StacjeFood Network06.04.2022 Food Network - Program TV na 06.04.2022 Od rana Po południu Wieczór 3 Lata Temu 06.04 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Szaleni cukiernicy Real tv Kulisy pracy amerykańskich cukierników, którzy tworzą niezwykłe ciasta - od tortów weselnych zaprzeczających grawitacji, po repliki zwierząt naturalnej wielkości. 00:15 Torty na zamówienie Odcinek 1 Magazyn kulinarny Członkowie zespołu Duffa Goldmana pracują bezustannie, aby stworzyć zapierające dech w piersiach ciasta na ważne wydarzenia i imprezy dla fanów z mediów społecznościowych. 00:45Powtórka Posiekani na słodko Odcinek 8 Real tv Zawodnicy stają do rywalizacji w konkursie, w którym nagroda pieniężna wynosi 10 000 dolarów. Dostają do dyspozycji z góry ustalone składniki, z których mają sporządzić słodkości. 01:15Powtórka Ulubione przysmaki Ameryki Magazyn kulinarny Roger Mooking poszukuje 12 najlepszych potraw z wybrzeża. Od kanapek z homarem, przez smażone pulpeciki conch, aromatyczne kraby i ryby, po pikantne burgery. 02:15 Piekarze kontra łgarze Real tv Rywalizacja, w której utalentowani cukiernicy amatorzy stają do walki z profesjonalistami. Jeśli wygra zawodowiec, otrzyma 10 000 dolarów, jeśli amator otrzyma 15 000 dolarów. Gospodarzem programu jest Buddy Valastro. 03:15 5 składników Odcinek 1 Magazyn kulinarny Claire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenie zabiera niewiele czasu. 04:15 Rewolucja na talerzu Odcinek 6 Magazyn kulinarny Celem programu jest nowe spojrzenie na naszą domową kuchnię. W każdym odcinku prowadzące zaprezentują trzy zdrowe zamienniki najbardziej popularnych polskich potraw. 04:45 Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 05:30Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 06:05Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 06:35 Piekarze kontra łgarze Real tv Rywalizacja, w której utalentowani cukiernicy amatorzy stają do walki z profesjonalistami. Jeśli wygra zawodowiec, otrzyma 10 000 dolarów, jeśli amator otrzyma 15 000 dolarów. Gospodarzem programu jest Buddy Valastro. 07:05Powtórka Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 09:40 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 10:10Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 14 Magazyn kulinarny Agrest, trochę zapomniany owoc, nada smak kaczce. Gospodarz przygotowuje ją z placuszkami marchewkowo-kapuścianymi. Mikołaj kosztuje korycińskie sery, z których słynie Podlasie. 10:55Powtórka Wszystkiego słodkiego Odcinek 12 Magazyn kulinarny Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler stworzą pełen smaku duet, który zabierze widzów w podróż po aromatycznych słodkościach. Kady odcinek to nowa inspiracja, inny przepis i oryginalne wykonanie. 11:25Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 11:30Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 12:00Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 12:30Powtórka Sztuka mięsa Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek pojedzie na Podlasie, gdzie spotka się z Agnieszką i Tadeuszem Kawą, właścicielami ekofarmy Vitalis. Agnieszka i Tadeusz hodują tu zwierzęta i wytwarzają własne przetwory 13:00Powtórka Sztuka mięsa Odcinek 1 Magazyn kulinarny Tomek Jakubiak przygotowuje kilka dań z wołowiny, by ukazać, jak prawidłowo się z nią obchodzić w kuchni. Odwiedza także hodowcę krów, który zdradza, w czym tkwi sekret dobrego wołowego mięsa. 13:30Powtórka Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 14:00Powtórka Ugotowani Reality show W rywalizacji kulinarnej biorą udział mieszkańcy Warszawy: Anna Bienias, Łukasz Ociepa, Patrycja Pyjomska oraz Igor Konefał. 14:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 16:15 Pyszna Wielkanoc Odcinek 2 Magazyn kulinarny Anna Starmach przygotowuje wielkanocne dania. Przypomina tradycyjne polskie przepisy i proponuje wariacje na temat klasycznych potraw. 17:00 Polska na patelni Odcinek 1 Magazyn kulinarny Pani Janinka robi bundz z którego lepi tradycyjne oscypki, a Zdzisław z Nadwiślańskiej Chaty - cukiernik przygotuje bezy z eko jajek. 17:35Powtórka Polska na patelni Odcinek 2 Magazyn kulinarny Bożenka planuje odwiedziny u dziadka Heńka. Na spotkanie szykuje bliny i miejscową odmianę sera korycińskiego. Dziadek, zapalony wędkarz przygotował stół przy ognisku i pstrąga smażonego na smalcu. 18:05Powtórka Polska na patelni Odcinek 3 Magazyn kulinarny Karola z Lipowa na Kaszubach każdą wolną chwilę poświęca swojej pasji - kolekcji forem i książek kulinarnych. Pasją próbuje zarazić córkę Oliwię. Wspólnie polerują skarby przed domem. 18:35Powtórka Wszystkiego słodkiego Odcinek 13 Magazyn kulinarny Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler stworzą pełen smaku duet, który zabierze widzów w podróż po aromatycznych słodkościach. Kady odcinek to nowa inspiracja, inny przepis i oryginalne wykonanie. 19:05 Przepis na sukces Magazyn kulinarny Katarzyna Meller odwiedza "Starą Kuźnię" na Mazurach - miejsce, w którym można poczuć atmosferę polskiej wsi. Sztandarowym daniem, oprócz sernika, który jest przysmakiem Kasi, jest serce jagnięce. 19:10Powtórka Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 3 Magazyn kulinarny Tym razem recenzenci kulinarni wybierają się do Rimini. W pięciu restauracjach sprawdzają smaki klasycznej piady - placka z mąki pszennej. Piadinę napełnia się praktycznie dowolnym farszem. 19:40Powtórka Pojedynek o fartuch Odcinek 4 Real tv W każdym odcinku dwóch szefów kuchni walczy o wymarzoną posadę w najlepszych restauracjach USA. Widzowie zobaczą, jak radzą sobie ze zwątpieniem, rosnącą presją czy niezadowolonymi klientami. 20:45 Pyszne miejscówki Serial dokumentalny Dla wielu turystów jedzenie bywa ważniejsze niż muzea, hotele i pamiątki. Program pokazuje miejsca, które warto odwiedzić, by skosztować najsmaczniejszych dań w kraju. 21:45 Smaczna rozpusta Odcinek 1 Magazyn kulinarny 22:45 Na tropie jedzenia Serial dokumentalny 23:15 Prosta kuchnia Goka Wana Odcinek 6 Magazyn kulinarny W każdym odcinku widzowie poznają trzy przepisy na proste wersje azjatyckich klasycznych dań, praktyczne porady, ciekawostki kulinarne oraz wiele prywatnych historii Goka Wana. 23:45 ● Trwa