Kuchnia dla odważnych

Polska 2018

Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego.

Kategoria wiekowa:

Gatunek:Magazyn/Magazyn kulinarny

Kuchnia dla odważnych w telewizji

Galeria

Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program
  • Kuchnia dla odważnych - Program

Twórcy

  • Walenty Kania

    Prowadzący

Opis programu

Walenty wyrusza na festiwal muzyczno-kulturowy Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. Walenty postanowił przygotować tu trzy kociołki. Ugotuje gęsie pipki, czyli wbrew skojarzeniom, potrawkę z gęsich żołądków, królicze nerki w kwaśno-pikantnym sosie oraz chrzanicę - gęstą zupę z wołowego ozora z keiłbasą, chrzanem i zakwasem. Każde z tych dań zostanie posmakowane i ocenione przez festiwalowiczów, ludzi otwartych na nowe smaki, dźwięki i doznania. Walenty wyrusza na festiwal muzyczno-kulturowy Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. Walenty postanowił przygotować tu trzy kociołki. Ugotuje gęsie pipki, czyli wbrew skojarzeniom, potrawkę z gęsich żołądków, królicze nerki w kwaśno-pikantnym sosie oraz chrzanicę - gęstą zupę z wołowego ozora z keiłbasą, chrzanem i zakwasem. Każde z tych dań zostanie posmakowane i ocenione przez festiwalowiczów, ludzi otwartych na nowe smaki, dźwięki i doznania.

Powiązane artykuły