StacjeFood Network17.06.2022 Food Network - Program TV na 17.06.2022 Od rana Po południu Wieczór 2 Lata Temu 17.06 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Kulinarne podróże z Guy'em Fierim: maraton rozmaitości Odcinek 8 Magazyn kulinarny Guy Fieri jeździ po kraju, aby wypróbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie - to takie miejsca czynią Amerykę wyjątkową. 00:00Powtórka Barbecue na wypasie Serial dokumentalny 00:35Powtórka Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 01:05Powtórka Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 01:35 Ulubione przysmaki Ameryki Magazyn kulinarny Roger Mooking poszukuje 12 najlepszych potraw z wybrzeża. Od kanapek z homarem, przez smażone pulpeciki conch, aromatyczne kraby i ryby, po pikantne burgery. 02:05 Akcja: Restauracja! Real tv Robert Irvine, amerykański kucharz i restaurator, diagnozuje problemy restauracji, które przestały być rentowne i odwiedzane przez klientów. Wynik sprawdzianu zostaje przedstawiony właścicielom. 03:05 5 składników Magazyn kulinarny Claire Robinson prezentuje widzom dania przygotowane tylko z 5 składników. W programie proste przepisy na potrawy, których przyrządzenie zabiera niewiele czasu. 04:05 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 04:35Powtórka 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 05:05 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 1 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey rusza do lasu na poszukiwania borowika. Zdradza przepis na niezawodny i pyszny sos grzybowy, piecze brioszkę, podstawę pysznych francuskich tostów i tartę z farszem dyniowym. 05:45Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 2 Magazyn kulinarny Mikołaj rusza w pole po brukselkę. W jego ręce trafia jarmuż, przyrządza z niego przepyszną sałatkę i chrupiące chipsy. W rejonie Dębogórza, hoduje się wyjątkowe gęsi. Mikołaj dowiaduje się, w jaki sposób wykorzystać je w kuchni. 06:15Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 4 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy. 06:45Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 5 Magazyn kulinarny Widzowie dowiedzą się, jaki jest sposób Mikołaja na kruchą jagnięcinę, czy polski kozi ser jest lepszy niż uwielbiany przez Mikołaja francuski. Zobaczą, jak przygotować pieczonego pstrąga z salsą i moskolami. 07:15Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 07:45Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 08:15Powtórka Pyszne miejscówki Serial dokumentalny Dla wielu turystów jedzenie bywa ważniejsze niż muzea, hotele i pamiątki. Program pokazuje miejsca, które warto odwiedzić, by skosztować najsmaczniejszych dań w kraju. 09:50 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 14 Magazyn kulinarny Agrest, trochę zapomniany owoc, nada smak kaczce. Gospodarz przygotowuje ją z placuszkami marchewkowo-kapuścianymi. Mikołaj kosztuje korycińskie sery, z których słynie Podlasie. 10:50Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 11:25Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 11:55Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 12:25Powtórka MasterChef Show 9. edycja "MasterChefa", czyli programu, w którym z kulinarnymi zadaniami mierzą się kucharze-amatorzy. Ich zmagania ocenia jury: Magda Gessler, Anna Starmach i Michel Moran. 12:55Powtórka Ugotowani Reality show W rywalizacji kulinarnej biorą udział mieszkańcy Warszawy: Anna Bienias, Łukasz Ociepa, Patrycja Pyjomska oraz Igor Konefał. 14:35 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Odcinek 8 Magazyn poradnikowy Katarzyna Bosacka wyrusza do sklepów spożywczych, by sprawdzać jakość sprzedawanych produktów. Zajmuje się też testowaniem przedmiotów codziennego użytku. 15:35Powtórka Z chlebem i oliwą Magazyn kulinarny Enrica Della Martira, finalistka Masterchef, zdradza przepisy na dania, które idealnie łączą się z chlebem. 16:20 Kuchnia dla odważnych Magazyn kulinarny Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. 17:00Powtórka Kuchnia dla odważnych Magazyn kulinarny Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. 17:30Powtórka Kuchnia dla odważnych Magazyn kulinarny Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. 18:00Powtórka Kuchnia dla odważnych Magazyn kulinarny Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. 18:35 Barbecue na wypasie Odcinek 2 Serial dokumentalny Prowadzący "El Laucha" wraz z przyjaciółmi przygotuje nietuzinkowe przepisy na dania z grilla. Widzowie poznają techniki gotowania, rodzaje mięs oraz sosów. 19:10 Smaczna rozpusta Odcinek 11 Magazyn kulinarny 20:40Powtórka Pojedynek na grille Real tv Eddie Jackson,, zwycięzca programu "Food Network Star" oraz były zawodnik NFL, wyrusza w trasę. W każdy mieście mierzy się z trzema mistrzami barbecue. Każdy z nich będzie miał szansę na wygranie 5 tysięcy dolarów. 21:15 Bake Off Włochy Magazyn kulinarny W Villa Arconati odbywa się konkurs, który wyłoni najlepszego cukiernika amatora. Każdy etap składa się z dwóch zadań, które sprawdzą kreatywność oraz umiejętności techniczne zawodników. Z każdym odcinkiem trudność zadań wzrasta. 22:20Powtórka ● Trwa