StacjeFood Network30.03.2022 Food Network - Program TV na 30.03.2022 Od rana Po południu Wieczór 3 Lata Temu 30.03 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Szaleni cukiernicy Real tv Kulisy pracy amerykańskich cukierników, którzy tworzą niezwykłe ciasta - od tortów weselnych zaprzeczających grawitacji, po repliki zwierząt naturalnej wielkości. 00:15Powtórka Torty na zamówienie Magazyn kulinarny Członkowie zespołu Duffa Goldmana pracują bezustannie, aby stworzyć zapierające dech w piersiach ciasta na ważne wydarzenia i imprezy dla fanów z mediów społecznościowych. 00:45Powtórka Posiekani na słodko Odcinek 4 Real tv Zawodnicy stają do rywalizacji w konkursie, w którym nagroda pieniężna wynosi 10 000 dolarów. Dostają do dyspozycji z góry ustalone składniki, z których mają sporządzić słodkości. 01:15Powtórka Ulubione przysmaki Ameryki Magazyn kulinarny Roger Mooking poszukuje 12 najlepszych potraw z wybrzeża. Od kanapek z homarem, przez smażone pulpeciki conch, aromatyczne kraby i ryby, po pikantne burgery. 02:15 Piekarze kontra łgarze Real tv Rywalizacja, w której utalentowani cukiernicy amatorzy stają do walki z profesjonalistami. Jeśli wygra zawodowiec, otrzyma 10 000 dolarów, jeśli amator otrzyma 15 000 dolarów. Gospodarzem programu jest Buddy Valastro. 03:15 Jamie Oliver: 5 składników Magazyn kulinarny Jamie Oliver prezentuje przepisy na proste i smaczne dania, łącząc na wiele sposobów zaledwie pięć składników. Przy odrobinie zaangażowania potrawy udadzą się każdemu, nawet największemu laikowi. 04:15 Rewolucja na talerzu Odcinek 2 Magazyn kulinarny Schabowy. Każda kobieta marzy aby być piękną i szczupłą. Jednak wszyscy lubimy dobrą kuchnię. Czy można jeść szybkie i smaczne dania, a przy tym zachować zgrabną sylwetkę? 04:45 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 05:30Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 06:05Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 06:35 Piekarze kontra łgarze Odcinek 8 Real tv Rywalizacja, w której utalentowani cukiernicy amatorzy stają do walki z profesjonalistami. Jeśli wygra zawodowiec, otrzyma 10 000 dolarów, jeśli amator otrzyma 15 000 dolarów. Gospodarzem programu jest Buddy Valastro. 07:05Powtórka Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 09:40 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 10:10 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 9 Magazyn kulinarny Mikołaj przygotowuje z jadalnych kwiatów sałatkę, którą poda w towarzystwie steka. W Augustowie odkrywa pierogi ze szczupakiem w sosie kurkowym. Ponadto degustuje zupę na wywarze bursztynowym i gołąbki z tartymi ziemniakami po kurpiowsku. 10:55 Wszystkiego słodkiego Odcinek 7 Magazyn kulinarny Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler stworzą pełen smaku duet, który zabierze widzów w podróż po aromatycznych słodkościach. Kady odcinek to nowa inspiracja, inny przepis i oryginalne wykonanie. 11:25Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 11:30Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 12:00Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 12:30Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 13:00Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 13:30Powtórka Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 14:00Powtórka Ugotowani Reality show W rywalizacji kulinarnej biorą udział mieszkańcy Warszawy: Anna Bienias, Łukasz Ociepa, Patrycja Pyjomska oraz Igor Konefał. 14:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:30Powtórka Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 16:15Powtórka Polska na patelni Odcinek 5 Magazyn kulinarny Dagmara zdradza stary mazurski przepis na gęsi pasztet, a jej mąż Bruno - tajniki wędzenia. W pasiece Tomka koniec lata i chwila oddechu od turystów. Jego żona Marta przygotowuje szaszłyki z jagnięciny. 17:00Powtórka Polska na patelni Odcinek 6 Magazyn kulinarny Pani Janinka z Gliczarowa nad Dunajcem gotuje z pokrzyw wiosenną zupę, a z pędów sosny przyrządza syrop na kaszel. Kasia i Claudia Chwołki z Czerwionki Leszczyny podają przepis na rosół z gołębia. 17:35Powtórka Polska na patelni Odcinek 1 Magazyn kulinarny Pani Janinka robi bundz z którego lepi tradycyjne oscypki, a Zdzisław z Nadwiślańskiej Chaty - cukiernik przygotuje bezy z eko jajek. 18:05Powtórka Polska na patelni Odcinek 2 Magazyn kulinarny Bożenka planuje odwiedziny u dziadka Heńka. Na spotkanie szykuje bliny i miejscową odmianę sera korycińskiego. Dziadek, zapalony wędkarz przygotował stół przy ognisku i pstrąga smażonego na smalcu. 18:35Powtórka Wszystkiego słodkiego Odcinek 8 Magazyn kulinarny Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler stworzą pełen smaku duet, który zabierze widzów w podróż po aromatycznych słodkościach. Kady odcinek to nowa inspiracja, inny przepis i oryginalne wykonanie. 19:05 Przepis na sukces Odcinek 2 Magazyn kulinarny "Kuchnia Funkcjonalna" na warszawskiej Saskiej Kępie pachnie lasem. Katarzyna Meller pomaga szefowi kuchni w przygotowaniu żołędziowej zupy i cremu brulle o smaku szyszki. 19:10Powtórka Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 2 Magazyn kulinarny Recenzenci kulinarni dzielą się z widzami swoimi opiniami na temat restauracji, które odwiedzają we Włoszech. Podpowiadają, które lokale warto odwiedzić, by zadowolić swoje podniebienie. 19:45Powtórka Pojedynek o fartuch Odcinek 3 Real tv W każdym odcinku dwóch szefów kuchni walczy o wymarzoną posadę w najlepszych restauracjach USA. Widzowie zobaczą, jak radzą sobie ze zwątpieniem, rosnącą presją czy niezadowolonymi klientami. 20:45 Pyszne miejscówki Serial dokumentalny Dla wielu turystów jedzenie bywa ważniejsze niż muzea, hotele i pamiątki. Program pokazuje miejsca, które warto odwiedzić, by skosztować najsmaczniejszych dań w kraju. 21:45 Zjesz, zanim się obejrzysz Reportaż W programie najlepsze przysmaki Ameryki. Od znanej wszystkim pizzy Margarity, po mniej popularną kanapkę z makaronem. 22:45 Na tropie jedzenia Serial dokumentalny 23:15 Prosta kuchnia Goka Wana Odcinek 5 Magazyn kulinarny W każdym odcinku widzowie poznają trzy przepisy na proste wersje azjatyckich klasycznych dań, praktyczne porady, ciekawostki kulinarne oraz wiele prywatnych historii Goka Wana. 23:45 ● Trwa