StacjeFood Network12.08.2022 Food Network - Program TV na 12.08.2022 Od rana Po południu Wieczór 2 Lata Temu 12.08 Wczoraj Dzisiaj Jutro Sobota 17.05 Niedziela 18.05 Poniedziałek 19.05 Wtorek 20.05 Środa 21.05 Czwartek 22.05 Piątek 23.05 Sobota 24.05 Niedziela 25.05 Archiwum Kulinarne odkrycia Sebastiana Odcinek 3 Magazyn kulinarny 00:10 Kulinarne odkrycia Sebastiana Odcinek 4 Magazyn kulinarny 00:45 Mania grillowania z Bobbym Flayem Magazyn kulinarny Tym razem Bobby pokaże, jak stworzyć wegetariańskie menu z mnóstwem smaku - przygotuje mini pizze z grillowanych grzybów Portobello z oliwą z oliwek, kaparami, papryką, pomidorami i kozim serem. 01:20 Mania grillowania z Bobbym Flayem Magazyn kulinarny Tym razem Bobby pokaże, jak stworzyć wegetariańskie menu z mnóstwem smaku - przygotuje mini pizze z grillowanych grzybów Portobello z oliwą z oliwek, kaparami, papryką, pomidorami i kozim serem. 01:50 Jedzenie w trasie Magazyn kulinarny Gospodarz przedstawia historie tych, którzy wykonują zawód kierowcy z pasją. Próbują odnaleźć jadłodajnie, które staną się namiastką domu, a serwowane dania dorównają przygotowywanym przez najbliższych. 02:20Powtórka Wielki wyścig foodtrucków Real tv Co tydzień Tyler Florence daje właścicielom foodtrucków ograniczony budżet na zakupy, gotowanie i opracowywanie strategii. Drużyny, które sprzedadzą najwięcej dań, przechodzą do następnej rundy. Główna nagroda wynosi 50 000 dolarów. 03:25 Molly gotuje na farmie Magazyn kulinarny Molly Yeh dzieli się z widzami doświadczeniem życia na farmie i przyrządza dania inspirowane jej chińskim i żydowskim pochodzeniem. 04:25 10 zadań specjalnych Michela Morana Odcinek 8 Rozrywka Michael Moran proponuje wykwintne posiłki dla znawców i smakoszy. Mistrz kuchni pokazuje, jak przygotować szlachetne składniki i jak połączyć je z prostymi dodatkami podanymi w zaskakujący sposób. 04:55 Kuchnia czynna całą dobę Magazyn kulinarny Kolorowe, proste i pomysłowe gotowanie z dzieckiem. Omenaa Mensah podpowiada jak przyjemnie i pożytecznie spędzić czas w kuchni z pociechą. 05:25 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 10 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy. 05:45Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 11 Magazyn kulinarny Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, gdzie powstają wyjątkowe produkty regionalne. Korzystając z poznanych przepisów, przygotowuje własne potrawy. 06:15Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 12 Magazyn kulinarny W tym odcinku Mikołaj przygląda się produkcji kindziuka, dowiaduje się, co to za wędlina i jak można ją wykorzystać w kuchni. 06:45Powtórka Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 13 Magazyn kulinarny Na Lubelszczyźnie z kaszy gryczanej Mikołaj piecze tradycyjną zapiekankę. W Kadzidłowie gotuje zupę-krem z dyni z aromatycznymi przyprawami, a Basia Ritz wprowadza Mikołaja w świat kaszubskich serów. 07:15Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 07:45Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 08:15Powtórka Pyszne miejscówki Serial dokumentalny Dla wielu turystów jedzenie bywa ważniejsze niż muzea, hotele i pamiątki. Program pokazuje miejsca, które warto odwiedzić, by skosztować najsmaczniejszych dań w kraju. 