StacjeFood Network19.05.2022 Food Network - Program TV na 19.05.2022 Od rana Po południu Wieczór 2 Lata Temu 19.05 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Pojedynek na grille Real tv Eddie Jackson,, zwycięzca programu "Food Network Star" oraz były zawodnik NFL, wyrusza w trasę. W każdy mieście mierzy się z trzema mistrzami barbecue. Każdy z nich będzie miał szansę na wygranie 5 tysięcy dolarów. 00:15Powtórka Barbecue na wypasie Serial dokumentalny 01:20Powtórka Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 01:50 Ulubione przysmaki Ameryki Magazyn kulinarny Roger Mooking poszukuje 12 najlepszych potraw z wybrzeża. Od kanapek z homarem, przez smażone pulpeciki conch, aromatyczne kraby i ryby, po pikantne burgery. 02:20 Akcja: Restauracja! Real tv Robert Irvine, amerykański kucharz i restaurator, diagnozuje problemy restauracji, które przestały być rentowne i odwiedzane przez klientów. Wynik sprawdzianu zostaje przedstawiony właścicielom. 03:05 5 składników Odcinek 12 Magazyn kulinarny Claire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenie zabiera niewiele czasu. 03:55Powtórka 5 składników Odcinek 13 Magazyn kulinarny Claire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenia zabiera niewiele czasu. 04:20Powtórka 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 04:45 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 05:10 Sztuka mięsa Odcinek 7 Magazyn kulinarny W tym odcinku Tomek odwiedza dobrego znajomego Ryszarda Tomaszewskiego oraz szefa kuchni Wojciecha Harapkiewicza, którzy o dziczyźnie wiedzą wszystko. Razem z Wojtkiem zrobią pasztet. 05:35Powtórka Sztuka mięsa Odcinek 8 Magazyn kulinarny Tym razem Tomek pokaże jak zrobić pyszną pieczoną kaczkę w glazurze z pomarańczy i sosu sojowego. Do kaczki poda szybką sałatkę z selera naciowego, jabłek i orzechów włoskich. Na koniec pokaże jak zrobić konfitowane faszerowane kacze uda. 06:05Powtórka Sztuka mięsa Odcinek 9 Magazyn kulinarny Tomek gotuje wieprzowe kotlety z cytrusowo-kawową marynatą, do których robi znakomite karczochy w cieście. Przygotuje też szarpaną łopatkę wieprzową z chrzanem. 06:35Powtórka Sztuka mięsa Odcinek 10 Magazyn kulinarny Tym razem Tomek zawita na Kujawy i odwiedza hodowlę Gęsi Andrzeja Kloneckiego. Razem z lokalnym kołem gospodyń wiejskich przygotowuje pyszną pieczoną faszerowaną gęś. Zdradza także patent na wyśmienite ragout z gęsi. 07:05Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 6 Magazyn kulinarny W Komborni Robert poznaje wino stworzone dla Nicolae Ceaușescu, w Niżnej Łące wchodzi w bliski kontakt z pszczołami i miodem spadziowym jodłowym, a w Mszanie wizytuje produkcję kozich serów. 07:35Powtórka Makłowicz w Polsce Odcinek 7 Magazyn kulinarny Robert Makłowicz kosztuje wyrobów agroturystyki w Daliowej; podaje się tam regionalne gołąbki z ryżem i grzybami, kluski kudłate, pierogi czewiczki i giczkę koźlęcą. 08:05Powtórka Wiem, co jem Magazyn poradnikowy W tym odcinku ryba, a Kasia Bosacka sprawdzi między innymi czy łosoś jest skażony dioksynami i metalami ciężkimi. 09:40 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 10:10Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 18 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy. 10:55 Prosta kuchnia Goka Wana Magazyn kulinarny W każdym odcinku widzowie poznają trzy przepisy na proste wersje azjatyckich klasycznych dań, praktyczne porady, ciekawostki kulinarne oraz wiele prywatnych historii Goka Wana. 11:30Powtórka Pojedynek o fartuch w Las Vegas Odcinek 3 Real tv Anne Burrell prowadzi rozmowy kwalifikacyjne z ośmioma starannie dobranymi szefami kuchni na stanowisko szefa kuchni w nowej restauracji w Flamingo Resort and Casino w Las Vegas. 12:00Powtórka Zasadzka w supermarkecie Serial dokumentalny Czterech szefów kuchni dostaje po 500 dolarów na produkty spożywcze. Muszą odkupić je od wychodzących klientów ze sklepu. Nie wiedzą jednak, co jest w torbach. Każda z trzech rund ma narzucony temat. 13:00Powtórka Człowiek kontra jedzenie Serial dokumentalny Adam Richman wyrusza w mięsną misję od Colorado po Nowy Jork. Na swojej drodze odkrywa soczyste żeberka i prawdziwe pyszności z wołowiny. 14:00 Ugotowani Odcinek 2 Reality show O miano mistrza kuchni walczą: Artur, kurator wystaw i łowca młodych talentów malarskich, Beata, organizatorka wczasów, Grzegorz, warszawski taksówkarz, a także Olga, agentka obrotu nieruchomościami. 14:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:30 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 16:15 Makłowicz w Polsce Odcinek 8 Magazyn kulinarny We wsi Ochotnica regionalne menu w miejscowej restauracji obejmuje wiele pozycji - juchę, kapustę zasmażaną z bobem, sapkę ze skwarkami, baraninę z pęcakiem czy moskole. 17:00Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 17:35Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 18:05Powtórka Kuchnia dla odważnych Magazyn kulinarny Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. 18:35Powtórka Barbecue na wypasie Serial dokumentalny 19:10 Apetyt na miłość Reality show Trzy osoby przygotowują potrawy, które mają podbić serce singielki lub singla. Uczestnicy dwoją się i troją, żeby przygotować najlepsze danie. 19:45 Wielka kuchnia mały budżet Odcinek 6 Real tv Uczestnicy konkursu mają za zadanie przygotować trzy dania, wydawszy na produkty jak najmniej pieniędzy. Kwota, którą zaoszczędzą, zadecyduje o tym, ile będzie wynosić ich wygrana. 20:45 Gdzie zjeść we Włoszech Odcinek 10 Magazyn kulinarny Wizyta we Florencji, stolicy Toskanii, zwanej ogrodem Italii. Bohaterem odcinka jest protoplasta streetfoodu - lampredotto, czyli flaczki po toskańsku. Lampredotto łączy wszystko, jest daniem rodzinnym, dla turystów i smakoszy. 21:45 Tak smakuje dziękuję Odcinek 1 Magazyn W tym programie podziękowania mają wyjątkowy smak. Samodzielnie przygotowaną kolacją najmłodsi podziękują tym, których podziwiają i którzy wspierają ich na co dzień. W realizacji planu pomoże im Pascal Brodnicki. 22:55Powtórka ● Trwa