StacjeFood Network22.07.2022 Food Network - Program TV na 22.07.2022 Od rana Po południu Wieczór 2 Lata Temu 22.07 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Kulinarne podróże z Guy'em Fierim: maraton rozmaitości Odcinek 13 Magazyn kulinarny Guy Fieri jeździ po kraju, aby wypróbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie - to takie miejsca czynią Amerykę wyjątkową. 00:10Powtórka Barbecue na wypasie Serial dokumentalny 00:45Powtórka Dwóch głodnych facetów Odcinek 5 Sezon 1 Magazyn kulinarny Bohaterowie programu są wielbicielami jedzenia. Podczas kulinarnej podróży degustują dania, które zaskoczą niejednego widza. 01:15 Dwóch głodnych facetów Odcinek 6 Sezon 1 Magazyn kulinarny Bohaterowie programu są wielbicielami jedzenia. Podczas kulinarnej podróży degustują dania, które zaskoczą niejednego widza. 01:45 Wielki wyścig food trucków Reality show Zespoły składające się z food trucków rywalizują o nagrodę w wysokości 100 tys. dolarów. W każdym odcinku uczestnicy odwiedzają inne miasto. Ich celem jest zdobycie jak największego utargu. 02:15 Jedzenie w trasie Magazyn kulinarny Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych. 03:15 Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 04:20 10 zadań specjalnych Michela Morana Rozrywka W tym odcinku o tym jak oszukać zmysły dziecka uzależnionego od dobrze znanych smaków i form niezdrowych przekąsek. Dania muszą nie tylko smakować zachęcająco, ale też wyglądać jak typowy fast food 04:50 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 7 Magazyn kulinarny Dobra mąka to podstawa dobrego chleba, a ten będzie bazą dla kurczaka pieczonego w chlebie. Widzowie dowiedzą się też, gdzie w Polsce można spróbować prawdziwych i naturalnych włoskich wędlin. 05:45Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 8 Magazyn kulinarny Portobello, czyli brązowe pieczarki, to cel kolejnej wyprawy Mikołaja. W kuchni kaszubskiej królują ryby. Mikołaj sprawdza, jaki jest najlepszy przepis na śledzia po kaszubsku. Ponadto próbuje tradycyjnych gruzińskich przysmaków. 06:15Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 9 Magazyn kulinarny Mikołaj przygotowuje z jadalnych kwiatów sałatkę, którą poda w towarzystwie steka. W Augustowie odkrywa pierogi ze szczupakiem w sosie kurkowym. Ponadto degustuje zupę na wywarze bursztynowym i gołąbki z tartymi ziemniakami po kurpiowsku. 06:45Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 10 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy. 07:15Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 07:45Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 08:15Powtórka Pyszne miejscówki Serial dokumentalny Dla wielu turystów jedzenie bywa ważniejsze niż muzea, hotele i pamiątki. Program pokazuje miejsca, które warto odwiedzić, by skosztować najsmaczniejszych dań w kraju. 09:50 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 13 Magazyn kulinarny Na Lubelszczyźnie z kaszy gryczanej Mikołaj piecze tradycyjną zapiekankę. W Kadzidłowie gotuje zupę-krem z dyni z aromatycznymi przyprawami, a Basia Ritz wprowadza Mikołaja w świat kaszubskich serów. 10:50Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 11:25Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 11:55Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 12:25Powtórka MasterChef Show 9. edycja "MasterChefa", czyli programu, w którym z kulinarnymi zadaniami mierzą się kucharze-amatorzy. Ich zmagania ocenia jury: Magda Gessler, Anna Starmach i Michel Moran. 12:55Powtórka Ugotowani Reality show W rywalizacji kulinarnej biorą udział mieszkańcy Warszawy: Anna Bienias, Łukasz Ociepa, Patrycja Pyjomska oraz Igor Konefał. 14:35 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:35Powtórka Z chlebem i oliwą Odcinek 8 Magazyn kulinarny Enrica Della Martira, finalistka Masterchef, zdradza przepisy na dania, które idealnie łączą się z chlebem. 16:20 Kuchnia dla odważnych Odcinek 2 Magazyn kulinarny Tym razem Walenty opuszcza na chwilę swojego foodtrucka, aby cofnąć się w czasie i spróbować nietypowych metod przyrządzania dań. 17:00Powtórka Kuchnia dla odważnych Odcinek 3 Magazyn kulinarny Walenty wyrusza na festiwal Pannonica 2018, organizowany po raz 6. w Barcicach, nieopodal Starego Sącza. Co roku zbierają się tam fani folku zarówno polskiego jak i bałkańskiego. 17:30Powtórka Kuchnia dla odważnych Odcinek 4 Magazyn kulinarny Walenty powraca w malownicze Gorce, gdzie w kuchni swojego znajomego, Leszka, na piecu opalanym drewnem przyrządza tradycyjną maczankę, czyli wątróbkę po góralsku. 18:00Powtórka Kuchnia dla odważnych Odcinek 5 Magazyn kulinarny Walenty udaje się do Gliwic do restauracji Szamma, którą prowadzą jego znajomi kucharze, zabiera ze sobą wołowe i końskie penisy. Razem układają menu dla odważnych. 18:35 Barbecue na wypasie Serial dokumentalny 19:10 Kolekcja smaków Rozrywka W programie Michel Moran, charyzmatyczny kucharz z Andaluzji, zaprasza na kolację znane i lubiane osobowości ze świata sportu, filmu, telewizji. Spotkanie staje się okazją do rozmowy na różne tematy. 20:10Powtórka Zabawnie o jedzeniu Magazyn kulinarny Program z akcentami popkultury, sprawdzonymi przepisami i wyjątkową obsadą, opowiada o jedzeniu w zabawnej formie. 20:40 Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 21:15Powtórka Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 21:45 Bake Off Włochy Magazyn kulinarny W Villa Arconati odbywa się konkurs, który wyłoni najlepszego cukiernika amatora. Każdy etap składa się z dwóch zadań, które sprawdzą kreatywność oraz umiejętności techniczne zawodników. Z każdym odcinkiem trudność zadań wzrasta. 22:20Powtórka ● Trwa