09:50 Kulinarny rejs po Polsce Odcinek 2 Magazyn kulinarny Mikołaj rusza w pole po brukselkę. W jego ręce trafia jarmuż, przyrządza z niego przepyszną sałatkę i chrupiące chipsy. W rejonie Dębogórza, hoduje się wyjątkowe gęsi. Mikołaj dowiaduje się, w jaki sposób wykorzystać je w kuchni. 10:50Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 11:25Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 11:55Powtórka Makłowicz w drodze Magazyn kulinarny Prowadzący zagłębia się w temat owoców morza łowionych w Zatoce Tajlandzkiej: Gotuje też zupę Tom Yum Kung z krewetkami. W restauracji Crab House zamawia kraba w sosie curry i rybę smażoną z imbirem. 12:25Powtórka MasterChef Show 9. edycja "MasterChefa", czyli programu, w którym z kulinarnymi zadaniami mierzą się kucharze-amatorzy. Ich zmagania ocenia jury: Magda Gessler, Anna Starmach i Michel Moran. 12:55Powtórka Ugotowani Reality show W rywalizacji kulinarnej biorą udział mieszkańcy Warszawy: Anna Bienias, Łukasz Ociepa, Patrycja Pyjomska oraz Igor Konefał. 14:35 Wiem, co jem i wiem, co kupuję Magazyn poradnikowy W tym odcinku o tym co jeść na śniadanie, a w "Wiem co kupuję" Kasia Bosacka opowie o różnych rodzajach mydeł. 15:35 Król mięsa Odcinek 3 Magazyn kulinarny Dla Luki Terni dania mięsne nie mają tajemnic. Prowadzący otwiera widzom drzwi do swojej karczmy, ukrytej na toskańskich wzgórzach, którą od czterech pokoleń prowadzi jego rodzina. 16:20Powtórka Kuchnia dla odważnych Odcinek 5 Magazyn kulinarny Walenty udaje się do Gliwic do restauracji Szamma, którą prowadzą jego znajomi kucharze, zabiera ze sobą wołowe i końskie penisy. Razem układają menu dla odważnych. 17:00Powtórka Kuchnia dla odważnych Odcinek 6 Magazyn kulinarny Walenty urządza grilla z Kubą, proponuje przygotowanie gołębi. Panowie postanawiają rozłożyć polową kuchnię pod mostem. W menu szaszłyki z gołębich piersi oraz rosół na gołębich korpusach. 17:30Powtórka Kuchnia dla odważnych Odcinek 7 Magazyn kulinarny Walenty przyjeżdża w odwiedziny do kolegi Marcina z Kielc. Chcą ugotować coś dla grupy znajomych motocyklistów. Goście testują kanapkę z flakami wołowymi i kurczaka po jamajsku z rusztu z zielonym sosem ziołowym. 18:00Powtórka Kulinarne odkrycia Sebastiana Odcinek 5 Magazyn kulinarny 18:35 Kulinarne odkrycia Sebastiana Odcinek 6 Magazyn kulinarny 19:10 Kolekcja smaków Rozrywka W programie Michel Moran, charyzmatyczny kucharz z Andaluzji, zaprasza na kolację znane i lubiane osobowości ze świata sportu, filmu, telewizji. Spotkanie staje się okazją do rozmowy na różne tematy. 20:10Powtórka Zabawnie o jedzeniu Magazyn kulinarny Program z akcentami popkultury, sprawdzonymi przepisami i wyjątkową obsadą, opowiada o jedzeniu w zabawnej formie. 20:40 Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 21:15Powtórka Czas na grillowanie! Magazyn kulinarny Michael Symon wyrusza w podróż, aby spróbować najlepszych klasycznych amerykańskich burgerów, dań z grilla, a także piwa. Odkrywa najlepsze lokale i browary. 21:45 Bake Off Włochy Magazyn kulinarny W Villa Arconati odbywa się konkurs, który wyłoni najlepszego cukiernika amatora. Każdy etap składa się z dwóch zadań, które sprawdzą kreatywność oraz umiejętności techniczne zawodników. Z każdym odcinkiem trudność zadań wzrasta. 22:20Powtórka ● Trwa