adam skosztuje kanapki z sosem francuskim w lokalu Phillipe's. Następnie odwiedzi El Tepeyac, mekkę miłośników kuchni meksykańskiej, gdzie stanie twarzą w twarz z 2,5 kg burrito. 14:00 Człowiek kontra jedzenie Odcinek 11 Sezon 1 Serial dokumentalny Adam Richman zatrzymuje się w Portland w stanie Oregon, gdzie odwiedza Stepping Stone Cafe, lokal słynący z serwowanych tu śniadań, w tym ogromnych, 30-cm naleśników. 14:30 Sztuka mięsa Odcinek 11 Magazyn kulinarny Tym razem w kuchni Tomka rozgości się gulasz z drobiowych serc w pomidorowo - śmietanowym sosie z kapustą, do których poda świderki smażone na palonym maśle. 15:00 Sztuka mięsa Odcinek 12 Magazyn kulinarny Tomek przygotowuje owiniętą naleśnikami pieczoną górkę z mięsa cielęcego i z pieczarkowym sosem. Robi też sznycle cielęce, do których podaje smażone jajka i podkręconą chili sałatkę ziemniaczaną. 15:30 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 16:00 Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 16:30 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 17:00 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 17:30 Subiektywny ranking smaków Odcinek 2 Magazyn kulinarny W tym odcinku jedzenie na pocieszenie, czyli grzeszne przyjemności. Jedzenie, które rozluźnia i przynosi ulgę od stresu, idealne na chwilę komfortu i zadowolenia. 18:00 Subiektywny ranking smaków Odcinek 3 Magazyn kulinarny W tym odcinku najpopularniejsze streetfoody świata. Autorzy sprawdzą gdzie można zjeść najlepsze potrawy serwowane na ulicy. 18:35 Subiektywny ranking smaków Odcinek 4 Magazyn kulinarny Widzowie dowiedzą się, czym wyróżniają się kuchnie poszczególnych rejonów globu, dla których deserów warto zgrzeszyć, co wypada zjeść na ulicy podróżując po świecie, oraz czym zagryźć smutek. 19:05 Zamiana szefów kuchni Odcinek 4 Reality show Szefa kuchni ze Studio Kulinarnego z Wrocławia, zamieni się z szefem kuchni śląskiej restauracji z Mysłowic, którego lokal serwuje dania typowo polskie, a także regionalne dania ze Śląska. 19:40 Pojedynek o fartuch Odcinek 2 Real tv Rozmowa kwalifikacyjna z dwoma kandydatami na stanowisko szefa kuchni w Les Halles, legendarnej restauracji na Manhattanie. Bohaterowie mają odtworzyć niektóre z klasycznych dań Les Halles, a także stworzyć własne specjały. 20:45 Włoska uczta na morzu Odcinek 2 Serial dokumentalny Antonino Cannavacciuolo podejmuje nowe wyzwanie poświęcone morzu i wędkarstwu. Na pokładzie łodzi rybackiej szef kuchni przemierza Włochy z północy na południe. 21:45 Festiwal jedzenia Odcinek 6 Magazyn kulinarny Twórcy programu jeżdżą na konkursy kulinarne w całych Stanach zjednoczonych. Od South Beach Seafood Festival, po San Diego Bacon Fest, szefowie kuchni walczą ze sobą, aby udowodnić, że ich danie jest najlepsze. 23:50 ● Trwa